vadå helg?

Gå upp halv åtta på en lördagsmorgon är inte roligt!

I give up

tisdag-onsdag: hemtenta i litteratur
fredag: 2 tjocka böcker, 10 studeringsfrågor som ska vara förberedda för diskussion
lördag-söndag: intensivt grammatikpluggande
måndag: salstenta i grammatik
tisdag: PM inlämning

och så ska jag bära flyttlådor dessutom. Take a walk in my shoes....

autobahn

ikväll blir det en snabbvisit på Klubb Autobahn (Norrlands). Ska bli roligt att komma ut en stund och träffa goda vänner! Jag hoppas vi ses där!

you

bus no one but you

engelsk grammatik

är sannerligen galet svårt. Gillar inte att man ska behöva förklara varför man gör på ett speciellt sätt hela tiden >_< Eller definiera varför vissa ordklasser används och vissa inte. Bah! För att det låter bra?

Haha ja det ska bli intressant att se hur det går på måndag. Tur att det finns omtentor säger jag bara. Engelsk grammatik på B-nivå är kaos. Dagens sanning.

bio med bästis

Imorgon ska jag på bio med min kära väninna Ellen! Det ska bli superroligt, speciellt då det var riktigt längesedan vi träffades sist. I denna stressiga vardag hinner man inte alltid ses lika ofta som man skulle vilja. Imorgon ska vi i alla fall ta igen förlorad tid. Jag längtar!

Först lite sömn. Natti

off we go

nu bär det av till Mellerud för att fira min kära farmor. Ser fram emot god mat och gott sällskap. Vi hörs imorgon!

bombhot på Forsmark

Usch vad läskigt, bombhot på ett kärnkraftverk är inte att leka med. Nationella insatsstyrkan var på väg nu läste jag på Aftonbladets hemsida. Jag hoppas dom vidtar alla åtgärder som behövs. Vill inte se några svampmoln tack!

bekräftelse

Bekräftelse kan man få i väldigt många olika former. Av familj, vänner, pojk/flickvän eller av en lärare. Men man kan även få det av en arbetsgivare eller ett företag. Jag fick just respons på en ansökan där personen i fråga sa att mitt personliga brev hade väckt intresse. Även om jag inte får jobbet i fråga (eller ens komma på intervju) så vet jag i alla fall att mitt personliga brev "väcker intresse" ^^ Alltid något.

Nu blir det lite frukost. Denna dagen började bra.

Imorgon åker vi, wiie!

Kram på er

farmor 90 år

På torsdag ska jag, mamma, pappa och alla mina bröder åka ner och träffa kusinerna för att fira vår farmor/mormor! som fyller 90 år! Det ska bli jätteroligt att träffa min familj och alla kusiner, längtar verkligen. Och självklart ska det bli jätteroligt att träffa farmor!! Det händer alldeles för sällan.

Även om det bara är för 2 dagar ska det bli skönt med en liten minisemester. Komma ifrån skola, jobbsökandet och all press och bara få umgås med min familj. I can't wait!

Nu sovdags. Ta hand om er.

jag ser inte era kommentarer

Ni får ursäkta om Ni inte får någon respons på Era kommentarer. Det är inte för att jag vill vara taskig utan för att jag faktiskt inte ser dom. Skyller på att blogg.se verkar ha något tillfälligt problem. Förhoppningsvis är det snart åtgärdat.

Imorgon är det skola mellan 12 och 17 (lektion och grammatikplugg). Sen ska tatueringen fyllas i 17:30, hoppas det går bra. Måste komma ihåg att äta en stund innan så jag har blodsockret på bra nivå. Det är tydligen viktigt har jag hört :)

Nu är det så småningom dags för sängen. Ännu en måndag är förbi

måndagslyx

Ja, ibland kan man behöva lite måndagslyx! Jag tänkte snart slänga ihop en liten äppelpaj att njuta av såhär på måndagskvällen. Blir endast paj men det är gott det också!

Hoppas ni också unnar er något vardagslyxigt denna måndag.

grammar until the end of time

Ja, det blev visst plugg idag i alla fall. Och jobbsök. Effektivisera helgen så mycket som möjligt. Men ikväll ska jag vara ledig!

Känner mig mycket friskare nu också, vilket är jätteskönt.

fredag

Idag är det fredag, det känns så skööönt! Pluggat mellan 8 och 18 idag så jag är lite trött i huvudet. Förkylningen gör det ju inte bättre heller. Men jag har i alla fall inte feber längre så jag tror att den är på tillbakagång :) Får hoppas det.

Idag blir det lugnt, vila upp mig och njuta av lite ledighet. Imorgon tänkte jag söka jobb och sedan blir det pizza bak med pojken min. Söndag är bokad för plugg, grammatik och revidering av ett PM.

Hoppas ni får en bra helg!

usch

usch vad jag har ont i halsen idag :( förkyld verkar jag vara på väg att bli också. suck, jobbigt att vara sjuk

ladda om efter träning

Aldrig är jag väl så hungrig som precis efter träningen. Känns som kroppen är tömd på energi och omladdning behövs snabbt! :) Tur att jag storhandlade idag så det finns mycket gott hemma.

Imorgon ska jag plugga med gänget i skolan, hoppas det kommer gå bra. Ska bli roligt att umgås med dom (såklart) men mindre kul att plugga. Gjorde ifatt lite grammatik idag på min lediga dag i alla fall så jag ligger i takt med de andra. Pga mitt jobbsökande och allmänna dåliga motivation har jag inte orkat engagera mig lika mycket som vanligt. Men jag ska försöka bli bättre på det.

Annars har jag inga direkta planer för veckan, det känns skönt. Plugg imorgon och på torsdag i skolan blir det i alla fall. Och på lördag ska jag laga hemgjord pizza med min pojke, det kommer bli jättegott!

Hoppas ni har en bra tisdag allihop!

wtf

gamla inlägg försvinner bara sådär?

Skärpning blogg.se

jag vill inte mer

Jag är så trött på skolan!! Jag vantrivs verkligen där, jag vill inte gå dit! Jag vill ha jobb, jag vill ha ett ställe att bo på, jag vill tjäna pengar.

Jag vill inte detta mer....

awesome

Randy 'The Natural' Couture is the heavyweight champion!!

My favourite fighter is back :D


Monday Bar Spring Cruise

Here we come!!!!!!!!

hjälp!

Jag tar tillbaka mitt tidigare uttalande om saker går segt. Plötsligt gick allting på 5 minuter!
Arbetsintervju hos Proffice - Uppsala imorgon! Ska bli riktigt roligt och spännande :D

Önska mig lycka till.

"Jag återkommer"

Usch vad segt det är med folk som ska återkomma hela tiden. Blir galen på denna väntan.... vill ju veta nu!

det är nu det händer

Ja, nu händer det mycket faktiskt på jobbfronten!
Dels har jag haft ganska mycket kontakt på Manpower och på onsdag får jag (troligen) veta om jag får komma och jobba hos dom. Det känns mycket roligt och spännande!

Sen fick jag ett roligt mail imorse, där jag först fick veta att jobbet jag sökt blivit tillsatt men jag blev erbjuden en rad andra olika jobb av samma arbetsgivare (också bemanningsföretag). Bland annat som ekonomiassistent, vilket onekligen lät intressant. Jag håller alla dörrar öppna så jag mailade tillbaka och frågade lite mer vad den tjänsten innebar, tider, plats osv... :)

Ja, nu händer det mycket. Det är verkligen som folk säger, först händer inget alls och sen händer allt på en gång! Yey!

it's weird

It's weird that someone you've known for more than a year probably is dead or in jail.

And you have no way of finding out.

I miss you my friend...

ååh

Ryan Star gör underbar musik!

roliga nyheter

Idag fick jag roliga nyheter :) Sådant kan man absolut inte få för mycket av.

Sen tror jag att min Ryan Star skiva äntligen kommit!! Köpte den på amazon i januari, men begagnat så då får man vänta ett tag innan den dimper ner i brevlådan. Men idag fick jag en avi att jag fått ett paket på posten, så det måste vara den! Yeey!

Happy monday!

är det helg snart?

Veckorna går så fort! Hinner någon med i detta tempo måste jag fråga mig...? Först är det måndag, sen är det plötsligt helg och sen måndag igen. Tiden går väldigt fort känns det som.

Idag tvättar jag! Jag har absolut ingenting rent så det var minst sagt dags. Så skönt sen när allt är nytvättat, man känner sig rik på klädfronten :) Tyvärr var mitt sköljmedel slut så jag fick springa ner på kiosken för att köpa nytt. Deras utbud var inte direkt något att hoppa i taket över. En hette "apple" och fullständig stank äpple (usch), samma gällde den andra vid namn "peach and vanilla" (!?). Den tredje de hade var speciellt utformat för bebisar vilket ofta betyder ganska lite parfym eller helt parfymfritt. Så det fick bli den, Comfort Soft.

Senare idag ska jag ringa Manpower och fråga lite om vad ambulerande adminstratör faktiskt innebär och om det finns möjlighet att jobba för dom som en sådan (om det låter som en schysst grej). Då jag endast har mobil, tänkte jag promenera till Luthagen och låna föräldrarnas telefon. Billigare för mig på det sättet ^^

Nu håller jag på att skriva Pm om fildelning. Lagom intressant kanske, men måste göras.

Hoppas ni har en bra måndag! Kom ihåg - snart är det helg igen ;)

a bad day

There are just so many obsticals.... the road is so long.

Give me strength.

even darkness must past

Frodo: I can't do this Sam.

Sam: I know. It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in those great stories, Mr Frodo, the ones that really mattered. Full of darkness and danger they were. And sometimes you didn't want to know the end, because how could the end be happy? How can the world go back to the way it were when so much bad has happened? But in the end, it's only a passing thing. A shadow even darkness must pass. A new day will come and when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you, that meant something even if you were too small to understand why. But I think, Mr Frodo, I do understand. I know now. Folks in those stories had lots of chances to turn back only they didn't. They kept going because they were holding onto something.

Frodo: What are we holding onto, Sam?

Sam: That there's some good left in this world, Mr Frodo, and it's worth fighting for.

I love this qoute. It brings tears to my eyes everytime... never stop believing. Even darkness must past.

helg igen

Så var det helg igen då, tänk vad tiden går fort.
Denna helgen blir lugn för mig då jag varit sjuk nyligen och dessutom ska festa gärnet nästa helg på Mondaybar Spring Cruise! Galet roligt ska det bli!! Längtar nåt enormt.. men mycket som ska fixas innan! På tisdag ska jag följa med min pojkvän till Stockholm för en snabb sväng in på Saturn Return där han ville kika. Sen måste jag färga håret (hårfärg redan inköpt!) samt planera mina outfits. Det är en hel verkstad inför kryssningarna, men ack så roligt!

Imorgon ska jag hjälpa min mamma och pappa att röja bland tusentals saker. De ska ju snart flytta in i en 3a och då de tidigare bort i prästgårdar (tänk herrgård i storlek) finns det en hel del saker som måste slängas. Och det tar sin tid! Så jag tänkte hjälpa dom och samtidigt passa på att umgås med mina föräldrar, något jag gör alldeles för sällan!

Men idag är det fredag... underbara fredag. Har lämnat in ett PM i skolan samt uträttat lite ärenden på stan. Hämtat ut linser bland annat. Sprang in på synsam för att köpa linsvätska men oj så dyrt det var där! 55 kr får man betala för en liten linsvätska på 120 ml! Nej nej tänkte jag och sprang istället in på Synoptik. Där fick jag en precis lika bra flaska, 240 ml för 64 kr. Snacka om skillnad! Fy på er, Synsam!

Nu ska jag strax träna lite, det ska bli skönt! Sen blir det mest slapp hela kvällen. Lite Far Cry kommer det nog bli, så mysigt spel!

Ta hand om er och ha en jättebra helg!