hispig

Läste precis på UNT att en man i Uppsala dött av svininfluensan. Nej, man blir ju inte alls orolig... :S

tell me why I don't like Mondays?

Idag har varit en seg dag på jobbet. Förutom sista timmen när såklart allting kommer på en gång. Usch, först inget alls att göra och sen jättestressigt. Nåja, som min kära pappa sa en gång (när han skjutsade mig till McDonalds som då var min arbetsplats, ve o fasa.. eller nåt) "om inget annat går, så går i alla fall tiden" och det tycker jag är mycket bra sagt. Dock ska det väl tilläggas att min nuvarande arbetsplats inte ens kan jämföras med McDonalds. Detta är betydligt bättre, det vill säga.

Imorse fick jag sova till 06:30, förstår ni vilken lyx! Jag har gått upp runt kvart i sex det senaste halvåret, så detta var välkomnat. Jag trodde att jag hade försovit mig först :P Trots "sovmorgonen" hade jag inte alls lust att jobba. Kände mig fortfarande lite arg och ledsen efter upptäckten om den tyska tv-kanalens bluff igår. Det tog hårt, ska jag säga. Inte för att jag trodde på det, men för att de inte har någon som helst respekt för vad människor går igenom just nu. Hur de utnyttjar folk som sörjer för sina små expriment. Tror ni det är så kul att somna med tårarna rinnandes nedför kinderna medan Michael sjunger sin vackra stämma i våra öron? Tror ni inte att vi gråter, att vi saknar honom mer än ord kan beskriva, att vi inte hatar vad han fick gå igenom under i sitt liv och det sättet han dog på. Jag förstår inte hur ni kan utnyttja denna sårbarhet på det sättet. Riktigt jäkla fult, helt enkelt. Vart är er medmänsklighet?

Nu kallar tvättstugan.

Vi hörs!


Varför gör ni såhär, era media as!!!

ÅÅh jag är så himla arg och ledsen nu!!! jag såg precis det här på Aftonbladet's TV och jag blir uppriktigt sagt så fruktansvärt upprörd. Fattar ni inte att folk sörjer som fan, rent ut sagt? Att publicera något sådant här tänder ju såklart en gnista av hopp i fansens hjärtan (även om den är mycket, mycket liten) och kanske letar sig ett litet leende fram bland alla tårarna... bara för att sedan få det hoppet nedkört i halsen när ni avslöjar er bluff.

Hade ni kul? Skrattade ni på kontoret? Jag hoppas ni njöt, för ni har just skaffat er sisådär några miljarder fiender. Was it worth it?



Åter igen visar media vilka fula as de är. Michael hatade kvällspressen och all den skit som skrevs där och detta är precis ett bevis på sådan skit. Ni slår verkligen spikar i er egen kista. Good work.

jag ger upp och kastar in handduken

Det kostar mig förvisso dubbelt så mycket, men nu orkar jag inte ha 1,5 h resväg till och från Stockholm längre. Det sliter ihjäl mig, rent ut sagt. Jag är så trött på att komma hem åtta-halv nio och behöva sova strax efter 22. Det känns aldrig som jag har någon fritid och mer än ofta börjar jag gråta på kvällarna för att jag är så trött.

Så i alla fall kommande månad lyxar jag till det, betalar 2800 kr och reser med SJ. Det får liksom vara värt det.

ett av tusen

Det finns så många underbara Michael-klipp på Youtube, men här är en av mina favoriter. Skrattar såå mycket varje gång jag ser detta :D


så typiskt mig

Ååh ibland blir man bra trött på sig själv :P Skulle cykla ner till Apoteket på stan och tänkte såklart inte på att det är söndag idag, så jag cyklade ner glad i hågen runt 10 tiden bara för att upptäcka att Apoteket öppnar ju 12 :( Det var bara att bita i det sura äpplet och cykla hem till Flogsta igen. Om en timme ska jag göra försök två. Fasligt cyklande med andra ord, men jag får trösta mig med att jag kommer ha cyklat 1,5 mil i alla fall. Då jag inte hinner med gymmet idag passar det bra.

Vid 18 idag ska jag & J plus vänner se Peter Jackson's nya film
District 9 på bio. Det kommer bli väldigt väldigt roligt :D Jag har sett fram emot denna film länge och tror att den är riktigt bra. Betyget på Internet Movie Database säger ju sitt också (8,7/10). Yippie!

Ha en fin söndag!

Min omtalade outfit

För att fira min idol har jag ju som sagt klätt mig i kläder inspirerade av Michael's stil. Jag ville inte klä mig som honom, det är alldeles för enkelt, jag ville hitta min egna stil men ändå i hans anda. Detta blev resultatet:



Kjolen och hatten är givetvis inspirerade från Billie Jean. Men för att inte begränsa mig till det framträdandet tog jag även den svarta jackan med det vita bandet på armen och den vita tejpen på fingrarna (syns dåligt). De vita strumporna och de svarta skorna är ju alltid givna såklart ^_^

Yay för Michael!

happy birthday my angel



I love you so much! I bet they have a beautiful and delicious cake up in heaven :) And that you have a wonderful time with your brother Brandon and you idol James Brown, dancing and singing like only you could. We miss you down here, more than words can express. But we know that the angels treat you so much better than man ever did. You're in a better place now and that's why I dry my tears, put on my Fedora hat and go out with a smile today. All for you.

"Good careermove"

Är det bara jag som känner en viss avsmak av denna enorma exploateringen av Michaels död? När han levde låg fokus oftast på kvällspressens lögner om allt från syrekammare till pedofili. Många tog avstånd från Michael och kallade honom knäpp och en utomjording. Nu, när han dött, ska det plötsligt hyllas och äras i det oändliga. Dansgrupper gör shower, klädaffärer trycker upp t-shirts med hans låttexter på, modet tar en skarp sväng och blir lite mer "Thriller". Varför passar det så bra nu, om det inte gjorde det då?

När Elvis dog sa hans manager i en intervju "Good careermove!" Och det stämmer nog för alla stora personligheter. De uppskattas något enormt medan de lever, men när de väl dör får denna uppskattning plötsligt utomjordiska propotioner.

Visst, min kärlek för Michael har blomstrat upp igen sen han dog. Det varken ska eller vill jag sticka under stol med. Men jag vill också påpeka att jag, som stolt 13 åring, stod för min åsikt att Michael absolut var oskyldig till allt media anklagade honom för. Jag har alltid vetat att han lider av vitiligo, för en i min släkt lider av samma sjukdom. Jag tvivlade aldrig på hans barmhärtighet och oändliga förmåga att visa kärlek. Min beundran för denna man har alltid funnits där, sen 13 år tillbaka i tiden.

Förstå mig rätt, det är underbart att han hyllas så mycket! Han förtjänar absolut inget mindre. Men ibland grämer det mig att han hyllas så fruktansvärt nu när han är död, men smutskastades i lika stor usträckning när han levde. Känns det verkligen rättvist?

lilla Ava ska döpas

Imorgon ska världens sötaste brorsdotter döpas :D Lilla Ava eller Avantasia som hon heter. Jag längtar efter att få träffa henne och inte minst hela tjocka släkten som kommer delta. Wiie! Det blir dop vid 11, sen dopkaffe med presenter och på kvällen grillfest hos föräldrarna till dopbarnet. Kommer bli en späckad men rolig dag!

Jag kommer ha klänning i kyrkan men givetvis mina MJ-kläder på kvällen. Om ni bara visste vilken otroligt härlig känsla det var att traska till tåget imorse i den utstyrseln och med Michael i öronen. Jag ville bara skrika ut hur mycket jag tycker om honom :D Haha, knasigt. Men jag kände mig så stolt att få visa hur mycket han betyder för mig! Det var roligt med de fina kommentarerna jag fick på jobbet och alla leenden från folk på stan. Jag är ganska säker på att de som log också var Michael-fans ;)

Grattis på födelsedagen, Michael! Hoppas de har god tårta i himlen.

we love you

Imorgon är Michael's födelsedag, då han skulle fyllt 51. jag vill såklart fira detta i dagarna tre, så idag åker kläderna på. Paljettkjolen, den vita blusen, svarta koftan med ett vitt band på armen, vita strumpor och såklart Fedora-hatten. Everything for you, M. Happy Birthday <3

(kort kommer!)

David Guetta

Lyssnar i skrivandets stund på David Guettas nya skiva som dök upp på Spotify (ja, jag lyssnar faktiskt inte bara på Michael.. bara till typ 98% ;)) och jag gillar den riktigt mycket. Härliga housebeats blandat med roliga texter av diverse gästartister. Bland annat Kelly Rowland och Will. I. Am. Alltid gillat Mr Guetta och han levererar ännu en gång.

Hoppsan, jag låter som en skivrecensent haha. Oh well.

Nu ska jag stryka min kofta inför imorgon och sen ta en dusch. J sitter i Lotro och slåss mot en gigantisk sköldpadda...don't ask :P

En annan väldigt rolig sak är att jag ska se Thriller Live i november! Med mig tar jag Stefan och en tjej jag lärt känna på senaste tiden som är mycket trevlig, Johanna :) Vi plus en kompis till henne är alla inbitna MJ-fans så det känns kanon :D Om du är intresserad av Thriller Live kan du läsa mer här:
http://www.juliusbiljettservice.se/aktuella.aspx. Ta inte min plats, bara ;)

Ciao!

The cutest thing on the Internet



Jag är ledsen alla bebisar, hundvalpar och kattungar där ute men ni har tyvärr inte den minsta chans mot detta... Jag menar, försök att inte smälta när du ser det där leendet? I'm speechless :D

Dessutom skulle jag vilja citera en text som användaren till denna film skrev och som jag tycker är så otroligt bra. Jag kunde verkligen inte ha sagt det bättre själv:

Michael Jackson was a child at heart. He was too innocent, humble and shy to fight back. He was deprived of his childhood so he was living it through his adult life. How he thinks, acts, feels and responds is childlike so it is out of pure innocence. As his body grew older, his mind remained childlike.

As for Michael sleeping with kids, being deprived of a childhood, he treated it as a "slumber party". When your mind is childlike, you do not have any other intentions beyond childlike thinking, feeling and acting behaviors. So accusing Michael as a pedophile is like accusing a child of being a pedophile. Think about it people.

In addition, he devoted his life to Children's charities. So when people see him around children, they also think "dirty" of him??. Now ask yourself, who really has the dirty mind?. YOU!.

We are the only race that would fcuk each other up for pleasure and entertainment. You don't see mother nature's animals do that to each other. It's no wonder why he loved animals and had a heart of a child. Animals show love and children are not two-faced.


-----------

Think people, before you judge. THINK! And please, listen to his song
Childhood. It says it all.

Tack för mig.

Ghost

Min favorit låt just nu är Michael's Ghost :)



Videon till denna är, som många av Michaels videos, snarare en kortfilm än en musikvideo (den är 40 min lång). I detta fall regisserad av Stephen King. Den handlar om en man (spelad av Michael) som bor ensam i sitt slott "somewhere else" Byborna kommer för att försöka jaga bort honom för han hör ju inte hemma i det "normala" samhället. I spetsen finns en man (också spelad av Michael) som verkligen hatar denna ensling och kallar honom för freak och vill inget hellre än att han ska försvinna så långt bort det bara går. Men han får vad han tål, tro mig...

Jag tänker på media och i synnerhet kvällspressen när jag ser denna film; bybornas behandling av mannen tycker jag kan jämföras med medias behandling av Michael. Hur många gånger kallade de inte honom för freak, alien och gud vet vad... Usch!

Michael Joseph Jackson <3

tack finaste ni

Jag är så himla glad att jag har er, E & J. Ni förgyller mitt liv och skapar lycka där jag ser sorg. Jag älskar er!

Det känns liter bättre nu, jag försöker verkligen tänka hur mamma och Michael skulle vilja att jag mådde, och det skulle absolut inte vara att vara ledsen och gråta utan att vara glad och njuta av livet. Smile, eventhough your heart is aching. Smile, what's the use of crying...

Nu sovdags, sprungit runt i lägenheten i min nya Fedora hatt som jag verkligen älskar. Speciellt till mina övriga MJ-inspirerade kläder hihi. För er som undrar vad är Fedora är så är det en sådan hatt som Michael har under sitt Billie Jean-framträdande tillexempel.

Jag hittade min på Hattbaren för 299 kr. Helt klart överkomligt.



Godnatt!

mitt hjärta har brustit

Ett kort inlägg, sitter på jobbet. Läste idag att det jag fasade faktiskt är sant - Michael blev mördad. Du hade ihjäl det ultimata goda. Du har knäckt mig och miljontals fans världen över. Du hade inte ihjäl en person, du hade ihjäl miljontals, Conrad. Mitt hjärta är brustet idag och inget kan hela det igen. Jag vill bara gråta...

Hörs mer sen. Tänker på er alla som mår som jag idag.

I'm sorry sir, you've broken law #22

...which includes being way too cute :D



(ja, jag är trött och allmänt knasig :P)

Sen arbetsdag igen

Det blev sent på jobbet idag med, eller ganska i alla fall. Jobbade till 19 men sen tar det ju ca 1,5 h att komma hem till Uppsala. Nu är jag i alla fall här, vilket är skönt. Jag behöver varva ner lite innan det är läggdags annars blir jag smått knäpp. Dock var det kul på jobbet och vi fick god övertidsmat, så jag ska inte klaga. Övertiden är ju frivillig dessutom :)

Jag har nynnat på MJ sen halv sju imorse så jag har ont i halsen :P Haha, knasigt. Lyssnar verkligen på honom hela tiden, från det att jag vaknar tills det att jag somnar (igår somnade jag bokstavligen med E.T storybook i öronen hihi). Han är min drog helt enkelt.

Nu blir det chill i stora portioner. Kram till er!


Nytt superduper rekord!

Wiie jag sprang/joggade en mil på löpbandet idag, det har jag aldrig ens vågat drömma om :D Det känns jättehärligt, men jag är otroligt mör i kroppen nu. Inte så konstigt kanske... och imorgon är det säkert ännu värre. Men men, det får det vara värt.

Har inte så mycket mer att säga just nu så jag bjuder på ett klipp med sötaste Michael från 1988:




Alldeles, alldeles underbar och så vacker...

mot gymmet

Precis sytt färdigt detaljen på tröjan för fredagen, givetvis ett vitt band runt höger arm ;) Resten av mina kläder håller jag hemliga, lever i nån slags förhoppning att inte alla andra tänkt precis som jag (vilket de såklart har). Men jag tar kort sen och lägger upp här på bloggen :)

Nu ska jag pallra mig iväg till gymmet en stund.

Hörs snart igen!

glada nyheter

För några veckor sedan skrev jag på röstningen på den här sidan http://www.michaeljacksontributeportrait.com/. Genom att skriva på registrerade jag mig som en prick i vad som skulle bli ett porträtt av Michael. Varje "dot" i tavlan skulle representera en röst (ett fan) och en kvarts miljon röster skulle det krävas för att artisten skulle gå med på att göra tavlan. En miljon "dots" krävs det för att tavlan ska bli komplett.

Idag fick jag ett mail att de som startade det här projektet har lyckats få ihop så pass många röster och att målningen kommer starta 28 augusti. Den första pricken är för Michael, nästa för hans barn. Jag tycker att fenomenet är helt fantastiskt och jag är mycket stolt att få representera en prick i den kommande tavlan.

Trevlig söndag!


Rysk film i den sena timmen

Jag och J såg precis en rysk sci-fi film som var riktigt cool, dock lite komplicerad handling. Det gällde att man hängde med :P Filmen hette Inhabited Island om någon är intresserad. Det ska tydligen finnas en uppföljare också som vi planerar att kolla in någon dag.

Nyss såg jag att jag hade 19 unika besökare idag, vad roligt! Tack för att ni kikar in här och kommenterar, det gör mig jätteglad! Jag försöker blanda Michael-inlägg med personliga sådana, även om det förstnämnda ofta tar över. Undrar varför ;)

Tidigare idag cyklade jag till mammas grav och satte röda rosor där, det blev fint. Stod en stund och tänkte på henne, lyssnade på Cry, Don't walk away och You are my life (alla tre från skivan Invincible). Det var skönt att få vara hos henne, i alla fall så nära jag kan komma. Saknar dig varje minut, mamma. Jag skulle ge vad som helst för att få prata med dig en sista gång, krama dig igen och höra dig skratta... <3

Kvällens låt: Michael Jackson - We've had enough. Så grymt bra! Texten är fantastisk, som alltid.

So beautiful, so real




"People can say what they wanna say about you. But we're gonna remember the miracles you showed us, trough your music, trough your dance... trough your philantrophy.
You were the one who made us all realize that we are the world. You were the one who showed us we can moonwalk.
You gave us the beat, you gave us the rythm, you gave us a soul.
Trough us you're legacy lives on. We can't stop now, we won't stop now. Michael Jackson."

Thanks, guys


Ny bloggdesign

Jag är lite smått stolt över min nya bloggdesign som jag lyckades knåpa ihop :P Med tanke på att jag är totalt nybörjare på html. Det enda jag inte får koll på är hur jag får samma bakgrundsfärg på sidan när man trycker på kommentera. Då är bakgrunden vit, annars grå. Något förslag?

Update: Woho, nu funkar det :D

Igår & idag

Vackraste låten just nu är utan tvekan Michaels "Fall again" (det krävs att du har Spotify för att länken ska funka. Annars, sök på youtube!). Jag älskar verkligen den!

Igår såg jag och älskling 20 minuter preview av Avatar i 3D. Jag kan bara säga att det påminner inte om nånting jag sett förut. Ordet fantastiskt räcker inte ens till för att förklara upplevelsen! Längtar obeskrivligt mycket tills filmen kommer i sin helhet i december. Tänk vad 3D gör för bioupplevelsen, det är sådan häftig teknik. Ni som fortfarande inte sett en 3D-film, gör det redan idag! Why wait...? Det slår det mesta ni sett på bio, jag lovar er.

Trailer för Avatar finns här http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/

Väl hemma skulle vi se en film som heter In the electric mist, men jag somnade efter typ 10 minuter :P Inte för att filmen verkade dålig men jag var såå trött efter arbetsveckan.

Idag ösregnar det ute så det blir en innedag, ganska skönt. Behöver en dag med inget speciellt planerat. Ska nog kolla på någon konsert eller hans home videos, jag har ju min box med 32 dvds att välja på :P Får dock ta det i lagom dos annars blir jag ledsen. Fortfarande sörjer jag honom så fruktansvärt mycket samtidigt som min kärlek för honom växer för varje dag. Någon skrev att hon stolt kan säga att hon älskar Michael Jackson, och jag kan bara instämma. Vi älskar honom för allt han var, allt han gjorde för sina medmänniskor, hans otroliga osjälviska natur, hans söta leende och självklart hans fantastiska musik och uppträdanden. Men tillsammans blir vi starka, kära vänner :)

Fick precis svar från Rough Stuff, jag mailade dom förut och bad att få ändra lite i min design. Jag hade ju tänkt att Michaels strumpor skulle vara vita först, men jag tror det är ett säkrare kort att skippa det vita. De jag snackat med som kan ett och annat om tatueringar säger att vitt är en ganska otacksam färg att tatuera. Så jag skippar det nu och kör svart bara. De röda detaljerna kommer jag behålla dock, i en mörk blodröd färg. Det tror jag blir bra!

Trevlig lördag!

Hur överlever man det här?

Hur överlever man det faktum att man aldrig mer får krama sin underbara, goa, snälla och fantastiska mamma...

Varför är livet så jävla orättvist? Det känns som jag ska gå mitt itu.

Lyssnar på Paul Anka, mammas favoritartist. Vi brukade dansa till hans låtar i vardagsrummet...

wiie

Arbetsdagen är strax slut och då ska jag träffa min älskling för bio och middag. Längtar så efter honom! Trots att vi bor ihop har vi inte hunnit ses så mycket denna vecka (pga att jag jobbat sjukt mycket) så det ska bli väldigt mysigt med helg nu och lite "vi-tid" :)

Hoppas ni får en toppenfin helg allihop!

smile eventhough your heart is aching

Smile var Michaels favoritlåt och jag försöker leva som låten lär. Idag är det faktiskt fredag (joy!) och jag och J ska se Avatar preview i 3D på bio :D 20 minuter av pure heaven, det lovar jag er.

Sen kom jag på att även om jag inte kan vara med på lördag så kan jag fira Michael på fredag. Lite roligare då man får åka till jobbet i sina coola kläder dessutom ;) Jag firar Michael i dagarna tre, han förtjänar inget mindre!

Ta hand om er.

suckiest day ever

Förutom att jag träffade min underbara E och sen kom hem till älskling så har denna dagen varit en av the suckiest nånsin. Börjar med att jag läser att Dr Murray ska åtalas för dråp och börjar typ gråta på tunnelbanan för att jag ser Michael framför mig och det är SÅ tungt att han är borta. Att sen hanteras med det faktum att han blev mördad (dräpt) klarar jag bara inte av. Sen händer massa skit på jobbet, sen kommer jag hem och ser att det event jag hade planerat in nästa fredag (MJs födelsedag, firande på Sergels Torg - hade fixat kläder och allt) visst ska ske på lördagen och då är jag iväg på annat.

Helst av allt skulle jag vilja ringa min mamma och prata om allt detta men hon är i himlen nu och det är en helt annan sorts sorg som jag inte ens kan sätta ord på.

Så ja, denna dagen är basically skit! Nu blandar jag svenska och engelska men I don't care.

Mina kära läsare som också är MJ fans, när slutar man gråta? När lättar sorgen? Nån som vet...? Please enlighten me.



The sweetest ever <3

31 oktober

..smäller det. Då blir det till att sätta sig under nålen igen hos tatueraren. Hoh, nästan skräckblandad förtjusning. Men det ska bli otroligt roligt! :D

Nu kör vi igen!

Så var ännu en semester över. Denna gången hela fem härliga veckor som jag dels spenderat i vackra Italien med min älskade pappa, dels på Kretas underbara stränder med min älskling och mina bästa E & L och så hemma i fina lägenheten. Så otroligt härligt har det varit! Jag behövde verkligen åka bort med de jag älskar mest, bort från vardagen och sorgen efter min älskade mamma som gick bort den 30e maj i år...

Nu ser jag fram emot en nystart i Stockholm! Det ska bli väldigt roligt att börja jobba igen och träffa alla trevliga kollegor. Vad än framtiden har att utvisa på jobbfronten så ser jag fram emot det :)

Och imorgon får jag äntligen ringa Rough Stuff och beställa tid, det ska bli så roligt!

Nu är det strax i säng, imorgon ringer klockan 05:45. Det är väl det enda jag inte ser fram emot :P

Vi hörs imorgon!

Jag beundrar dig så mycket

Jag såg precis klart The American Dream. Sitter här med ståpäls och tårar i ögonen. Ingen kan döma Michael förän dom sett denna film, sett vad han tvingades gå igenom under hela sitt liv! Han stod på scen som 5 åring och han turnerade och underhöll sina fans i 45 år! Inte nog med att Joseph (jag hatar dig, bokstavligen) slog och hånade honom under hela hans uppväxt, sen kom olyckan vid inspelningen av Pepsi-reklamen och efter det hudsjukdomen vitiligo. Vem som helst förstår att som världskänd vill du inte stå på scen med stora vita fläckar på huden, så han sminkade sig vit för att jämna ut dem. Detta ledde såklart till oändliga skällsord och fruktansvärda rykten i pressen. Han levde på sitt älskade Neverland och lekte så fort han fick möjlighet, eftersom han aldrig fått göra det som barn. Då var han lycklig. Varför skulle någon vilja ta det ifrån honom? Några föräldrar ville mjölka ur pengar till varje pris och tvingade sitt barn att hävda att Michael utsatt honom för sexuella övergrepp. Detta ledde såklart till en ny härva av fruktansvärda artiklar i pressen. Michael blev friad men då hade redan polisen varit inne och grävt i varenda vrå på Neverland och för alltid förstört Michaels minnen därifrån. Han brukade älska sitt hus, nu hatade han det.

Och trots allt detta, trots 45 år i branschen utan en sekunds vila från fans, press, skivbolag och tv-intervjuer sjunger han detta för oss:




Smile though your heart is aching...

Vi kan aldrig tacka dig nog för vad du gjorde för musiken, kulturen och vår jord, Michael.
Vi älskar dig.

Tips för hårfagra

Igår köpte jag ett nytt schampo och balsam på ICA från TRESemmé. En flaska med 900ml i (enorma med andra ord) gick loss på drygt 70 kr. Men med tanke på det jag brukar köpa kostar ungefär 30 kr och innehåller bara 200 ml var detta mycket bra pris. Lite kul att ICA tar in "frisör-schampon" :) Med nytvättat hår kan jag konstatera att deras produkter var jättebra! Testa vetja.

The Jacksons: An American Dream

Denna eftermiddag har jag ägnat åt att titta på en film/miniserie som heter The Jacksons: An American Dream vilket var otroligt intressant om man är ett Jackson 5 eller Michael Jackson fan. Miniserien är en spelfilm, dvs det är skådespelare som spelar de olika rollerna. Men handlingen är precis Jackson's uppväxt med deras otroligt strikta pappa Joseph, deras mamma Katherine som hela tiden ville deras bästa (vilket inte alltid stämde överrens med Josephs vision) och så alla nio barnen, där fem spenderade varenda vaken minut med repetitioner. Ett danssteg eller en ton fel så var Joseph där med bältet och straffade dem. Ibland tvingade han barnen själva gå ut och välja en pinne som han sedan slog dem med....

Väldigt tungt att se emellanåt med andra ord, speciellt eftersom skådespelarna spelar så otroligt bra. Men samtidigt väldigt intressant då man får en otrolig insyn i hur livet var för The Jacksons, med framgångar och motgångar, deras resa från Gary, Indiana till Motown Records i Hollywood. Är man ett fan är denna film ovärdelig.

Rollerna spelas som sagt av skådespelare men alla sånger är orginal, så rösterna i sångerna är Jermaines, Titos, Michaels, Marlons och Jackies. Vilket såklart ger en extra känsla :)

Miniserien är hela 4 timmar lång vilket är väldigt tacksamt, då det är många år som ska med i produktionen. Jag har sett tre av de timmarna nu och måste verkligen rekomendera denna för alla fans där ute som missat den.

Tack

Tack alla fina vänner och DJs som gjorde gårdagen till en toppenkväll på Orange! Jag hade jätteroligt :)

Idag blir det chill hela dagen, något annat är det inte läge för.

ååh

 






Du är så underbar.

dansa dig fri och glad

Jag har upptäckt att jag dansar väldigt ofta. Till allt möjligt, seriöst och mindre seriöst :P Men det är så befriande att svänga runt här i lägenheten. Tidigare idag tokdansade jag till Beat It live från -97. Alldeles nyss började jag dock dansa till Pavarotti och då inser till och med jag att det är dags att sova ;)

Godnatt!

så sockersöt



Stackars MJ som inte hittar sin kom ihåg lapp och alla babblar på italienska haha. Så himla söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen <3

Nu lyssnar jag på Pavarotti (!) i nattens sena timma. Mycket vackert. Snart blir det dock läggdags....

Himlen ramlar ner!

Hjälp vad det regnar! Verkligen svensk sommar på väg till höst. Nyss hemkommen från Stockholm där duktiga Aylen åter fick lägga vantarna på mitt hår. Hon har varit min frisörska i ungefär ett år nu och vet att det alltid blir super när jag går till henne. Dessutom är hon otroligt trevlig och vi har våra UFC-älskande pojkvänner gemensamt ;)

Håret (det var ju det det handlade om) blev svart/lila/rött. Mycket fint. Valde bort det blåsvarta denna gången och tog en varmare ton som jag nu ser passade mig mycket bättre. Sen blev det snelugg istället för vanlig, börjar bli smått trött på den. Summan av kardemumman - jag är otroligt nöjd! :D

Väl hemma öste som sagt regnet ned. Jag hoppade i en taxi i ren desperation (jag hade blott en tidning över det nyfärgade håret haha) och fick "skjuts" hem. I detta väder och med 20 minuter till nästa buss var det väl värt 167 kr. No doubt.

Nu rockar jag till lite skön disco; Michael Jackson - Off the Wall med andra ord och snackar lite med K och andra fans :) Strax blir det Lord of the Rings Online.

Kram till er!

Gym och solning

Kom precis hem från gymmet där jag även hann med 20 minuter solarium. Den svenska sommaren lyser ju som vanligt med sin frånvaro, så då får man ta till andra medel :P Vill i alla fall vara brun när jag kommer tillbaka till jobbet. Sen mot hösten bryr jag mig inte, då hör det nästan till att vara blek.

Gymmet gick ungefär som förra gången. Mest njuter jag av känslan med träning + hardstyle på hög volym. Det finns få saker som är så stressbefriande som de två tillsammans. Resultatet är en annan femma, men men. Kroppen är nog lite ur form efter mitt uppehåll.

Nu har duschat och lagt inpackning inför färgkavalkaden imorrn. Håret kan nog behöva det. Snart kommer J hem och då blir det middag. Sen tänkte jag nog fortsätta på bok 9 i Lotro. Vill verkligen göra klart volume 1 innan jag fortsätter med volume 2. Man ska ju få en ny häst i slutet av vol 1 och den vill jag ha :P

Hoppas ni har en bra dag!

we always knew



"I do as many hospitals as I do concerts. I do as many orphanages as I do concerts.But because it's good news, the press don't cover it, they want bad news." - Michael Jackson

jaa ja ja JA JA JA JA JA JA JA!

http://www2.unt.se/article/1,1826,MC=5-AV_ID=942109,00.html?from=latestnav

...andas. Jag måste gå på premiären!! Men hur ska man få biljetter >_< Dom kommer gå åt på en sekund!? Ååh ångest och samtidig obeskrivlig lycka :D Jag och K lär ju sitta som hökar vid datorn när man kan boka. Ååh nu måste jag dansa runt till I want you back!

jakten har börjat

Lika bra att vara ute i god tid - det ser ju inte direkt ljust ut i spelbranschen just nu :S Jag har nu uppdaterat alla personliga brev och CV på academic work, manpower och poolia samt sökt några jobb. Känns ganska dött just nu, men förhoppningsvis rullar det igång mer i höst.

Bah, trött på att söka jobb. Men det var väl vad man "signade upp" för när man tog en anställning inom en sådan ostabil bransch.

kom hem igen

När du dog, dog en bit av mig också. Ibland vet jag inte hur jag ska orka leva utan den biten. Du var mitt allt, min mamma, min bästa vän, min livskamrat. Du tröstade och uppmuntrade. Vi skrattade och vi grät tillsammans. Det fanns ingenting vi inte kunde prata om.

Nu finns du inte längre och det gör så ont...

Jag saknar dig varenda dag.

----------------------------------------------------------------------

Inte helt otippat var det Lord of the Rings som utlöste dessa känslor. Det är bara att inse, jag är inte mogen för Tolkien än. Det känns så otroligt trist men jag vill inte titta på något som jag vet gör mig ledsen heller...

Men vi ses igen Sam, Frodo, Aragorn, Gimli och Legolas. Vi ses igen Gandalf. Snart.

6 dagar till jag kan boka tid för tatuering



Gissa om jag längtar!

roligt

Just Cause ska bli film, haha. Bra roligt faktiskt. Undrar vem som ska spela Rico :)

http://www.darkhorizons.com/news/14852/askarieh-lands-just-cause-film-rights

Nu Lord of the Rings Online. Ha det fint!

nystart 2.0

Idag intog jag det helrenoverade F&S Ekeby och vilken upplevelse det var! Så luftigt och så fin utrustning. Det kändes otroligt härligt att träna efter 5 (!) veckors uppehåll. Jag slet mig igenom 80 minuter kondition och 40 minuter styrketräning. Resultaten var långt ifrån vad de brukar vara, men jag tror inte jag kan begära så mycket mer. Jag är glad att jag orkade så länge som jag gjorde och att jag faktiskt gick dit!

heads up!

Ison & Fille - Jag skrattar idag

härlig musik med ett mycket bra budskap. Lev idag!

ooh

Ekeby gymmet är färdigrenoverat nu! Jag ser verkligen fram emot att komma igång med träningen igen. Haft lite uppehåll under semestern, det blir visst lätt så :S Ändå är det ju då som man har som mest tid... Aja, jag får skylla på att Ekeby varit stängt för renovering. Men på måndag ska jag gå dit och kolla in det nya gymmet, helt ny utrustning! Wiie.

haha

Snackade med min kompis K tidigare ikväll, han är också MJ fan vilket är väldigt kul. Jag hade precis ändrat min byline på msn till "where have I been for the past 13 years?!" och syftade på de åren då jag inte lyssnade på MJ. Precis då sa K att han inte fattade hur han kunnat lyssna på nåt annat än MJ, att han inte såg poängen med annan musik för den gav honom inte samma känslomässiga upplevelse. Lite kul hur vi tänkte precis lika där.. :) Jag gillar dock annan musik också väldigt mycket (det gör nog han med) men jag känner inte lika starkt för någon annan artist. Det finns ingen annan artist som får mig att gråta eller skratta så mycket.

Nu är det strax sängdags. Kollat på nästan för mycket The Hills, så jag är helt snurrig nu av Spencer, Heidi, Lauren, Whitney och Audrina.. plus alla deras killar :P

Hörs imorrn!

Furuvik

Idag var jag och älskling på Furuvik hela dagen och tittade på alla djuren. Så mysigt! Solen sken på oss hela dagen. Vi tittade på apor, reptiler, getter, kameler, kängurur och en hel del andra djur. Vi gick även en liten skogspromenad till nånting som hette "Fortet", tydligen nån bunker för försvaret som nu blivit museum. Rätt intressant att se hur de levde under jorden och de stora kanonerna som de använde mot eventuella fiender på havet. Men det var väldigt trångt där inne i bunkern, J fick gå med böjt huvud hela tiden stackarn. Jag fick lite smått panik känslor efter ett tag, så det var skönt att komma ut. Det var väldigt vackert med havet och horisonten, riktig panorama utsikt :)
Väl hemma hade vi tänkt att steka lax, men krafterna höll inte riktigt så det fick bli färdigrätt från ICA (färsk dock). Imorgon blir det lax i alla fall ^_^

Nu spelar J lite och jag matar andra säsongen av The Hills. Intrigerna tätnar :P Är det bara jag som verkligen hatar Spencer!? Och var jag förstått är detta ingenting mot vad som komma skall... Heidi är så blåögd att det är skrämmande.

J kom precis med en liten bricka till mig där han lagt lite naturgodis och hällt upp läsk. Det är verkligen så han är, tänker alltid på mitt bästa och sätter alltid mig först. Han är så lätt att älska.

Imorgon ska jag sola lite tänkte jag och på söndag träffa min allra bästa vän E. Vi ska fira hennes 26-års dag och jag vet att det kommer bli toppen! Jag längtar efter henne.

Hoppas ni har en bra kväll!

Hi, I'm 14 years old...



Detta är seriöst nåt av det sötaste jag sett. Michael kallar in security för att en liten insekt sitter på scenen! (vid 5:30 ungefär) Så gulligt :D Hela denna videon är bara bedårande. Hur kan man inte älska honom, liksom? Hans leende får mig att älska livet och alla runtomkring mig.

Ja jag vet att jag beter mig som 14 igen, men so what ;) Mitt liv är ändå så seriöst jämt så ibland är det skönt att få snurra runt i en drömvärld där man suktar efter sin idol. Precis som man gjorde för 10 år sedan. Varför slutade man, undrar jag? Jag läste en insändare idag i Metro från en 30-årig kvinna som hade älskat Backstreet Boys i typ 20 år och hade inga planer på att sluta. Hon undrade vart alla skrikande fans hade tagit vägen, som fyllde konserterna på tidigt 2000-tal. Idag är det typ halvfullt när de spelar. Det är ju hur kul som helst att ha en idol och man kan faktiskt hålla det på en "normal" nivå, utan att tapetsera rummet fullt av affischer och tro att man ska gifta sig med killen/tjejen.

angående mitt namn på bloggen



Detta är en sång som heter "The Moon is Walking" och är framförd av Ladysmith Black Mambaz. Den framförs i slutet av Michaels film
Moonwalker, medan credits rullar. Jag älskar den verkligen och jag tolkar det såklart som att Michael är The Moon. We love you moore, M.

Come and see.. the Moon is dancing


godnatt

Dags att knyta sig som det heter. Imorgon åker vi till Furuvik några timmar på eftermiddagen, sen blir det lax med potatis och holandaise här hemma. Mysigt!

Jag har matat The Hills avsnitt ikväll samt kollat på The Fellowship of the Ring (ett mycket kärt återseende!). Nu tänkte jag läsa lite innan sovdags. Hoppas ni sover gott där ute :)

Hörs imorgon

Jag saknar er



Min älskade mamma och Michael, min inspirationskälla. Ett ljus emellan som jag tänder när mörkret faller. Låt det alltid lysa över er.

You are not alone,
I am here with you
Though you're far away,
I am here to stay.

You are not alone,
I am here with you
Though we're far apart,
you're always in my heart.


testa nåt nytt

Nästa vecka tänkte jag färga håret, och blev lite sugen på att testa nånting nytt. Jag tror att det blir svart hår med röda slingor, det kan nog bli snyggt. Jag hoppas det i alla fall :P

Idag har jag inget speciellt på schemat, ska förbi pappa en stund vid 16 och hämta en grej och sen ner på stan en snabbis. För övrigt blir det att ta det piano.


yay

Vi ligger 2a :D

http://xbox360.ign.com/articles/100/1007623p2.html

ögongodis



Alltså.. vad kan jag säga ;) Fjortisvarning kanske, men Michael är verkligen obeskrivligt snygg här!! Den åsikten har inte ändrats på 13 år :P

the times that changes you

Jag känner mig väldigt förändrad efter det jag gått igenom denna vår/sommar. Förut var jag ibland ganska negativ och "orkade inte med" folk. Idag glädjer jag mig för allt jag har och att jag mår bra. Jag tackar för det varje morgon. Jag glädjer mig för min underbara familj, att jag har den finaste bästis på denna jord och att jag får dela mitt liv med min älskling. Jag glädjer mig åt vår lilla kissekatt Maja och åt vår fina lägenhet. Att vi hittat varandra och att  vi älskar varandra så mycket.

Jag tror att mammas bortgång har fått mig att inse hur bräckligt livet är. Vi får inte ta någonting för givet, för inget varar för evigt. En dag kanske du står där - utan det du trodde du hade. Därför är det viktigt att uppskatta varenda ögonblick, medan de finns. Jag saknar min mamma otroligt mycket, men jag är väldigt tacksam för den tid jag fick med henne. Det finns få personer som fått mig att skratta som hon. Vi kunde prata om precis allting, hon fanns alltid där för mig. Det är det jag vill minnas och det jag håller fast vid när sorgen blir för stor.

Jag vill inte påstå att jag blivit religiös, för jag tror inte på Gud. Jag hämtar min inspiration från Michael. Jag vill leva som han lärde och jag vill älska mina medmänniskor precis som han älskade sina fans. Jag vill hjälpa de som har det sämre, utefter mina förutsättningar - precis som han gjorde. Jag ser upp till honom som artist och som människa. Han är min idol i många avseenden.

Min poäng med detta är att inte ta någonting för givet. Säg hellre till din mamma/pappa, syskon eller partner att du älskar henne/honom fem gånger om dagen än ingen alls. Självklart är det okej att vara nere och deppig (tro mig, det är jag ganska ofta av olika anledningar) och jag tror att det är nyttigt att gråta. Men glöm inte att älska! För i slutändan är det kärleken som får dig att orka gå upp på morgonen.

Tack för mig.

hoppsan

Jag fastnade framför The Hills (blivit smått hooked på den serien) och tiden bara flög iväg :P Men men, det är det semester är till för. Nu ska jag dock gå och lägga mig. Herr Wezelius (som han så sött själv kallade sig) sover sedan några timmar.

Godnatt (igen) ;)

film på kvällskvisten

Nyss såg jag och J en brittisk thriller som var väldigt bra! Den hette Hush och handlade om en kille vars tjej blir kidnappad och han bestämmer sig för att följa efter kidnapparen och rädda henne. Vill inte avslöja för mycket, men helt klart sevärd :) Kul med brittiskt också, lite annorlunda upplägg än det vanliga amerikanska.

Nu blir det snart läggdags, imorgon ska vi åka till Ikea. Ska bli kul och se det nya Ikea, det ska ju vara helt enormt har jag förstått. Rullgardiner står på inköpslistan och jag ska köpa en ljuslykta.

Godnatt!

thunder road



Så underbar låt. Jag minns när han körde denna på konserten, jag trodde jag skulle svimma (haha). Det var helt fantastiskt att stå så nära honom. Det var utan tvekan den bästa konserten jag varit på. The boss.

Musik är verkligen livet.

mitt fönsterbräde

I mitt fönsterbräde ska jag ställa ett kort på mamma, ett på Michael och en ljuslykta. Det tror jag blir fint.

Jag var hos mamma idag. Det var så fint. Satte 4 rosor som jag köpt i en vas vid de andra blommorna. När de är vissna kommer jag köpa nya. Jag vill alltid att det ska finnas blommor från mig där. Det är en sådan andlig stämning på en kyrkogård tycker jag. Man nästan tassar på tå och viskar för man vill inte störa. Stod en stund och pratade med henne (inombords). Men man orkar bara en liten stund... i alla fall jag. Så jag gick efter 10 minuter ungefär. Jag återvänder snart igen, väldigt snart.

Jag saknar dig så, mamma. Mer än jag kan uttrycka med ord.

v34

Blandade känslor rörande v34.. dels är det första veckan tillbaka på jobbet och det har väl alla (alltid?) lite ångest över. Så även jag. Klart man alltid vill ha "en vecka extra" på semestern. Men samtidigt ska man vara glad att man har ett jobb, speciellt i dessa tider!

Samtidigt ser jag fram emot v34 för att jag kan beställa tid för tatuering då :D Det längtar jag såå efter.

Men dit är det 2 veckor, både på gott och ont får jag säga då.

Nu ska jag ner på stan och möta pappa.

Ps. Michael Jackson - Don't walk away är en ny favorit. Ds.

Hej!

Idag har jag suttit på taket och solat i några timmar, bättrat på solbrännan. Medans har min sambo suttit i köket och meckat datorer, han är så duktig! Fascineras av hur han kan sätta ihop en fungerande dator av en massa delar och sladdar haha. Jag skulle också vilja lära mig nån dag :)

Snart blir det middag och sen lite spel tror jag. Bara jag hittar nån att spela med i min level, Moria är omöjligt om man är själv >_< Smått frustrerande emellanåt. Blir dock inte så sent ikväll eftersom jag ska träffa pappa 11 imorgon vid Universitetet. Vi ska gå till stenhuggaren och bestämma en sten till mammas grav. Sen blir det lunch och sen ska jag uträtta ärenden (som inte blev av idag för att jag ville ta vara på sol-tillfället).

Förresten, MJ-fans - skriv på!
http://www.supportjacksonportrait.com/

Ta hand om er.

...

bah...depp. Läggdags.

u make it so easy

Tack vare dig känns det äntligen så självklart att stödja och bidra. Några hundra i månaden är ingenting för mig, men det räddar livet på någon annan. Du är verkligen en sann inspirationskälla, tillsammans förändrar vi världen. Vi älskar dig för allt du stod för och allt du gjorde för oss. Jag tror att du var sänd hit av Gud, nej jag vet att du var det. Gud gav oss dig för att du skulle rädda oss med din musik och din kärlek, men vi vårdade inte den gåva vi fått så Gud tog dig tillbaka.



http://www.youtube.com/watch?v=afjiBCC1iIw (spoken version)

idag

Idag ska vi  fika hos pappa kl 15. Det blir jättemysigt. Sen har vi tvättstuga ikväll vid 19, kanske inte fullt lika mysigt. Men dock nödvändigt efter resan. Fasligt var det går åt kläder när det är +30 grader ute :S På tal om resa så börjar min solbränna lägga sig, buhu. Jag hoppas att Sverige bjuder på lite sol och värme innan jag börjar jobba igen så att man kan bättra på den. Vore ju trevligt att komma till jobbet sådär fräscht brun som jag var när vi kom hem från Kreta. Heja, Sverige!

Imorgon ska jag ner på stan och uträtta lite ärenden. Skulle egentligen åkt ner igår men vi vaknade 16 (don't ask) och skulle på bio 17:15 :P Så det blev lite stressigt. Imorgon ska jag i alla fall kolla på födelsedagspresenter åt bästis, köpa ett fodral till min nya nano så att den inte blir lika kantstödd som den förra samt växla tillbaka euro från resan. Jag ska också gå till mammas grav med blommor.

Ha en fin dag!

it's on, Rolling Stone magazine

Hi,


My name is Helena and I live in Sweden. I have recently purchased your Commemorative Issue for Michael Jackson. As a huge fan I was looking forward to read the articles and I enjoyed most of them. However, one part of the article “What went wrong” by Brian Hiatt left me puzzled. In this article, Mr. Hiatt states that the investigators raiding Neverland during the child molesting case in 2003 found evidence of Michael's guilt. I quote from your magazine:


“The police raided the Neverland Ranch on November 18th, 2003, confiscating pornography and other evidence.” (p. 82)


My question is where you have gotten this information from? Because as we all know, the charges against Michael were dropped. Also, filmer Larry Nimmer joined the investigators during the raid and, given permission to investigate every little room of Neverland, he found absolutely nothing that could imply Michael as a child molester. His documentary “The untold story of Neverland” can be purchased now.

I do not wish to question your sources, I am sure they are eligible. I am simply looking for an explanation, since this is absolutely not as I have understood it and as the fan I am, I want to defend the King of Pop in every way I can.


Thank you for time.


Sincerely

Helena

 

Jag är inte den som läser felaktiga påståenden och bara låter dem vara. Om de hävdar detta vill jag ha en förklaring. För ALLA vet att polisen inte hittade något, det var ju hela grejen. Annars skulle Michael aldrig blivit frisläppt och anklagelserna dragits tillbaka. Jag räknar med att ett antal andra MJ fans runt om i världen reagerat likadant och förhoppningsvis kontaktat dem.

så himla gullig

Lyssnar på "She's out of my life" av MJ. Historien om inspelningen av denna låt är så gullig. Michael var 20 år när han spelade in den till sitt album Off the Wall som Quincy Jones producerade. När de skulle spela in den började Michael gråta på slutet av låten. Q sa åt honom att försöka samla ihop sig och de försökte igen. Men Michael grät åter igen på slutet. De försökte typ 5 gånger under 2 dagar men han kunde inte sjunga låten utan att börja gråta. Och då ska man komma ihåg att han aldrig haft ett seriöst förhållande (han hade inte tid och han var för blyg, så söt). I alla fall, tillslut gav Quincy upp och behöll inspelningen. Som resultat av detta hör man Michael gråta på slutet av låten. Det är så bedårande så jag vet inte vart jag ska vägen. En av tusen anledningar till varför vi älskar honom så mycket.

Jag har länge tänkt att om nån frågar mig varför jag tycker så mycket om honom ska jag svara: För att en av hans låtar får mig att le och skratta och dansa runt som en galning, en annan får mig att gråta floder och en tredje får mig att bli världsförälder hos Unicef. Han får mig (och miljontals andra) att vilja bli bättre människor. Att förändra världen, att kämpa för rättvisa. Och det har jag velat göra sen jag var mycket liten (jag oroade mig för världens framtid vid 8 års ålder, till mina föräldrars förvåning). Han når verkligen fram till mig, får mig att känna saker som jag inte hade vågat känna annars.

Jag älskar att ha en idol :D Det är så barnsligt härligt.

Nu ska jag nog spela lite Lord of the Rings Online och försöka få nån rätsida på Moria. Allt är mörkt och trångt där inne och massa fiender som attackerar mig hela tiden :P Men men, skam den som ger sig.


urnedsättning och lång sovmorgon

Idag sov jag till fyra på eftermiddagen. Det var nästan rekord, jag sov i 12 timmar. Antagligen behövdes det, kanske var det en reaktion på gårdagen. Då sänkte vi ner mammas aska i jorden och la blommor på hennes grav. Det känns skönt att ha någonstans att gå till, där jag kan prata med henne. Jag vet att hon hör mig där. Jag ska gå dit på måndag med mer blommor. Helst skulle jag vilja springa dit nu, på en gång. Vara där hela tiden, för det är där jag är närmast henne. Men jag tvingas inse att jag inte kan bo vid hennes grav. Mitt liv går vidare, här.

Ibland känns det som att hon inte alls är död. Som att pappa ringer närsom helst och frågar om jag ville följa med till Tunåsen. Som att vi åker dit och mamma sitter i sin stol, precis vid kökshörnan i allrummet. Hon är lite orolig, men det lägger sig efter ett tag. Vi går till hennes rum och sitter i soffan. Pappa har köpt vindruvor och jag matar henne men några. Men inte för många, för det är ju middag snart. Plötsligt förstår hon att det är jag och hela hennes ansikte lyser upp och hon säger "hej!" till mig. Jag håller henne om axlarna, så att hon inte ska falla åt sidan. Hon är så smal, men ändå så otroligt stark. Om hon ville åt ett håll kunde knappt ens pappa stoppa henne, haha. Hennes muskelstyrka försvann aldrig. Vi stannar en halvtimme och går lagom till middagsdags. Pappa åker dit redan nästa dag, själv väntar jag en vecka eller två och sen besöker jag henne igen.

Det finns inte ord att beskriva hur ont det gör varje gång jag inser att det aldrig kommer hända igen.

Ps. Såg ett inslag på Oprah här om dagen om en kvinna som förlorat sin man och försökte bedöva sin sorg med en massa shopping. Jag funderade på om jag var likadan... men sen bestämde jag mig för att jag i så fall är värd det. Jag orkar inte analysera.

Ps igen. Såg precis att min mamma dog på mors dag (31 maj).. kul.

ååh

Tv4 visar The Dangerous Tour om 10 minuter! Jag ska bänka mig framför tvn med ett glas juice och en filt. Michael i 50", mums :P

Sålde föresten min gamla skärm idag till en trevlig Stockholmskille. Skönt att bli av med den och tjäna några hundra på köpet. Och kul för honom som blev så glad :)

Nu preppa inför konserten!