Årets konserter

Detta år har jag två helt gudomliga konserter att se fram emot!! Först Metallica nu i mars och sen även Bruce Springsteen i sommar!!! Fatta hur stort det är att få se The Boss. Man bara måste ha gjort det en gång i livet (minst, skulle kära storebror Kristofer säga som varit på typ alla hans konserter i Sverige)!

Kristofer köade i 6h för att få biljetter till oss mfl och bjuder sin lillasyster på konsert i sommar! Tack älskade storebror!




The Boss liksom... wow :D

I'm not dead

Nejdå, jag lever. Men just nu är jag inne i en crunch tid på jobbet, med arbetsdagar som snittar på 11-12 timmar. Så det blir inte mycket tid över till Internet. Mest jobba och sova. Men det har funkat bra hitills och är faktiskt riktigt roligt att jobba (även om man blir väldigt sliten av så långa dagar förstårs).

Imorgon och söndag jobbar jag till 10-18. Ledig är jag alltså inte, men jag hinner få lite helg på kvällen. Imorgon ska jag och älskling se King Kong på blueray och mysa. Det ser jag verkligen fram emot!

Ikväll är han ute med sina kompisar för bio och middag, de har säkert jätteroligt! Jag försöker att inte sakna honom alltför mycket ^_^ Man blir liksom bortskämd med att alltid vara tillsammans när man bor ihop. Men det kan vara skönt och sunt med lite egen tid också, helt klart.

Hoppas ni får en trevlig helg.

Godnatt!

my beauty

Min grymt snygga skinnväska som jag (äntligen) köpt mig. Detta är något jag letat efter i många månader... yay!






Trevlig helg!

Jag älskar dig



Till dig mitt bus, du är den vackraste människa jag någonsin mött. Jag kommer för alltid älska dig innerligt.

Hej!

Nu bär det strax av till Friskis och Svettis för ett pass styrkemedel! Det ska bli dunderskönt, rent ut sagt (även om soffan och katten lockar ganska mycket just nu...)

Imorgon är det fredag! Och löning! Jag ska fira min första lön med att köpa mig en mörkbrun skinnväska som jag suktat efter jag-vet-inte-hur-länge. Nu såg jag att de hade 30% rabatt, så då bara måste jag slå till. Velat haft en ända sen i början på hösten... jag älskar skinn! Det är så vackert och stilrent.

Oj oj, dags att svira om till träningskläder.

Kram på er!

tips

See Changeling så fort ni bara kan! Helt klart en av årets bästa filmer.

panik!!!!!

Det är snart bara en månad kvar till Metallica konserten! Shiiiit. Det kommer bli det största i mitt liv. Utan tvekan.

Jag ryser.


styrkemedel

Idag ska jag gå på ett jympa pass! Det ska bli mycket roligt, har inte gått på aerobics sen jag var typ 18. Senaste året har det enbart blivit gym, vilket jag älskar förstårs. Men nu när jag tränar på Friskis & Svettis ingår ju allting och då känns det dumt att inte utnyttja det. Varierad träning ger ju dessutom bäst resultat.

Idag blir det styrkemedel. Hoppas jag hänger med (haha), det var ju några år sen sist som sagt.

Sen ser jag fram emot en lugn kväll med resterna av fredagens chips och dipp och bra film med min älskling!

Update: Det var rejält jobbigt! Men väldigt roligt :) Tror jag måste variera min träning mer, känns att kroppen inte är van vid dessa jympapass. Gymmet klarar jag galant, men på aerobicsgolvet känner jag mig lite som bambi på hal is :P

Orange

Nu bär det strax iväg till Orange, där Play!, Linus mfl ska spela. Det ska bli jätteroligt! Vi ses där :D




En gammal partybild från en
Monday Bar kryssning bjuder jag på!

Tolkien incoming

Idag läste jag ut The Silmarillion. Så otroligt bra bok. Vet att många inte gillar den (tycker den är för svår) men jag älskar den verkligen. Den ger så mycket mer information om Middle Earth än bara LoTR serien. Är man ett riktigt Tolkien fan så bör man läsa den helt enkelt. Gärna på engelska, för att slippa halvbra svensk översättning (om man kan och vill såklart).

I alla fall, nu är den boken slut. Jag beställde Unfinished Tales för någon vecka sen, så den borde komma vilken dag som helst. Nyss beställde jag även Children of Húrin, samt The Hobbit igen, dock i samma version som mina LoTR böcker denna gång (bara för att det är snyggare så :P). Jag beställde även en vägg almenacka för 2009 med Tolkien illustrationer.

Nästa gång blir det Book of Lost Tales 1 och 2. Men nu har jag så att jag klarar mig ett tag framöver i alla fall :D

     

Kram!

min älskade bästis, idag är Din dag!





Idag tillhör dig! Stort grattis till ditt nya och roliga jobb, gumman! Du förtjänar det mer än någon annan och jag är övertygad om att du kommer göra ett superbra jobb :) Jag är så glad för Din skull!

något nytt och något redan välkänt

Det nya: Jag har börjat gilla, nej älska sushi! Jag som aldrig tyckt om det förut. Åt sushi till lunch idag och blir nog det imorgon med. Hihi. Nyttigt är det med. Mums!

Det redan välkända: Träna är verkligen livet! Så lyxigt att dessutom ha gymmet så nära numera, 6 min promenad och jag är där! Idag blev det en timme kondition och lite biceps och triceps. Sen ville jag hem till min älskling :) I helgen kör vi igen! Känns underbart att träna 3 ggr/veckan, hoppas jag kan fortsätta med det!

Nu sovdags. Imorgon är det fredag, yippie! Massa film och naturgodis står på schemat.

Skänker en extra tanke och en stor kram till min fina bästis. Tänker på dig, tycker att du är sjukt strong och mer målmedveten än någon jag träffat förut. Älskar dig!

Kram

holy jesus and his mother!

...eller nåt :D Jag har fått tillbaka mitt jobb!!!!!! Guud jag typ dansar runt och skrattar och gråter om varannat (av lycka)! Längtar såå tillbaka till alla fina människor på Ava. På onsdag ses vi igen!

Yaaaay!!

Och min Witch King står nu på en piedestal i mitt rum. Sjukt snyggt helt enkelt, absolut det coolaste jag har ägt någonsin. Wow.

dagens musik

Émilie Simon - Lise


nu börjar allvaret igen!

Ja, nu är det nog med "vila" (observera situationstecknen, då det inte direkt blivit så mycket sådant för mig, men men) och dags att söka jobb igen. Nu på förmiddagen gick jag igenom dagens skörd på ams, manpower, academic resources, academic work och proffice. Skrapade ihop fem jobbansökningar samt ringde lite kontakter och försökte knyta ihop lite säckar. Det senare med blandat resultat dock (de flesta var out of office eller skulle återkomma, suck).

Oavsett resultat så känns det skönt och viktigt att komma igång igen med jobbsökandet. Vill ju såklart ha ett jobb så fort som möjligt. Jag hoppas att några av de kontakter jag har kan skörda frukt.

Önska mig lycka till och ta hand om er. Nu ska jag snart åka till Plantagen och titta på piedestaler och sen ikväll hälsa på mamma.

Kram

fantastiska Tolkien

Jag är fullständigt, helt och hållet, hals över huvud förälskad i allt som har med Tolkien att göra! Det går inte en dag utan att jag lyssnar/ser/läser något relaterat till honom :) Nu ska jag fortsätta läsa The Silmarillion, men snart är den slut och då måste jag köpa nästa bok! Det kommer bli Unfinished Tales, tack vare tips från folket på mitt Tolkien forum. Ja - givetvis är jag medlem i ett sådant också ;)

Addicted to Tolkien? Yes, and unbelievable happy about it.

så trött

Jag orkar inte mer nu.

livets goda och onda stunder

Ja, som sagt, det är otroligt kul att flytta men det är också väldigt påfrestande. Igår kväll somnade jag gråtfärdig för jag kände hur det bara blev för mycket. Denna julen har varit otroligt intensiv för mig, med arbetslöshet, mamma som flyttar till vårdhem, pappa som blir kvar ensam, samt flytt och en ny tillvaro som sambo. Även om det sistnämna såklart är underbart så har resten verkligen tagit på krafterna. Jag kände mig helt orkelös igår kväll och hade svårt att sova. Dessutom hade jag världens mensvärk.. suck. Livet är tufft emellanåt, det vet jag mer än många andra.

Men livet har många bra stunder också :) Och det är viktigt att inte glömma dem när det känns motigt.

Ta hand om er.

grattis min underbara älskling!

Idag är det Din födelsedag! Och det ska vi fira :) Längtar tills du kommer hem så vi kan börja hihi. Jag hoppas att du tycker om din födelsedagspresent. Grattis älskling!

Till mina bloggvänner; jag är ledsen att jag inte har skrivit på ett tag. Det har varit såå mycket senaste tiden bara med inflytt i nya lägenhet (jag älskar verkligen vår lägenhet!!), massa möbel inköp (Mio & Ikea) samt fix o trix med möblering, uppsättning av lampor och så vidare. Puuh.. i måndags fick vi i alla fall våra två respektive rum tapetserade så att  vi kunde flytta in våra datorer och skrivbord. I går köpte jag en taklampa och satte upp i mitt rum, jättefint :D Under veckan kommer min fina fåtölj från Mio, min läslampa och snart förhoppningsvis också min Witch king. Kommer trivas så bra i mitt rum och i hela lägenheten! Vi är så lyckliga över detta stället, om ni bara visste... :)
Inte mycket av detta vore möjligt utan älskade storebror Kristofer. Tusen tack för allt! Det betyder mer än du någonsin kan ana. Jag älskar dig!

Nu ska jag börja duka och fixa för födelsedagsmiddag. Ta hand om er där ute så hörs vi snart igen!

sambo

Idag blir jag sambo :D Om dryga 3 timmar går flyttlasset! Wiiieee!!!

Mio

Detta är nästan allt vi köpte idag, bara en svart/vit/grå ryamatta saknas ^_^

                                    


Fåtöljen och fotpallen ska stå i mitt rum, där ska jag sitta och läsa och mysa (valde dock en mörkare grå/svart färg) :) Stolarna är våra köksstolar, och bordet längst till höger vårat matbord. Det lilla bordet ska bli vårat vardagsrumsbord. Sen köpte vi en matta också (den som det inte fanns bild på) som ska ligga i vardagsrummet. Otroligt nöjda blev vi, speciellt då Mio hade rea och hade väldigt många bra erbjudanden! Wiie.
 

memories

Sitter och lyssnar på Backstreet Boys skiva Millenium och den skivan får verkligen gamla minnen att väckas till liv. Those were the days :)

Nu ska jag sova så att jag orkar det sista imorgon. Blivit sjuk också på köpet, pappa som smittat mig tror jag. Och jag har i min tur smittat J. Stackars oss tre! I och för sig så gjorde nog den outhärdliga kylan igår natt sitt också (fick blåmärken på låren av kylan :S), samt allt skrikande på Uplands. It's a hard life :P

Godnatt!

äkta underbar humor


the end of an era

Tusen tack alla fina vänner för ett underbart nyårsfirande igår! Och ett extra stort tack till finaste Ellen & Linus som ordnade så otroligt god nyårsmiddag och sen bjöd på underbar musik natten lång. Ni är bäst!!!

Idag är lite av "the end of an era". Jag sov hos J inatt och imorse kom jag på att detta var sista natten hos honom, i hans lägenhet. Nästa gång vi sover tillsammans kommer det var i vårat gemensamma sovrum, i vår lägenhet! Jag kan nästan inte förstå det... jag kommer få vara med min älskade varje dag. Det är så underbart! I fem år (nästan) har jag sovit hos honom så det känns faktiskt lite konstigt att inte göra det mer :) Men på ett härligt sätt.

Idag har vi flyttat massa saker från J's lägenhet till nya stället. Skönt att kunna flytta sakerna direkt utan att behöva lägga ned dem i flyttlådor. Sen har vi även flyttat över hans grejer i förrådet till vårat. Såg att både min säng och min TV kommer få plats i förrådet, mycket skönt då mitt nya rum är ganska litet. Jag kommer bara ha mitt skrivbord och min dator samt en skön fåtölj och en fin lampa i mitt rum. Det ska bli min lilla läshörna. Sen kommer ju Witch king stå i ett hörn och mina tavlor hänga på väggen. Jag ska även skaffa en liten hylla att ställa alla mina Tolkien böcker på, mina LOTR filmer och alla kommande Tolkien relaterade saker jag ska skaffa. Ser jättemycket fram emot det!

Här hemma har jag packat det sista samt dammtorkat alla möbler så de bara kan flyttas in i lägenheten. Imorgon ska jag dammsuga och dammtorka golvet, sen är jag mer eller mindre klar (pust). På eftermiddagen ska vi åka till Mio och EM och titta på/köpa möbler. Yippie!

'Quel undome.