qoute

"All that is gold does not glitter, not all those who wander
are lost; the old that is strong does not wither, deep roots
are not reached by the frost. From the ashes a fire shall be woken,
a light from the shadows shall spring; renenwed shall be blade
that was broken, the crownless again shall be king"


- Bilbo Baggins

Haha!



Hahahaha så klockren. Jag vet, jag har dålig humor :D Men detta gjorde faktiskt min dag.

Fler roliga klipp och artiklar finns att hitta på
http://metro.se/se/metroteknik/nanok/ Helt klart en sida att rekomendera :)

Yey idag är det redan onsdag! Dagarna går så galet fort. Snart är det helg igen, wiie. Har jag tur slipper jag helgjobb.

God fortsättningen på dagen!

great success!

Yay! 45 kg i bänkpress, 8 kg på biceps och 5 på triceps. Feels great. Det kan bara bli bättre :)

åh nej!?

Läste just att en Sex and the City karaktär ska dö i den kommande filmen!? Usch så tråkigt, den serien ska ju sprida glädje och komik. Inte sorg och död. Men men, jag antar att de vill få ett visst djup i filmen också.

Jag undrar vem det kommer bli... hmm.

konstig dröm

Jag hade en konstig dröm inatt. Jag och mamma pratade jättelänge om allt som har hänt i mitt liv de senaste åren. Jag frågade vad hon tyckte och tänkte och hon svarade. Jag saknar det... väldigt mycket. Men jag antar att om vi kan prata genom våra drömmar så är det bättre än ingenting.

Jag ska vara glad så länge mamma finns. Inte sörja vad som kommer sen. Jag orkar och vill inte det.

vååår!

Ååh det är ju vår ute! Så underbart när solen värmer ansiktet. Det spritter i hela kroppen hihi. Nyss var jag nere på stan med älskade Ellen för en catch up. Vi snurrade runt i affärer och kikade söta vårkappor och sedan slog vi oss ner på Landings med en god glass. Det var toppen helt enkelt! :)

Snart ska jag (förhoppningsvis) ner på stan igen för middag med Johan. Blir inget fancy, men vem vill sitta inne en sådan här dag?! Neeej jag vill ut igen! Får hoppas att J är lika vårsugen.

Känner mig väldigt vårfin idag. Jag bara älskar mina strumpor (se inlägg nedan) och tillsammans med de svarta pumpsen blir det en höjdare :) Om jag bara kunde hitta en fin vårkappa snart. Tittade in på Lindex, finns mycket sött men det svider i plånboken. En vårkappa är så säsong och känns oftast som något man vill ha nytt varje år, så runt 700-800 kr känns lite väl mycket pengar i mina ögon :( Too bad. Får se vad som finns där ute!

Ha en toppen lördag allihop!

takes my breath away



Det finns inga ord. Jag sitter här och gråter och önskar denne lille grabben all framlycka i världen, för han förtjänar det verkligen! Det slog mig också att hans livsöde påminner väldigt mycket om Paul Potts. Kanske kan han finna goda råd hos Paul? Jag hoppas sannerligen det.

tack älskling

Dessa ursöta knästrumpor var en av de sakerna Johan helt oväntat köpte i present åt mig. Gissa om jag blev glad! Han är bara för underbar. Tack älskling!!

image55

underbara känsla

Både igår och idag har jag varit på så otroligt bra humör! :D Det är vår i luften, I can feel it. Trivs så bra på jobbet, älskar mina fina vänner, min familj och min pojkvän och solen skiner utanför fönstret.

Mycket av min lycka bottnar i att jag och mina favoritpersoner (Johan, Linus & Ellen) förhoppningsvis ska åka på MondayBar's
Black and White cruise i slutet av maj!! Guud så roligt det vore. Tänk er 48 h av hardstyle, massa galet glada människor, underbar stämning, förfest i varje hytt... aah jag ryser.

Back to work. It's time to love life again.

Puss på er!

Godnatt

Inte ens Tolkien hjälpte ikväll. Jag grät, men jag mådde inte bättre. Tolkien brukar alltid ge mig känslan av att det trots att finns gott här i världen, och att det onda alltid kan besegras. Even darkness must pass - en av mina favorit repliker från filmen. Men ikväll kände jag inget sådant hopp. Sorgen är för stor just nu. Över barnen, över mamma och över att livet blev såhär.

Godnatt.

ondskan

Nyss, för bara någon minut sen, slogs Sverige av det fruktansvärda besked vi alla innerligt hoppades slippa. Engla är mördad. Denna man, denna "42-åring" som media kallar honom, har ikväll erkänt mordet på den lilla flickan. Hon som för första gången någonsin skulle få cykla hem själv från fotbollsträningen. Mamma tyckte hon var stor nog att få cykla ensam. 500 meter från huset ringde hennes dotter. Sen hördes de aldrig mer.
Det blev hennes första och sista gång.

Varför händer detta? På mindre än en månad har en 3-åring, en 1-åring och en 10-åring blivit mördad. Varför? Hur kan en människa vara så fruktansvärt ond? Jag sitter här, tårarna rinner nedför mina kinder, och jag kan bara inte förstå varför... det ligger utanför min förmåga att greppa en sådan verklighet.

Jag tänker själv på de små i min familj. Älskade lilla Simon som hela sitt liv älskat bilar. Han som, bara några månader gammal, somnade som snabbast när han sattes i baksätet på ett fordon. Ljudet och gunget gav honom ro.

Eller den lilla ängel Angelina. Som just lärt sig prata vid bara 2 års ålder och nu aldrig vill vara tyst, tänk så mycket det finns att prata om! Allt mellan himmel och jord. Man kan bara inte låta bli att le.

Dessa små barn, tillsammans med alla små barn i världen är vår framtid. Mänsklighetens hopp. Hur kan vi då släcka deras livsgnista? VEM ger oss den rätten!? De är ju för fan bara barn!! 1 år, 3 år eller 10.. de har knappt börjat sitt liv. Hur kan någon vara så ond?

I Lord of the Rings fanns det EN ursprungsondska. Män från världens alla hörn samlades under en flagga för att bekämpa denna ondska. För att upprätthålla och representera mänsklighetens styrka och all den kärlek vi delar. Broder till syster, mamma till sitt barn. Together as one. Us against them.

Men vad gör vi när VI själva är ondskan? Vi kämpar inte mot någon magisk, övernaturlig fiende. Vi har ingen Sauron. Vi ÄR Sauron. Och vi dödar våra egna utan att ens blinka.

Hur ska vi någonsin kunna försvara sådana handlingar?

Godnatt Engla. May heaven and eternal peace await you.

wow



Säga vad man vill om Bush-administrationen och kriget i Irak, men detta är helt fantastiskt. Människor som Michael måste man hylla och för alltid minnas dem som de osjälviska hjältar de är. För hjälte är verkligen ordet. To say the least.

vackert



En mycket vacker och sorglig låt

emotional

Jag har kanske sett Lord of the Rings 20 gånger nu, och jag gråter fortfarande lika mycket varje gång. Trots att jag kan varenda scen och varenda replik utantill. I mina ögon är detta ett tidlöst mästerverk. Det vackraste och mest magnifika som någonsin skrivits och spelats in på film.

Jag kan aldrig tröttna på Tolkien.

vår

Nu vill jag har våår på riktigt. När det värmer i solen och man känner en ljum vårvind mot ansiktet. Inte som idag, ösregn och kallt. Usch.

Ge mig sol & värme! Så jag kan få ha mina fina pumps och min söta citrongula vårväska. Jag vill!

morgon & kvällsfraser

'Quel Amrun - god morgon
'Quel Andume - god kväll
'Quel Undome - god natt

Så har jag i alla fall fattat det :)


Vill ha

Denna bok ska jag köpa så fort som möjligt, så kan jag äntligen börja plugga på riktigt.

image54

Nu är det snart sovdags. Detta har varit en mycket rolig helg :)

'Quel Undome!

storleksdjungeln

Jag brukar alltid ha storlek 39. Varför jag idag lät mig luras till att köpa storlek 40 har jag ingen aning om. Såklart var de förstora också. Så jag får åka imorgon och byta.. suck :P

Men såhär ser de ut iaf!

image53



Update: Fixat! Nu återstår bara att gå in skorna (uff!)

jakten på pumps

Jag är riktigt sugen på ett par pumps i vår. Men det verkar enklare sagt än gjort att hitta ett par. Jag trodde jag hade funnit "the ones" på NewYorker, men svart fanns inte i min storlek och de gula var redan skitiga och slitna. Det kändes inte så lockande att betala för slitna och smutsiga skor. Det var lack och det är nog ganska lättslitet.

Mitt senaste fynd är på DinSko. Endast sett dem på bild än, men gillar vad jag ser. Svarta, skinimmitation (inte riktigt, no no) och INTE lack. Vilket nog inte gör dem så lättslitna.

Ska kika på dem på lunchen. Damn I want those pumps!

'Quel amrun!

sindarin

Jag pluggar sindarin lite då och då när jag hinner med. Inget seriöst, mer för skojs skull. Tänkte skaffa mig en skrivbok och skriva ner fraser och ord, säkert enklare att lära sig dem då. Sen är det ju det där med uttalet... jag nöjer mig nog med att lära mig skriftspråket så länge. Det är svårt nog ;)

Ikväll utökade jag mitt (än så länge ganska magert) ordförråd med veckodagarna. Slutprovet kommer nu, när jag ska skriva ner dem:

Måndag - Elenya
Tuesday - Anarya
Wednesday - Isilya
Thursday - Alduya
Friday - Menelya
Saturday - Valanya
Sunday - Tarion

(hmm bara 4 av 7. Need more practice).

Imorgon ska jag skaffa en skrivbok!

Snart sovdags. 'Quel Andune!

kostym

Min älskling har köpt kostym, vit skjorta, slips och fina loafers. Och han är så sjukt stilig i det :D Om du bara visste, honey. Du kommer lätt va snyggast på brorsans bröllop i sommar. I alla fall i mina ögon ^_^

mysigt på jobbet

Hej hej här sitter jag på Avalanche och jobbar :) Just avslutat en god måltid med tigerräkor och jordnötsås, mums! Härligt med gratis mat när man jobbar sent. Det är jättemysigt här just nu, alla springer runt och jobbar gärnet, pratar med folk och får saker gjorda. Bästa jobbet!

Snart är det helg! Och jag ska inte jobba! Wiiee. Jag ska ut i Sthlm på fredag en stund, min kära Ellen ska DJa och det kan ingen få mig att missa! Äntligen ska jag få se PLAY! Grymt roligt.
På lördag blir det Sthlm igen! Då med älskling and friends :) Teknikexpo anordnat av DustinHome står det på schemat. Globen/Annexet står det på kartan. Here we come!

Söndag.. söndag blir en göra inget dag tror jag. Det vore väldigt skönt.

Hoppas ni alla får en mysig helg!