träningsjunkie

Gymmet idag för tredje dagen i rad. Känns helt great rent ut sagt. Är så glad att jag och löpbandet verkar blivit vänner! Vi har haft lite svårt att komma överrens, men både igår och idag gick det som smort. Jag hoppas att det fortsätter så.

Imorgon och torsdag blir det vila för festligheter och trevligt umgänge. Men på fredag kör vi igen!

Nu -
24.

Kram

det går åt rätt håll

Idag fick jag ett positivt besked av vågen och det känns toppen! Bara genom att dra ner på mjukt bröd och äta mycket grönsaker till lunch (alphagroddar är grymt gott!). Jag blir peppad att fortsätta vara nyttig :)

Snart ska jag till gymmet!

Kram!

home sweet home

Efter en underbart härlig dag ute i solskenet med våra fina vänner avslutade jag och älskling dagen på Marco's restaurang med en god oxfilé pasta. Jag kan verkligen rekomendera den restaurangen för er som bor i Uppsala - otroligt god mat, fin atmosfär och trevlig personal.

Nu ser jag fram emot att mysa i soffan. Mycket bra film ska betas av :)

Kram!

lycka!!

Nu bokade vi en resa till Kreta/Chania den 21 juli!! 3+ stjärnigt hotell, 200 meter från stranden. Åååh jag kan knappt förstå det! Gud så jag längtar!

italien 13 juli och kreta 21 juli. Detta kommer bli bästa sommaren ever! :D

 http://www.ving.se/book/bookMatrix.aspx?hotelid=40569&resortid=13438&itemId=40569

heja heja

Jakten på den perfekta Greklandsresan är intensiv nu. Hotell kommer och går i rasande fart, det gäller att hinna med! Heja oss!

vilken härlig dag!

Idag har det varit en riktigt härlig dag! Jobbet gick som smort, vi hade det jätteroligt som vanligt. Leveransen gick bra utan några större problem. Från och med idag jobbar jag/vi officiellt för Square Enix också! Lite coolt måste jag säga att det är även om jag inte direkt märkt av det än. Men det kommer väl.

Efter jobbet träffade jag underbaraste Ellen för en god och matig sallad på Coffee by George och massa tjejsnack. Så mysigt, som alltid! Skulle inte klara mig länge utan henne :)

Nu är jag hemma och inväntar min kära sambo som svettas och sliter på gymmet. Imorgon är det min tur, yay!

Ser fram emot lördag då jag och mina fina vänner ska spela kubb i solskenet. Känner mig riktigt pepp! Soligt och varmt väder, något gott att dricka och härlig musik i högtalarna - kan det bli bättre?

Kram till er

dödstrött

Idag var jag verkligen dödstrött när jag kom hem. Hade tänkt gå iväg och gymma men mitt huvud kokade så det kändes inte aktuellt. Hela familjen kröp ner under en filt i soffan istället och myste. Ibland kan det vara allt som behövs!

Imorgon är det onsdag (redan!) och jag ska träffa allra bästa bästis på stan efter jobbet. Längtar!

Min ögoninflammation börjar lägga sig som tur är. Inatt var ingen rolig syn, kan jag lova. Vaknade halv tre och när jag tittade mig i spegeln såg jag ut som nåt från en annan planet. Tur att det lugnade sig sen till morgonen. Alltid är det nåt, liksom...

Oh well, nog med gnällande för ikväll. Snart är det sovdags, det ska bli såå skönt. Får verkligen inte nog av sömn i dessa dagar.

livet är orättvist ibland

Sitter och läser nån modeblogg om den senaste krämen som ska minska dina rynkor, få dig att se fräschare ut, strama upp och gud vet vad. Själv sitter jag med en ögoninflammation och hade varit mer än nöjd om jag sluppit se ut som Quasimodo. Finns det någon anti-Quasimodo kräm? Suck.

Men men. Igår beställde jag och käraste pappa resa till italien!! Den 13 juli åker vi och blir borta 5 dagar. Ååh så roligt det ska bli! Vi ska se Colosseum, Fontana di Trevi och Vatikanen bland annat. Jag längtar verkligen!

Nu strax mot jobbet. Hoppas inte polisen stannar mig för uppsendeväckande utseende :P

it's coming

"I dreamed I saw a great wave, climbing over green lands and above the hills. I stood upon the brink. It was utterly dark in the abyss before my feet. A light shone behind me but I could not turn. I could only stand there, waiting."

(Éowyn, The Return of The King)

I know how you feel, Éowyn.

precis som jag trodde

The Wrestler var obeskrivligt bra. Ett mästerverk helt enkelt. Så sorglig men samtidigt så vacker. Jag är mållös och jag lovar att det kommer du också bli. Se den.

Qlimax!

Ah, läste Ellens blogg och blev så sjukt sugen! Pepp pepp pepp. Hardstyle is life! När åker vi!?


jaaaa!!!!

Alltså... dagens bästa nyheter! Eller vad vet jag, årets?! Är man ett Tolkien fan så är det nog årets.

Låt mig förklara. Till en början var det ju tänkt att The Hobbit skulle bli en film om Bilbo och en film som skulle fungera som en bro mellan händelserna i The Hobbit och händelserna i LoTR (dvs ca 60 år). Den senare skulle Del Toro/Jackson själva skriva manus till. Fansen var minst sagt oroade över detta. Självklart är Jackson en grymt duktig producent, Del Toro likaså men den riktiga anledningen till att LoTR är tidernas bästa film är ju såklart att Tolkien är tidernas bästa författare. Utan Tolkien - inte lika bra film. Simple as pie.

Det som nu bestämts och det vi är så glada över är att Del Toro/Jackson istället kommer dela upp The Hobbit på 2 filmer, där båda är baserade på Tolkiens verk. De kommer ha med The White Council och Gandalfs besök i Dol Guldur. Istället för att trycka ihop hela The Hobbit (och tvingas ta bort viktiga delar) i en film, låter de nu den underbara historien få den plats den behöver - i två långfilmer.

Åh, detta är så roligt!!

Läs mer här:
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=24610

vilken härlig dag!

Solen skiner ute och det är lördag! Underbart. Alldeles strax ska jag ner på stan och göra en synundersökning samt beställa nya fina glasögon. Yay! Ska bli så skönt med nytt och att ha 2 par. Perfekt att använda mina gamla på gymmet tex. Happy!

Något annat som gjort mig happy är mötet vi hade på jobbet i fredags om det nya lönesystemet vi ska införa på prov i ett år. Utan att gå in på detaljer kan jag säga att i stora drag innebär det att ju bättre det går för de olika projekten och företaget i stort, desto mer pengar till de anställda. Och det är så det ska vara tycker jag! Pengarna ska gå till människorna, de som sliter varje dag för att få jobbet gjort. Bra intiativ, ledningen!

Jag får dock vänta till september då jag blir fast anställd, men men... den som väntar på nåt gott :)

Nu mot stan! Ikväll blir det
Che Part One med älskling på bio. Wiie!

Kram

bio!

Nu bär det av mot bio med älskling. Yippie!

hälsning från jobbet

Sitter på lunch och har just ätit köttfärssås och spaghetti. Mums! Ser fram emot helgen som blir en riktig biohelg med min fina älskling. Skräckfilm imorrn och drama på lördag. Yay!

Igår hade jag en mycket trevlig fika med bästis. Åt god bagel med kalkon och philadelphiaost samt en mango/ananas smoothie. Så gott! Och extra mysigt blev det för att min bästa vän var med mig ^_^

Hoppas ni har en bra dag!

status

Nyss: Mysigt fika med storebror + son. Gott med vetebröd och kex.

Nu: Gym!

Sen: Middag, chill och film, kanske lite Fable 2.

Ciao!

måndag men ledig

Idag är det måndag, men man är ju faktiskt ledig. Yippie!

Andreas och Simon kommer hit på fika om en timme. Vi har städat och donat lite och jag har tvättat min taklampa (!). Don't worry, den är av plast.

Senare idag blir det kanske gym igen, det gick ju så bra igår så jag fick mersmak. Sen blir det nog bara chill innan läggdags. Imorgon börjar allvaret igen. Ska faktiskt bli roligt att börja jobba igen och träffa alla. Känner mig utvilad och pepp! Får se hur länge det håller i sig dock :P

Nu dricker jag en ABCDE-vitamin "drink" och lyssnar på Howard Shore. Och nu kom världens sötaste katt och sa hello ^_^

Kram

woh vilket fart på gymmet!

Idag gick det otroligt bra på gymmet och det känns toppen! 80 min kondition i olika former (cykel, löpband, crosstrainer) och sedan ca 40 min styrka. Känns så härligt!

Nu avnjuter vi goda tacos och tar igen oss efter detta äventyr. Ser fram emot en lugn och skön kväll med god mat och naturgodis.

Jag och mina Tolkien vänner sitter och filar på en get together om några år (typ 5) med folk på forumet (min dröm satte igång tankarna hos folk, haha). Det vore verkligen nåt! Sen är det väl mest drömmar, men vem har sagt att man inte får göra det? Roligt vore det, oavsett. Kittlande tanke att ses allihop i England och gå i Tolkiens fotspår. Tänk vad mycket vi skulle ha att prata om! Nåväl, oddsen är väl inte så stora att det blir av men märkligare saker har ju faktiskt hänt.

Nu tillbaka till något betydligt mer aktuellt - tacos nummer t vå!

underbar dröm

Hade en jättehärlig dröm inatt att jag träffade alla mina vänner från Tolkien forumet och vi satt och diskuterade Tolkien i timmar. Vi åt lembas, drack ale och rökte Old Toby :) Vi diskuterade våra favorit böcker/karaktärer och tittade på filmerna tillsammans. Det vore nåt...

Idag har vi bara tagit det piano hela dagen. Spelade lite Fable 2 på eftermiddagen och sen gick vi på bio vid 18 och såg The Fast and The Furious. Mycket underhållande film med en hel dos action. Sen blev det pizza hemma till en koreansk film som heter The Tube. Mycket sorglig på slutet, koreanerna kan verkligen göra bra drama.

Nu ska jag läsa lite Unfinished Tales och sen kommer vi nog sova snart båda två.

Glad påsk!

inflyttningsfest i Vattholma

Vi är nyss hemkomna från en jättetrevlig inflyttningsfest hos Fredrik & Åsa i Vattholma - tack! Pappa, Andreas och Simon var där, även Pearl med sin man och deras lilla son Tom (sötaste namnet!) tillsammans med en rad andra. Smörgåstårta och snacks bjöd det på och mycket trevliga pratstunder med allihop :) Med andra ord, en toppenfest. Vi spelade Nintendo Sport och Simon slog alla deltagare i bowling haha. Han är otroligt duktig ^_^

Fredrik och Åsa har verkligen fått det superfint i sin nya villa, grym inredning! Lilla Angelina har eget rum och egen toalett (hon är fyra år!) och lilla bebisen kommer också fått ett eget rum med söta Nalle Puh tapeter. De förtjänar verkligen detta fina hem, jag är så glad för deras skull! Längtar såå tills lillen kommer och jag blir faster igen! Till en liten flicka denna gång.

Vid 23 fick vi skjuts hem med Andreas och Simon, det blev ganska lagom. Nu lyssnar jag på Eek-A-Mouse och vi chillar. Snart blir det nog film eller serier med min älskade sambo.

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram

det blir nog bestämt dessa

http://www.prodesigndenmark.com/Default.aspx?ID=132&GroupID=&EcomProductID=4348

Gillar färgen! Och passformen :)

ajaj

Varför kan man inte få köpa ingånga skor? Skinn eller inte, nyinköpta högklackade skor är inte sköna. Men det finns väl inga genvägar, det blir ju väldigt skönt sen när skorna format sig. Men det hjälper föga nu när man sitter med onda fötter och tår.

Nåväl. Efter jobbet idag lämnade jag tillbaka de 3 glasögonbågar jag lånat hem från Gert'z Optik. Jag trodde att jag hade bestämt mig men valde i sista sekund att utforska utbudet mer. Bågarna finns ju alltid kvar. Tänkte scouta lite på Synsam och se vad som finns där. Var inne en stund med pojkvännen och provade komiska och mindre komiska glasögon tillsammans. Blev mest skrattande och inte så mycket provande ^^ Men hittade några intressanta kandidater. Synsam finns ju i Sthlm med så jag kan kolla mer där. Efter det blev jag bjuden på god mat på O'Connors. Tack älskling!

Nu är vi hemma och ska snart slänga oss i soffan för lite tv-tittande. Härligt!

Hoppas ni har det bra där ute.

Kram!

status

Strax sovdags. Imorgon ringer klockan 05:30 :S

Godnatt!

I'm in love



Jag vet att man inte får ladda upp bilder. Men jag tar mina risker för att få visa er dessa skinn skönheter som kom med mig hem idag från Bianco. Jag älskar den lilla rosetten :) Love at first sight!

äventyr

Idag har älskling åkt till Sthlm med sina vänner för Teknikmässa i Globen! Dom kommer säkert få det superkul. Lite för mycket teknik för min smak dock (ja det är faktiskt möjligt) så jag stannar hemma :) Fast hemma kommer jag inte vara, jag ska bege mig ner på stan nu och titta på nya glasögon, fortsätta jakten på läckra skinnpumps och kika på lite saker till vårat badrum. Sen bär det av till Luthagen och tillsammans med pappa hälsa på mor min. Det ska bli så mysigt att få träffa henne igen!

Det är strålande sol ute, jag lyssnar på E-type jättehögt (haha) och bara njuter av livet! Jag fick min semester godkänd igår och det känns såå härligt. Italien och Grekland, here I come!

Kram till er!

vår!

Idag kände jag mig vårig i min jacka, min bedårande lilla blå handväska och en nyinförskaffad sjal från Åhléns :) Hoppas vädret håller i sig!

Annars tycker jag lite synd om mig själv som har så ont i halsen.. igen. Hade ju det här för 2v sen med feber, halsont, kallsvettningar och hela faderuttan! Ska jag få det en gång till nu? Blä.

Men imorgon är det fredag! :D

Kram till er