witch-king in my room

Denna kommer stå på en piedestal i hörnet av mitt rum. Jag är verkligen grymt nöjd, trots priset (det är så värt det)! Den tillsammans med mina enorma två Lord of the Rings tavlor på väggen blir jättefint.



Gott nytt år!

stickat ftw!

Stickat känns verkligen helt rätt i vinter. Varmt och skönt, för att inte tala om hur snyggt det är! Eftersom jag saknar en kamera (vore roligt att ha i framtiden) så får jag beskriva min outfit i ord :) Har på mig en svart blus, en brun/svart stickad cardigan, svarta ullstrumpbyxor och gråa stickade knästrumpor. Stickat var ordet, som sagt!

Laters.

dagarna bara rusar iväg!

Mae Govannen!

Oj vad dagarna går fort, jag tyckte det var julafton nyss och nu är det plötsligt nyårsafton i övermorgon. Och på lördag flytt. Hjälp! Jag känner inte riktigt att jag hinner med, men det ordnar sig nog...

Så vad har hänt sen sist. Jag hittade en hel del fint på mellandagsrean till bra pris. Bland annat ett par jeans, ett par mockastövlar med spetsig tå och ganska hög klack och en varm cardigan. Lite annat blev det också. Känns bra att kunna fynda saker till vettiga priser, speciellt om man lyckas hitta kläder/skor man verkligen vill ha och behöver (jag är lite emot att köpa bara för köpandets skull).

Idag var jag med pappa på stan och åt lunch samt ordnade lite bankärenden. Sen fick jag en fin plånbok i skinn av kära pappa, det var hans julklapp till mig. Stort tack!

Jag fixade även J's födelsedagspresent (han fyller 7 januari). Jag tror det kommer bli grymt bra och jag hoppas att han kommer tycka om den :)

Snart ska jag fika med kära E på stan och sen hem och fortsätta packa lite tror jag.

Ha det bra!

Avslutar med en favorit; Bruce Springsteen - The River. Detta introt är så fantastiskt att man blir gråtfärdig...


tack alla!

Julafton blev helt fantastisk (trots att vi alla saknade mamma, mycket!), tack alla som var med och gjorde det till en sådan underbar kväll. Ni är alla ovärdeliga!

Idag har jag och älskling gymmat på Ekeby, det gick jättebra och var mycket skönt. Behövdes kanske efter all julmat ;) Nu är jag hemma hos mig och har precis ätit middag. Tänkte kanske kika på en film eller så..

Imorgon ska vi kolla lite på mellandagsrean, hoppas man hittar några fynd. Skulle behöva nya jeans och gärna nån mer varm tröja (i cardigan-stil). Får se vad det blir! Vid 15 ska vi fika hos kära pappa tillsammans med resten av familjen och sen blir det nog film på kvällen. Ser fram emot det!

Igår satt vi halva natten och tittade på möbler haha. Gud, det är ju så roligt! Jag har aldrig varit speciellt intresserad av inredning (men det beror antagligen på att jag aldrig haft nåt att inreda eller pengar till det...) Vi hittade mycket fint på Mio, Chili och EM bland annat. Ska bli obeskrivligt roligt att inreda och göra fint.
Men usch jag måste börja packa.. :S Vill bara ha det "tråkiga" överstökat nu, och befinna mig i nya lägenhet. Fast forward please?

Hoppas ni alla haft en jättefin julafton med era nära och kära! God forsättning.


haha

missförstånd kan faktiskt vara för härliga ibland (om de leder till något bättre förstårs, inte annars). Vi hade alla tolkat det som att det var fika hos storebror som gällde imorgon och gladde oss mycket åt det. Men det är visst fika, julmat och hela fadderuttan :D Wiie! Längtar så tills imorgon!

Mina tankar går till min älskade mamma. God Jul mamma, jag hoppas att du har det bra. Snart kommer vi och hälsar på dig!

Kram!

tack för att Ni finns!

Min älskade familj, min älskade pappa. Du är min hjälte och den mest fantastiska människa jag känner. Mina bröder, jag älskar er mer än ord kan beskriva. Min älskade älskade underbara lilla mamma... du är mitt allt.

Tack och lov att jag har en sådan underbar familj, speciellt i dessa tuffa tider.

Jag älskar er alla mer än allt annat på jorden!

living is the hardest thing there is

Den här julen blir kanske annorlunda än alla andra jular. Men det är bara att vänja sig för alldeles för snart kommer det vara så resten av mitt liv. Det gör ont, men samtidigt så vet jag att det är för det bästa, för alla.

Det här med att leva är inte alldeles enkelt. Men man härdas, man blir tuff och man kommer antagligen gå ur det här som en starkare människa. Har man redan upplevt helvetet klarar man det mesta.

Nu ska jag strax åka till min älskling.

hallå i flytt/julstöket!

Puuh, förvisso ledig från jobbet men dock inte ledig. Flytta är en pärs! Idag har jag sprungit på stan och handlat nödvändiga saker. Smet in på Waynes Coffee med och tog en smoothie i min ensamhet :) Mycket gott. Väl hemma sen skurade jag badrummet in i till minsta vrå och nu håller jag på att frosta av frysen.

Imorgon ska jag till Ikea och köpa flyttlådor, till Bauhaus och köpa gardinfästen till J, sen till Arbetsförmedlingen och lämna in papper för Alfakassa och sen hem och börja packa. På kvällen ska jag tvätta också.

Och på onsdag är det visst julafton... håll i hatten!

love life!

Jag är på så underbart bra humör ikväll! Jag är ledig, jag fick en bra slutlön (så vi kan handla saker till lägenheten och jag klarar mig ett tag framöver), vi flyttar snart in i vår nytapetserade lägenhet, imorgon ska jag fira lilla Simon med min underbara familj, snart är det jul och nyår som ska firas med alla mina ögonstenar, jag har en helt fantastisk pojkvän som jag älskar oändligt och världens finaste ängel till bästa vän. Life is good! I love life :D

God jul!!

update: wooow en till sak hände precis och guuud jag är så glad! Tyvärr kan jag inte berätta mer, men jag hoppas att det kommer betyda en positiv förändring för min del. Yippie!!

denna kommer bli otroligt bra

Detta är en film jag ser fram emot jättemycket...jag tror att den kommer bli väldigt gripande. Bruce Springsteen gör en fantastisk låt till trailern. När jag såg denna trailer på bio i lördags började jag storgråta :)



Jag längtar sååå

Om ni bara visste vad jag längtar tills vi flyttar till vår fina (och tydligen nytapetserade, läs mer nedan) lägenhet! 3 veckor kvar... snart dags att börja packa så smått. Som tur är har jag väldigt lite saker, så packandet kommer nog gå fort. Annat var det när jag flyttade från korridoren, gud så mycket skit jag hade samlat på mig.

Wiie vi fick just veta att tapeterna i den lägenheten är över 13 år gamla så vi kommer få tapetserat i alla rum och målat i badrummet :D It's just getting better and better...


  You and me forever, my love...

till Dig



Min ängel, min syster, min bästa vän, om du bara visste hur fantastisk du är. Jag kan inte beskriva i ord hur lycklig jag är som har dig. Jag älskar dig för alltid!

why

Why is so much that I hold dear taken away from me?

I don't want to loose my friends at work and I don't want my mother to die.

Give me strenght, Gandalf.

...

ångest.

ett snabbt hej

Hej hallå! Strax dags att sova. Men först ett litet blogginlägg. Idag gymmade jag, det gick jättebra. Körde 35 minuter på crosstrainern och sen 35 minuter på springbandet, vilket jag aldrig testat förut. Trodde inte att det skulle gå så lätt faktiskt, men jag bara sprang på utan att ens bli anfådd :) Hade säkert kunnat springa mer, men tyvärr var jag tvungen att duscha så att jag skulle hinna med tåget hem. Det får bli mer nästa gång!

Imorgon jobbar jag endast till 15, sen ska jag på arbetsintervju i Uppsala. Onsdag förmiddag ska jag också på intervju, då dock i Stockholm. Wish me good luck!

Godnatt

Jag lever!

Hallå där ute, ledsen att jag är så dålig på att uppdatera bloggen men jag är nästan aldrig hemma längre. All tid spenderas på gymmet, med bästa vännen eller hos älsklingen (och jag klagar verkligen inte! :)). Nu har jag i alla fall landat här hemma hos mig för en kväll och då måste jag ju passa på att uppdatera lite.

Så vad har hänt sen sist? Jag jobbar fortfarande som vanligt (fram tills 19 dec) och försöker söka jobb samtidigt. Nästa vecka har jag en intervju för mitt drömjobb och det ser jag sjukt mycket fram emot! Men försöker att inte hoppas och tro för mycket, då blir man bara besviken om det inte skulle gå vägen. Jag får göra mitt bästa helt enkelt, mer kan man inte göra (kloka ord från bästis idag). Resten är ju upp till dom, inte mig. Bara att hoppas hoppas hoppas (!) på att det går bra. För gud vad jag veerkligen vill ha det jobbet.

Jag ska även på en allmän intervju på Adecco i Uppsala, det kan säkert vara bra. Dessa allmänna intervjuer känns emellanåt lite halvt meningslösa, men jag tror att det kan vara givande ändå att "visa upp" sig och presentera sig och sin erfarenhet. Så det skadar aldrig (verkligen inte!)

Oh well, det är nästa vecka det. Först stundar ju en härlig helg! Imorgon är det fredag (yippie!) och då tänkte jag klippa mig efter jobbet för det behövs verkligen. Rinse på T-Centralen är superbra tycker jag, 190 kr och jag har alltid blivit jättenöjd när jag gått därifrån. Sen ska jag till älskling och mysa forever med film och gos. Can't wait for that one! Han är den finaste pojkvän man kan ha, det finns inga ord för hur innerligt jag älskar honom. Thihi.

Sen kommer lördag med fest natten lång! Wooho! Jag ska se Play! spela på The Wave i Stockholm och dansa en massa! Underbart kul ska det bli att åka dit med finaste vännerna och njuta av bra musik! Ser jättemycket fram emot det.

Nästa helg har vi julfest på jobbet och sen ska jag på bio på lördagen. Det blir också en helg att se fram emot :D You live for the weekends, right?

Nu ska jag fortsätta att varva ner lite och så småningom lägga mig. Imorgon är det freeedaaag!!

Au revoir!