yey

Idag kom min nya höstkappa! Tycker massa om den ^^ Äntligen var jag smart och tog en storlek som inte satt som en smäck med t-shirt under endast, utan en som sitter som en smäck när man har en extra tröja :) För det är ju så jag kommer bära den!

Godnatt.

helt otroligt

Men jag hittade faktiskt ett par jeans som passade idag. Jag brukar vanligtvis frukta denna jeans-jakt som tar sin plats nån gång vartannat år eller så. För alla jeans är gjorda efter en stereotyp tjejmodell, och den modellen är verkligen inte jag (harkel). Så det finns aldrig nåt som passar. Oftast är det supertight i midjan men löst vid låren >_< Med andra ord, ganska hopplöst. Om man inte vill lägga ut över 1000 kr på ett par Lewi's eller nåt, men det känner jag faktiskt inte för. Dessutom är inte det nån garanti förresten, senast jag köpte ett par jeans (vilket iofs var Lee, men i ungefär samma prisklass) tappade de passformen totalt efter första tvätten. Great liksom. Så, nä aldrig mer dyra jeans som ändå inte lever upp till prislappen.

Till saken. Idag hittade jag faktiskt ett par som satt som en smäck! Och gissa vart? Vero Moda!? Verkligen det stället jag minst tippade skulle ha jeans för mig (jeans i huvudtaget). Men nu har de tydligen det, Only i olika modeller. Skitsnygga faktiskt. Och inte superdyra heller. Så det blir klart ett par sådana.. eller två (lika bra att passa på). Sen vet man ju aldrig hur de sitter, men de var inte så mycket stretch så man kan ju alltid hoppas. Som man gör varje gång man köper jeans. Suck :P

Mitt huvudsakliga ärende idag var att åka till Ö&B och köpa en dammsugare, vilket jag också gjorde! Skönt att äntligen kunna dammsuga och slippa alla kryp som har rejvparty bland skiten. Huuga!

Ikväll blir det gaaaming hela natten :D Eller så länge jag orkar. Har bunkrat upp med lättchips, dipp o cola. Hihi.

Hoppas ni får en bra helg!


my Minoreth



image43

Minoreth obviously kicks ass :D

lunchbreak

Ah lunch är härligt! Idag lyxade jag till det med en pizza (mums). Det var riktigt gott.

Äntligen har jag hittat en kappa jag vill ha nu förresten! Såg den på Lindex (!) hemsida och blev heelt kär. Sen testade jag den i affären och när den satt som en smäck var det ganska givet att det var den jag skulle ha. Sa till min väninna som var med mig att "jag ser ut som Madicken!" (haha). Jag sa precis samma sak när jag köpte min senaste kappa, den jag har haft i några år nu. Och den älskade jag, så Madicken-känslan verkar vara en höjdare haha.

Min kotte är i Bryssel på jobbresa. Hoppas allt går bra för honom där nere, kommer sakna honom massa här hemma onekligen. Men som tur är så ses vi på måndag :) Man får ta vara på den tid man får helt enkelt, med jobb och vardagsstress är det enklare sagt än gjort att ses ofta. Man ska ju hinna få egen tid också (det anser jag vara extremt viktigt, orkar man inte med sig själv orkar man inte med någon annan heller. Så är det ju.) Ta hand om dig älskling min!

Men idag ska jag träffa Ellen! Det ska bli galet roligt, längtaar :D Hon gör mig alltid på glatt humör, mår alltid så bra av att vara nära henne! Och imorgon ska jag typ ha allnighter med Lord of the Rings Online :D Galet, det är bara 7,5 levlar kvar till cappen. Then what? Får väl skapa en ny karaktär och börja om haha. Nördigt värre ;)

Nu är lunchen snart slut. Jag kastar upp en bild på min kappa, me love it! På torsdag kommer lönen och då ska det shoppas. Hej i-land!

image42

le grande i-lands problem

Usch nu ska jag vara sådär typiskt västerländsk och klaga över de mest onödiga saker. Men alltså, hur kommer det sig att man alltid hittar kläder och skor man vill ha när man inte har råd, men inte en enda pinal av intresse när man faktiskt har pengar? Det är ett mysterium för mig.

Jag hade ju tänkt att unnda mig en ny höstkappa denna månad. Men jag hittar verkligen inte en enda av intresse! (den jag ursprungligen ville ha, från Josefson, var slut. Eller så var det leveranstid typ slutet av november. Orka liksom). Det känns ju värdelöst att det inte finns någon enda kappa här i stan som jag tycker är fin. Jag får väl ta en sväng i Stockholm och se vad som finns där. Men samtidigt orkar jag inte rusa Sverige runt heller, så vi får väl se hur det går. Såå i-land är jag inte att jag köper vad som helst bara för köpandets skull. Då finns det vettigare saker att lägga pengarna på.

Jag beställde i alla fall tid på Ohlsons frisörer för färgning av hår. Röd/svart var det tänkt. Jag skulle vilja ha blåsvart eller lila/svart men jag tror att jag skulle bli väldigt blek i den färgen. Det röda gör att håret får en mer varm färg och det tror jag passar mig jättebra. Så därför kör jag på det!

Sen måste jag köpa 2 par jeans också. Det funkar faktiskt inte med ett par bara.

Sådär! Dagens i-land dos :D


mysig alldeles-lagom-lördag

Idag har varit en alldeles lagom lördag ^^ Först träffade jag kära Ellen för en nationsfika (fika på nation är sjukt billigt - rekomenderas. Du behöver inte ens ha ett kårleg!). Vidare drog vi hem till mig för att Ellen skulle få se hur jag bor numera. Jättetrevligt och härligt att umgås med henne, som alltid.

Lördagen fortsätter nu med en biokväll, där filmen på menyn är en toppad höjdare (enligt mig). Jag, som älskar politiska thrillers, tror att denna kommer bli ett guldkorn! Jag pratar förstårs om The Kingdom, pyrfärsk thriller när det är som bäst. Jamie Foxx here we come!

Hoppas ni får en bra helg!

det blir inte fetare än såhär



Gaaah gaalet!! F*ck Armin, Yoji is the true god! :D

it needs to rest

Aah ge mig helg, någon? Längtar verkligen efter en lugn och (ganska) innehållslös helg. Precis vad jag behöver! Festa i all ära (det e superkul!), men ibland kan man behöva en helg utan en massa party. Med lugna hemmakvällar och långa sovmorgnar.

Jag vill ha fredag nu!!

måste ha!

Aah! Ibland hittar man nåt plagg som man bara känner att det där SKA jag ha (visst har det hänt er också?). Så är nu fallet för mig, fast det gäller ett par stövlar. I am so in love. Måste bara ha dessa skönheter från SthlmDG. Hoppas de finns att finna "irl" någonstans, än så länge har jag bara sett dem på deras hemsida.

image41

hardware is heaven

Japp, äntligen är datorn färdig - för den här gången ;) Kommer nog inte dröja länge innan jag byter ut något ytterligare. But, for the time being, here it goes:

ASRock 939DUAL-SATA2

AMD Athlon 64 x2 +4600 Dual-Core Processor

2 GB of RAM

CORSAIR HX620W Modular Power Supply

XFX GeForce 8800 GTS 640 MB DirectX 10


SAMSUNG SyncMaster 225BW 22" widescreen

Logitech Ultra-X Flat Media Keyboard

Logitech G5 Laser Blue gaming mouse

Logitech Z4 2.1 PC-speakers


Hardware is heaven!

sorg



och så slår sorgen till, som en knytnäve i magen. och jag kan inte andas. och jag gråter och jag skriker. och jag är så hjälplös.

förlåt!

Förlåt kära bloggläsare att jag är så dålig på att uppdatera! Min ursäkt är att jag jobbar så hälften vore nog. Känns om allt jag gör är äter, sover och jobbar. Men missförstå mig inte (!), jag älskar verkligen mitt jobb! Trivs otroligt bra här bland alla underbara o roliga människor. Sen att man typ inte har nåt socialt liv längre är väl en annan femma o0

En rolig sak - min dator är äntligen färdig! I 2 år har jag uppdaterat den till en riktig värsting :D Och nu (äntligen) är jag klar. Ska bara installera lite saker (grafikkortet och nätagget) samt hämta ut högtalare & mus på posten.
Sen ska jag vara extremt nördig och skriva en lista med vad jag har i burken :P Nån gång måste man väl få göra det också!

Hoppas Ni mår bra därute! Igen, förlåt för min frånvaro, speciellt till min familj och mina nära & kära.