så obeskrivligt söt

...är hon, lilla Avantasia. Vi älskar dig så!


till dig på mors dag




Hej mamma,

Hoppas du har det bra idag. Vad gör man i himlen om dagarna? Jag önskar du kunde berätta. Snart ska jag, pappa och Johan åka och hälsa på Fredrik och Åsa och deras lilla dotter. Ja, de har fått barn! Det är helt fantastiskt roligt, men det känns tungt att inte du kan följa med oss.
Det är så tomt utan dig, mamma. De säger att tidern läker alla sår, men jag kan inte se det. Förut fanns du i alla fall här, jag kunde krama dig. Nu finns du ingenstans. Du kommer aldrig mer finnas och det är så fruktansvärt jobbigt.

Men jag måste fortsätta leva. För din och vår familjs skull. Med tiden kanske jag kan tänka på dig och le, istället för att gråta. Och vi pratar med varandra genom våra drömmar och tankar.

Du var den mest fantastiska mamma man kan tänka sig.

Stor kram
Helena



vila i frid

Jag kommer alltid älska dig.

min lilla bebis

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-just-cause-2/49806?type=flv

Jag är rakt upp och ner helt sjukt stolt!!!

välkommen lilla ängel

Åh, min bror har blivit pappa! Och jag har blivit faster igen, till världens sötaste lilla flicka! Jag är så lycklig för deras och för familjens skull (vi behöver detta, tro mig) :D I helgen ska jag och J åka till sjukhuset och hälsa på dem. Hoppas jag får hålla henne :D Hon är verkligen helt bedårande (jag har sett henne på bild), världens goaste kinder hihi.

Wiie fredag idag. Joy!

Tar ni Tolkien ifrån mig så dör jag

Satt och lyssnade på "Battle of Pelennor Fields" på pendeltåget från Upplands Väsby och fylldes av en obeskrivlig glädje för att jag kan njuta så av Tolkien och hans värld. Jag såg framför mig scenen där kung Théoden ber sina 6000 soldater att möta orcerna utan att tveka eller vända om och hur alla dessa riddare sen rider i högsta fart mot horden av fiender medan de skriker "deeaaath!!" Och hur älskade Éowyn och Merry är en del av dessa 6000 riddare. Det är en ganska obeskrivlig känsla. Gråter väldigt ofta av den scenen, just för att den är så mäktig.

Det finns så många scener, musikstycken, böcker och karaktärer som jag skulle kunna diskutera. Beren och Lúthiens kärlek är en av de vackraste historier i Tolkiens värld till exempel. Men det är ingen idé att jag försöker återberätta det här, jag har inte ordets gåva på samma sätt som han hade. Det skulle inte göra honom rätta.

Igår kom mina tavlor! Så vid tillfälle tänkte jag gå till Gallerix och rama in dem, i alla fall två av dem. Ännu mer Tolkien i mitt rum, oh yes :D Känns som att jag lyckats skapa en stilren design i Tolkien anda; mer konst än fanposters (vilket jag INTE vill ha). Så jag är mycket nöjd.

Händer mycket annat roligt också. Igår köpte jag sandaler från bästa skomärket Scholl. Ser fram emot att traska runt i Italien/Grekland/Sverige i dem i sommar. Idag ska jag äta lunch med storebror och snart är det helg igen! Blir såklart massa spel, som vanligt numera :D Och sist men verkligen inte minst, nästa vecka är det Bruce Springsteen konsert!! Ska bli grymt roligt, helt klart. Ser fram emot en underbart härlig sommarkväll med The Boss på scen och (vad jag har hört) världens härligaste publik. Wiie, längtar verkligen!!

Ha en fin onsdag där ute så hörs vi snart igen.

status

Nyss: Nyinköpta glasögon (äntligen!)

Nu: nystädad dator, pappa och farmor på inkommande besök.

Sen: spel, spel, spel, middag måste man väl ha, spel, spel... osv :D

sitta kvar lite, var det?

Puh...blev 13 timmars arbetsdag igår. Var hemma kvart i elva och var knappt mig själv. Men jag (vi) hann iaf nästan klart med vehicles! Äntligen... tänk själv att vi har över 100 fordon i spelet och varje fordon ska testas på 62 olika sätt. Så ja...det tar ett tag. Men jag och Niklas är jätteduktiga och har nu betat av alla utom tre.

Tränade igår på lunchen! Det var verkligen hur skönt som helst. Så härligt att få komma iväg och göra nåt annat under arbetsdagen också, det blir mycket enklare att jobba resten av eftermiddagen sen. Jag tror jag ska träna på fredag igen, på lunchen. Idag blir det vila men imorgon (då jag är ledig) tänkte jag träna här i Uppsala. Ska även träffa finaste E imorgon, det ser jag fram emot!

Nu strax till jobbet. Gud så skönt med ledigt imorrn!!

Kram till er


måndag

Så var det ny vecka igen. Imorse var jag utomjordligt (!) trött men släpade såklart upp mig ändå. Sov hela vägen mellan Uppsala och Södermalm vilket nog gjorde gott. Väl på jobbet var det full rulle som vanligt och trots att jag gjorde nåt hela tiden hann jag inte med det jag egentligen skulle göra. Suck. Blir nog att sitta kvar lite imorrn, trots allt.

Ska träna på Friskis & Svettis på Medis imorrn tänkte jag. Passa på att ta lite längre lunch (då jag ändå kommer sitta över) och träna där. I och med mitt medlemsskap får jag reducerat pris till 50kr. Det kan det vara värt. Speciellt då alternativet troligen är att inte träna alls.

På torsdag är jag ledig, det ska bli skönt. En lite "mitt-i-veckan" helg sådär. Sen blir det jobb fredag och söndag igen.

See you!

wiie

Köpte precis dessa skönheter! http://www.posterplanet.net/sets/images/lotrfotrlithopromoset.jpg Kommer bli mycket fint på väggen ovanför datorn. Två kommer nog få plats där, de andra två får jag sätta någon annanstans ^_^

Nu ska jag sminka mig lite, hitta något att äta och sen åka ner på stan för bio med pappsen. Älskling spelar flipper på PS3an, det låter ping ping ping hela tiden :P


är det här så amerikansk polis gör?



Det är skrämmande att se vart mänskligheten är på väg.

helg

Träning igår efter ett kortare uppehåll, sen Angels and Demons på bio med Johan & Koplik. Idag blir det spel och sen Star Trek (igen) på bio med pappa :)

Hoppas ni har en bra helg!

Today, life is good

Boromir: "Remember today, little brother. Today, life is good."

Idag mår jag faktiskt bra. Ser fram emot en lång dag på jobbet (det där lät skumt, haha) och sen hem till älskling. Imorgon är det fredag, wiie! Härligt med helg, det behövs, kan jag intyga. Veckan har varit minst sagt påfrestande.

Men livet är rätt bra ändå.

Kram!

min allra finaste

Min allra finaste pojke. Om bara orden räckte till för att berätta för dig hur mycket jag älskar dig. Jag är så obeskrivligt glad att vi hittade varandra. Att få bo tillsammans med dig och somna bredvid dig varje natt betyder mer än du någonsin kommer kunna förstå. Aldrig har någon älskat mig som du älskar mig och aldrig har jag älskat någon så mycket tillbaka.

Du & jag. Så är det bara.

till dig, och till mig



Till oss, mamma. Jag hoppas du också hör Gandalf när det känns som tyngst. Jag väljer att tro det. Utan Gandalf skulle detta aldrig fungera. Utan hans snälla ögon. Han ger mig styrka och tröst. Klarhet och glädje bland allt det hemska och oförståeliga. Jag hoppas jag kan förmedla den trösten till dig.

...

Idag var en tung dag. Oroande och chockerande på samma gång. Men samtidigt är det i stunder som dessa som man uppskattar att man har så otroligt fina människor omkring sig. Hur mörkt och tungt livet är må vara, så tar jag mig igenom det för att Ni finns där. Utan er skulle ingenting gå.

Tack pappa, mina bröder, älskade J, fantastiska E och snälla S för att ni stöttar och tröstar. Tillsammans är vi starka.

Lord of the Rings Online and Mines of Moria

Köpt: check
Installerat: check
Uppdaterat: check
Betalat för 1 månad speltid: check
Sugen på att spela: c h e c k

:D

skam den som ger sig!

Jag färgade ju som sagt håret i onsdags hos Rinse. Tyvärr tog den blåsvarta färgen slut efter att halva håret var klart (typiskt) så hon fyllde ut med svart. Det funkade väl men det var inte svart jag ville ha; det var blåsvart. Så igår köpte jag en blåsvart färg när jag va på stan med finaste E och lade i håret hemma, på kvällen. Det blev verkligen perfekt! Nu är det sådär vackert blåskimrande som jag ville ha från början :) Skam den som ger sig förän man är helt nöjd. Ibland får man kompromissa och lösa saker själva. Då kan det rent ut sagt bli grymt bra.

Annars njuter jag av en bra och rolig dag på jobbet, äter supergod choklad jag fick av älskling och längtar tills ikväll då vi ska äta grekiskt och gå på bio. Life is good :D

Hoppas ni får en toppenhelg!

så typiskt

Varför ska allt roligt alltid krocka? >_< Läste precis att Yoji Biomehanika (typ min favorit dj of all times) ska spela på MondayBar Black and White cruise... fatta vilken grej! Men eftersom jag ska på Bruce Springsteen den 5e så kan jag inte åka. Bra typiskt att allt kul ska krocka! Ska dock bli grymt kul att gå på konsert i sommar, så det ångrar jag inte en sekund :)

Idag kommer älskling hem! Jag längtar verkligen. Han har varit i GBG med jobbet sen måndags.

Ska även färga håret blåsvart idag, yay!

Hoppas ni får en fin onsdag.

love you

Det regnar ute och jag önskar du var här hos mig. Längtar tills du kommer hem igen bus.

love you

en av de största dagarna i mitt liv

Jag tänkte skriva "den största dagen", men jag har haft en del sådana redan och alla kan ju inte vara "den största", så idag blir en av de största dagarna, helt enkelt. Även om denna dagen nog toppar det mesta...

För några månader sedan skrev jag ett brev till Ian McKellen, eller i mina ögon Gandalf. Jag skrev (i stora drag) hur otroligt mycket hans insats i Lord of the Rings betydde för mig. Jag berättade lite om min mamma och hur Tolkien och filmerna blivit det enda sättet för mig att orka ta mig igenom detta. Hur många gånger jag gråtit till Gandalfs kloka ord i filmerna och funnit tröst i hans snälla ögon. Vilken fantastisk skådespelare Ian är som lyckades porträttera Gandalf så otroligt bra. Och lite till... inget direkt fan-mail (med andra ord inte ett fjortis brev till Nick Carter, jag menar Ian är över 60 år gammal) utan bara ett tack från djupet av mitt hjärta för att hans insats har givit mig styrka att orka fortsätta leva och se ett ljus på andra sidan av detta helvete.

Idag fick jag svar. Jag kom hem från jobbet och såg ett brev från London. Klart jag tänkte att det kunde vara det jag trodde, men samtidigt inte. Vad är oddsen egentligen (en på miljonen kanske). Jag tänkte att det var nog reklam (från London? haha). Jag öppnade och sen... ja herregud jag vet inte vad jag gjorde. Jag skrek, jag skakade, jag sprang typ runt i cirklar (!?) och skrämde slag på vår stackars katt dessutom.

Jag skulle kunna tokskrikit i detta inlägg och betett mig som den där fjortisen som fick svar från Nick. För det är precis så jag känner. Men det skulle ändå inte förklara hur mycket det här betyder för mig. Inte bara att han besvärade sig att läsa mitt brev utan att han även skrev ett handskrivet (nästan) brev tillbaka på sitt egna brevpapper. Även om det var kort så sade det allt. Jag har stor repsekt för kändisar som faktiskt bryr sig om sina "fans" och inte bara tar dem för givet. Även om såklart vissa kanske har mer tid för sådant än andra.

Det roliga är att jag visste inte ens om jag skickade till rätt adress! Jag typ googlade och hittade något som "kunde" vara hans agentur, men det kunde lika gärna vara fake. Men jag chansade och tro det eller ej, jag hade rätt!

Puh... gissa om denna dagen varit omvälvande. Jag tror knappt det själv faktiskt. Jag ville rama in brevet, men John på forumet sa att det kan blekas och bli förstört med tiden om det utsätts för solljus. Och det skulle göra mig helt förkrossad. Så jag får se hur jag gör. Just nu står det bara på mitt skrivbord och jag kikar på kuvertet med jämna mellanrum. Försäkrar mig om att det faktiskt är sant.

Gandalf, Mithrandir skrev ett personligt brev till mig idag. Tackade för mina fascinerande ord. Skrev under med sin egna handstil. Åh, om ni bara kunde ana...

Idag klarar jag vad som helst.

status

Nyss: Extrem omgång på gymmet. Nästintill illamående

Nu: Strax ner på stan med J för en snabb middag och sen bio

Sen: Chill och kanske beställa Tolkien-tavlor

det känns bra att få saker gjort

Idag har jag beställt tid för färgning av mitt hår, blev på onsdag kl 17. Ser fram emot att få blåsvart svall igen :)
Sen var jag hos polisen och kollade om mitt trasiga pass fortfarande är en giltig handling när jag reser utomlands. Det tyckte inte dom att den var, så då fick jag reklamera det och beställa ett nytt. Som tur var kostade det ingenting, då passet fortfarande är giltigt till 2012 :) Gratis är helt klart gott.

Nu tänkte vi fixa i ordning balkongen så att man kan sitta ute i det fina vädret.

Ha det fint!

bloggare i 2 år

Jag såg precis att jag varit bloggare i drygt 2 år nu :) Härligt. Mycket har hunnits med sen dess. Hoppas på många år till, blogga är grymt kul!

Strax iväg mot bio med J, Staffan, Adde, Koplik och David. The guys and me eller nåt :P Ska bli great! Inte helt fel att se Hugh Jackman som Wolverine heller ;)

(har ni tänkt på att det bara är fredag idag? Visst är det underbart!)

Ciao!

tack för igår!

Tack alla fina vänner för en underbart trevlig Valborg igår! Kunde inte blivit bättre :) Vi grillade hos Linus först tillsammans med en massa härliga människor. Många glada skratt blev det. Sen drog vi vidare till Stensture Monumentet för lite skogsfest i elektronisk anda - underbart! Självklart kom kära polisen och hälsade på...hmpf.

Idag är det chill så det heter duga. Hinner nog inte till gymmet (vaknade typ nyss :S) så det får bli ordentligt imorgon istället. Vid 21 blir det bio!

Har äntligen (!!) fått min affisch nu som sitter snyggt på väggen. Känns bra efter snart 2 månader av tjafsande med discshop.se. Suck, liksom. Men nu har den som sagt äntligen kommit. Grymt fin och väl värd väntat. Nu har jag bara en vägg kvar som ska prydas med en LoTR tavla, sen är rummet färdigt! :D

Beställde även precis Lord of the Rings Online samt expansion pack (Mines of Moria). Så sjukt sugen att börja spela igen! Saknar verkligen den underbara världen och alla raider. Nu kommer vi (J beställde med såklart) dessutom spela på europeiska servrar vilket betyder att vi inte behöver sitta uppe typ 04-07 bara för att få raida (körde på amerikanska servrar förut så kväll hos dom var typ extremt tidig morgon hos oss). Längtar!

Hoppas ni har en fin första maj!