just nu:

- hoppas jag på ett positivt besked imorgon
- är jag glad att jag får jobba kvar tills mitt kontrakt går ut 19 dec
- försöker jag komma ihåg allt bra och roligt som faktiskt händer/kommer hända!
- är jag otroligt glad att jag har så underbara människor runtomkring mig.

Godnatt :)

men orka

Varför ska man behöva verifiera varje jäkla kommentar man skriver på bloggar? Och speciellt på ens egen blogg. Que pasa?

Onödigt liksom.

bollen är i rullning

Idag har jag skickat ut fem stycken intresseanmälan för QA till olika spelföretag i Uppsala/Stockholm, stora som små. Det känns redan bättre! Jag känner mig positiv och hoppas och tror att detta ska ordna sig. Eventually.

Idag går all min kärlek och alla mina tankar till en speciell person. Inga namn nämna, men du vet att jag finns för dig närhelst du behöver mig! Lova mig att du aldrig glömmer det.

Sist - men verkligen inte minst: GRATTIS älskade pappa på Din födelsedag! Tack för ett jättemysigt fika idag.




Nu är det snart matdags!

flyr bort

Nu flyr jag bort till Stockholm med min älskling för middag & bio. Precis vad jag vill och orkar med idag.

Tack till min söta bästis för en supermysig eftermiddagsfika på stan, tidigare idag.

Trevlig kväll

sorg



www.fz.se

Sorg... att vi inte får jobba kvar med varandra. Det gör sjukt ont i hjärtat. Jag kommer sakna er alla mer än ord kan beskriva!! Inte känns det roligt att bli arbetslös heller. It sucks.

Jag är så ledsen...

man får inte vara för lycklig...

God forbid. Då måste något gå åt helvete. Givetvis. Idag är jag otroligt ledsen och känner mig minst på jorden. Har ingen kraft eller glädje inför någonting. Jag vill bara försvinna.

But I will rise again. I always do.



Skön låt att gråta till.

men please

Idag skrev Metro en notis att Ticnet och ATG ska se över sina bokningssystem och undersöka om faktiskt inte konsumenterna blir lurade på ett antal biljetter. Orsaken till deras misstankar är att 30.000 Metallica biljetter sålde slut på 30 minuter (dvs 1000 biljetter per minut) och ni hör ju själva hur det låter... helt sjukt!

Självklart blir vi lurade. Har inte Ticnet och ATG fattat det än!? Alla vet ju att mer eller mindre oseriösa företag låtsas vara privatpersoner och köper massa biljetter som de sen säljer för minst 2000 kr (den dyraste biljetten på Ticnet kostar 750 kr)! Verkar som alla utom Ticnet själva fattat detta... suck.

Nu fick vi biljetter denna gång, om än med en hårsmån. Men att 30.000 platser ska gå åt på en halvtimme är seriöst helt galet. Hoppas Ticnet och ATG äntligen får in i skallen nu att något inte står rätt till. Så kanske man inte får slåss med näbbar och klor för en biljett nästa gång.

Godnatt!

nu... kan jag...skrika

Men jag ska bespara er det lyckoskrik som bubblar inom mig!! Ni förstår säkert vad det handlar om (om ni läst tidigare inlägg :)). Japp! Vi fick Metallica biljetter!!! Först såg det ganska dystert ut. Givetvis totaldog både ticnet.se och deras bokningstelefon. Gick inte ens att få en ton på telefonen, det var bara tyst. Och på hemsidan hamnade man i någon slags evighetskö som aldrig verkade gå framåt.

Som tur var kom vi, i paniken, på att UNT faktiskt säljer biljetter. Då vår käre vän Stefan (som också ville gå) jobbade närmast rusade han ner och knep 3 ståplatser! Troligen de sista. And one has my name on it :D

Gud... om ni ens kunde föreställa er hur stort det här är för mig. Jag kommer garanterat hamna i något slags lyckotrans. Jag hoppas jag inte svimmar (haha nädå). Synd bara att man är så kort, så kommer väl knappast se nåt (ingen av oss vill stå längst fram och trängas, föredrar lite längre bak där det finns mer utrymme), men förhoppningsvis har de stora montrar så att alla kan se, oavsett längd hihi.

Jag hoppas på följande låtar:

Nothing else matters - givetvis. En av deras största klassiker. Kommer gråta floder, jag vet det...
Enter sandman - en av de första låtarna jag hörde med Metallica. Inte var jag gammal inte. Men jag minns att jag satt på storebrors golv framför stereon och gungade med ;) Så denna låt har en speciell betydelse för mig.
Alla Unforgiven låtar: Behöver jag ens förklara varför? Dessa tre låtar är klockrena mästerverk! Introt på Unforgiven 3 får mig att rysa.
Fade to black - så otroligt vacker och känslosam. Älskar den!!
All nightmare long - från nya plattan så den kan vi nästan räkna med. Här kommer hela Globen headbanga!
Die die my darling - ännu en klassiker. Samma som ovan, folk kommer lyfta taket på Globen!

Ja, listan kan göras ganska mycket längre än så. Oavsett vilka låtar vet jag att detta kommer bli HELT GALET!! Jag har sett folk rocka på Metallica konserter... det behövs inga ord :D Metallica äger...





Snart är jag där... 7 mars!!

wiie

Nu ska jag ner till Bowlaget och äta en tre rätters tillsammans med Johan, Ellen & Linus! Det ska bli såå roligt! Sen ska även bowla i en timme :D J vann ett presentkort på allt detta i en Wii bowling tävling och han använder det till oss fyra.

TACK älskling!

jakten har börjat...igen

Ja alltså.. jag vågar varken skratta eller gråta. Metallica ska spela i Stockholm den 7 och 8 mars och jag SKA gå!! Jag betalar seriöst flera tusen kronor för en biljett om det krävs, det ÄR VÄRT DET!

Vi ska se om vi lyckas få biljetter genom Ticnet först. De ska åtminstone spela 2 dagar denna gången, vilket dubblar chanserna.

Jag vågar inte skrika ut min lycka än, jag väntar med det tills jag har min biljett.

God I love them...

the spiders are coming

Jag försökte just döda en spindel, men jag tror jag misslyckades... Jag lovar att denna spindeln nu planerar sin hämnd mot mig tillsammans med sina spindelkompisar. Imorgon när jag vaknar kommer det säkert krylla av dem. The spiders are invading!

(jag är trött nu)

Jag har spindlar, silverfiskar, flugor och tvestjärtar i mitt hem. Behöver jag ens påpeka att det ska bli s k ö n t att slippa detta?! Det ska även bli skönt att få ett ordentligt kök och inte behöva höra makaronerna puttra från toalettstolen.

Jag längtar såå tills vi flyttar!!

varför...

...går helgen alltid så sjukt fort?! Orka med måndag igen, liksom.

klockrent!!



Hahahahaha såå sjukt bra!!

le weekend

Så var det helg igen. Veckorna går onekligen snabbt, tycker jag. Idag ska jag och J fika hos mamma och pappa vid 14 och sen ska vi städa. Ikväll blir det lugnt med film då vi antagligen kommer vara ganska slut. Imorgon blir det troligen mer städning och sen fika med bästa vännen på eftermiddagen/kvällen. Wiie!

Nästa vecka är sista veckan för mig på det projektet jag jobbat på senaste halvåret. Lite trist, men valet stod mellan att gå tillbaka till vanlig QA eller fortsätta som QA Lead (chef) och självklart vill jag inte gå bakåt i utvecklingen. Så fr.o.m den 20e kommer jag jobba på
The Hunter! Det ska bli spännande, helt klart.

Hoppas ni får en skön helg där ute!

Det märks att nåt stort är på gång

Ja, trots att det faktiskt är nästan 3 månader kvar tills vi flyttar, märks det redan att något stort är i görningen. Speciellt @ the Wezelius residence. Igår när jag kom hade älskling tvättat och putsat alla fönster i sin lägenhet, jag blev verkligen imponerad! Idag skulle han storstäda toaletten. Han är för söt...

Anledningen till dessa krafttag är i och för sig inte i huvudsak själva flytten, utan det faktum att en potentiell hyresgäst kan dyka upp inom snar framtid för att titta på 2an, och då är det klart man (läs Johan) vill ha det rent och fint. Sen kommer ju HSB också och inspekterar och då vill man verkligen ha det skinande rent :P

I helgen ska jag hjälpa att städa också, det är ju roligare när man är två!

Gud, det är massa som ska fixas innan man flyttar. Saker som ska köpas, adressändring osv. Vi har bestämt att skaffa oss ett block där vi skriver ner saker vi kommer på allt eftersom, istället för att tvingas sitta ner och försöka komma på allt på en gång (känns givet att man glömmer något då). Jag tror det kan bli bra!

Den 14e ska vi skriva på papper. Då är lägenheten verkligen vår!

Drömkök here I come...

dagens ros




Till min älskade bästa vän Ellen som är så sjukt duktig och målmedveten!

Jag älskar och beundrar dig så.

now I'll have everything

Idag fick jag löneförhöjning som hoppats och vi tackade ja till lägenheten! Den 1 januari får vi nycklarna! Jaa, jag är jätteglad. Det känns så underbart att få vara riktigt lycklig och glad. Trots att det jobbiga i livet fortfarande finns kvar så känns det lite lättare att hantera när man blandar det med lyckliga och underbara stunder.

Just nu är jag verkligen lycklig. Det måste tas vara på.

Kärlek till alla fina därute, min familj, mina underbara vänner och min älskade Johan. Ni betyder mer än livet självt för mig.

/Helena

help

Idag avgörs väldigt mycket. Måtte det gå vägen...

Help.

nu vill jag att följande ska hända

1. Jag får löneförhöjning (får veta på måndag :S)
2. Vi flyttar in i lägenheten
3. Vi skaffar en kattunge

Pls make it work.