kvällens partylåt

Onekligen Cube vs Prayer - Sumyia. Ahh sommartrance med extra klös i :D

Snart är det KRYSSNING!! denna kryssning kommer nog slå allting i festväg i Sverige någonsin.
Vi snackar liksom 40 h! wiie!

kvällens bild

Kvällens bild är tagen av Ellen (ängla) och föreställer mig & Johan. Jag bara älskar den!

image24

prata

Att kunna prata om saker är så otroligt viktigt. Många gånger kanske man trycker på "vad-än-det-nu-är" och tror/hoppas att det löser sig ändå. Men prata om det istället! Oftast är det en liten sak som är lätt åtgärdat och det känns så mycket skönare och roligare efteråt.

Om det så gäller mamma/pappa, bästa vännen eller pojk/flickvännen så mår alla relationer bra av kommunikation. Ändå drar sig många för att ta upp saker, man är kanske rädd att det ska leda till något jättejobbigt. Men av min erfarenhet så låter saken oftast tre gånger värre i huvudet än vad den gör när man väl uttalat problemet. Och relationen bygger ju på kärlek, och kärlek är likamed förståelse. Så varför skulle det inte ordna sig?

Dagens råd - våga prata!

at night

At night, when darkness is upon me
I see your face, your eyes looking into mine
I see what once were there, but now have parished
I look at you, I see you
But you are not there.

At night, I dream of what is to come,
what the future will hold
I scream in silence, oh please save me.
I want you to be with me, I want you to caress me
to stay with me forever

Don't leave me here, don't go
Don't let this take you away....


what's the latest

Ja, vad är det senaste kanske någon undrar (eller kanske inte, så intressant är jag nog inte). Hmm. Beställt tid hos en psykolog, kanske hjälper det. Jag hoppas det i alla fall. Pratat en del med familjen vilket är mycket skönt, vi kommer närmare varandra än någonsin nu känns det som.

Skolan går väl sisådär. Jag har ingen direkt motivation till någonting, men nyss upptäckte jag att jag faktiskt lärt mig något och det är såklart roligt. Ser fram emot (nästan) 2 veckors ledighet efter nästa vecka, som börjar med en riktig party kryssning. Det ska bli väldigt roligt, få tänka på lite annat, umgås med nära & kära och bara ha roligt. Allt för få saker känns roliga i mitt liv just nu. Speciellt den kommande tentan nästa fredag... urk. Kommer inte gå bra, det vet jag.

På fredag ska jag träffa först Anna och sen Ellen. Jippie! Ska bli väldigt roligt att träffa dem båda.
På lördag ska jag och Johan se senaste Pirates of the Carribian, jag tror den kommer va jättebra. Bio är i alla fall alltid underbart, så mysigt med godis och långa biofilmer. Wiiho!
På söndag är det ju mors dag. Då tänkte jag cykla förbi flräldrarna med en stor blombukett till min fina mamma, samt passa på att laga lite storkok när jag ändå är där. Pappas kålgryta rockar!

Ja, så det är väl lite om mitt liv just nu... vad som komma skall. Nu är det dags för lite mellanmål och sedan återvända till skolböckerna. Om inte allt för lång tid är det speldags. Oh yes.

...

Ångesten och den psykiska pressen är ohanterlig.

Hjälp mig.

partyhelgen fortsätter

Javisst! Ikväll blir det kära gamla Basement. Undrar hur många gånger man stampat åt Berre & Adams (& gästers) hårda tongångar. Det är nog ett par hundra nu ^^

I can't stop raving....

Vi ses där!

vårkväll tillsammans med den bästa flickan

Snart ska jag ge mig ut i den ljumma vårkvällen för att inta Snerikes tillsammans med gulliga Ellen. Det var riktigt längesedan jag gick ut för att parta på nation nu (de brukar oftast användas för käk för min del) så det ska bli jätteroligt! Jag hoppas på mycket folk och glad stämning. Fast det är det nästan jämt på Snerikes, ta bara sista april. Underbart att se så glada människor.

I vilket fall som helst ska det bli allra roligast att träffa Ellen. Wiie!

V.I.P på Furuvik

Idag var jag & Johan på V.I.P invigning på Furuvik i Gävle. Det blev en toppendag, om en lite kall. Vi åkte med chartrat tåg från Stockholm och upptäckte snart att det vimlade av kändisar. På listan fanns b.la Jan Johansen, Josefin Crawford, Caroline af Ugglas, Felix Herngren, Pontus Gårdinger och den unga killen från ICA-reklamerna. Lite roligt, inte ofta man "minglar med kändisar" ;)

Väl på plats fick alla gratis inträde till djurpark och tivoli. Djurparken var helt klart förändrad sen jag var där för många år sedan. Chimpanser, kameler och kängurur fanns numera på plats. Alla fick se när aporna lekte utomhus och höra skötaren berätta om sitt arbete och även om dessa specifika individer. En liten chimpansunge fanns också med, gud så söt den var.
Överallt vimlade det av ungar (knoddar som Johan brukar kalla dem), stora och små. De minsta hade just lärt sig gå och var mycket fascinerade av djuren. En liten knodd matade en kamel, sötare bild får man leta efter. Kamelen var X antal gånger större ^^

Vid lunchtid rörde sig alla mot havsrestaurangen där det bjöds på förstaklassig mat. För mig blev det lax med potatismousse och kräftsås (fast med finare ord :P). Mums!! Vilken grej. Kändisarna vimlade runt och verkade generellt ha svårt att hålla reda på sina barn haha.

Några timmar senare rörde sig alla tillbaka till tåget för hemfärd. Med sig fick alla en påse med lite gott & blandat i, bla ett säsongskort för Furuvik.

Tack alla som gjorde denna dagen till en sådan lyckad fest! Underbart härligt var det :D
Bilder på djur kommer! Tills vidare bjuder jag på en bild när Minoreth tittar ut över det vackra landskapet.

Trevlig helg!

image22
Underbara spel, så vackert...

a lifetime

Yeah, lifetime konto på Lord of the rings - Shadows of Angmar :D Smaka på den ni.
Jag kan spela tills jag dör haha. Knasigt men så roligt!

Jag fullkomligt älskar detta spel!! World of Warcraft, släng dig i väggen.

image21

Min söta Minoreth ute på äventyr

LOTR Shadows of Angmar

I am so hooked :D Detta spel är helt underbart, vilka vyer! Minst lika snyggt som Oblivion fast online, kunde inte bli bättre. Ser fram emot att levla upp min lilla Minoreth ^^

Screenshots kommer!

Nu är det sovdags. Imorgon blir en lång dag.

tsar bomba

Har ni hört talas om Tsar Bomba (även kallad Big Ivan)? Det hade inte jag, förän igår. En kärnvapenbomb 4000 gånger mäktigare än den som släpptes i Hiroshima. 1961 släpptes den av Ryssland över ett öde område. Svampmolnet sträckte sig 60 km upp i luften (fatta, 6 mil!) och var 30-40 km brett. Bomben vägde 27 ton och kunde ha åstadkommit 3e gradens brännskada på upp till 100 km avstånd. Trycket från bomben kändes hela vägen bort till Finland, och slog till och med ut glasrutor.

Och detta var 1961. Vågar man ens tänka på vad stormakterna sitter och trycker på idag?

image20

Bild & fakta: Wikipedia

älskade du

Hur kunde jag ha sådan tur att jag träffade min drömprins vid 20 års ålder? Hur kan jag vara så lyckligt lottad att jag fått älska dig i 3,5 år? Hur kan någon vara så underbar?

Jag hoppas jag alltid får ha dig hos mig älskling. Jag hoppas du alltid kommer titta på mig med den där blicken, ge mig det där leendet och krama mig sådär hårt och kärleksfullt som bara du kan. Jag hoppas du alltid låter mig älska dig.

Jag önskar jag kunde förklara hur mycket du betyder för mig. Men orden räcker aldrig till....

Du är min och jag är din. I love you so!

image19

människor

Jag blir sååå trött på människor ibland. Vissa är bara så lata och själviska så man mår illa. Tidigare ikväll när jag kom hem (runt 20:30), fullständigt slut efter att ha varit i skolan hela dagen och sedan gjort ett mindre roligt psykologiskt test på psykologiska institutionen samt inte ätit sen klockan halv två, insåg jag att jag glömt mitt passerkort till korridoren. Fine, tänkte jag, nån måste ju vara hemma och öppna. Men tydligen är det för jobbigt att öppna sin dörr, gå 10 steg och öppna ytterdörren. INGEN orkade pallra sig ut för att öppna dörren för mig, av 13 personer orkade inte en enda få arslet ur stolen för att hjälpa mig in!! Det är f*n sanslöst.
Efter att ha suttit där och ringt på ringklockor i 45 minuter och redan med tårarna i halsen möts jag av en skrikande kille från våningen över som menar att jag "stör hela huset" (yeah right) och att han ska ringa polisen om jag inte slutar. Ursäkta? Jag vill bara komma hem efter en lång arbetsdag. Inte mitt fel att ingen orkar öppna ytterdörren. Visst jag hade glömt mitt passerkort, men alla kan väl glömma nycklar och sådant ibland. Det är väl rätt vanligt?!

Där brast det i alla fall. Jag rusade hem till älskling och fullständigt storgrät. Hulkade och gnydde och grät tills jag var illamående. Jag var bara så trött, så hungrig och så less på allting. Men finaste älskling kramade mig massa massa och gav mig mat och tog hand om mig. Sen följde han med mig och såg till att jag kom in. Han är den finaste som finns och jag älskar honom så otroligt mycket!!

Nu är jag i alla fall äntligen hemma. Men glöm att jag någonsin kommer öppna dörren för någon. Varför ska jag ställa upp för dom när dom inte ställer upp för mig!? Om någon fortfarande ringer efter 45 minuter tycker man att en normal människa borde tänka att ingen annan kanske öppnar. Men tydligen inte.

AAah. Orka med denna värld. Varför är vissa människor så galet dryga!?

Nu ska jag varva ner med lite anime. Denna dagen har varit extremt lång...

...

If I smile and don't believe,
Soon I know I'll wake from this dream,
Don't try to fix me, I'm not broken,
Hello, I'm the lie, living for you so you can hide,
Don´t cry...

att starta en trend

Ja, jag och min bästa vän Ellen har faktiskt startat en trend. För några år sedan var vi i Holland och upptäckte festliga fluffiga benvärmare. Vi hade tidigare sett sådana på bild men aldrig irl så att säga. Så vi köpte varsitt par!

Väl hemma i Uppsala tog det inte lång tid förän det spred sig. Och idag har i stort sett varenda tjej fluffben nere på tex Basement.  Lite roligt att det var jag & Ellen som faktiskt tog hit dom... tänka sig.

Nu ska jag svansa iväg i neonrosa fluffisar som de så ofta kallas för en girl's night out!

ekonomiskt tips

Börjar din mascara ta slut? Du kör runt med borsten men får mest upp torra klumpar? Jo, I've been there. Senast för 10 minuter sedan faktiskt. Men mitt nyfunna tips är att hälla pyttelite vatten i mascaran, "röra om" och voilá, mascaran är som ny! Säg hejdå till torra och klumpiga rester.

Har man inte tid eller pengar för nya inköp får man göra det bästa man kan av de man har.

Over and out.

fredag

Vad roligt, nu är det helg igen. Veckorna går verkligen fort. Denna veckan gick nog extra fort eftersom det var arbetsdag först på onsdagen. Skönt för de som jobbar.

Ikväll ska jag äta god mat med finaste Ellen och sedan inta Orange's nya klubb "Pink". Ska bli roligt att se hur det ser ut och vilken musik som bjuds. Elektroniskt ska det vara i alla fall och det tackar jag inte nej till!

Imorgon blir det pinball med älskling min. Gah det spelet är ju såå roligt och beroendeframkallande :D Längtar!

Ha en trevlig helg allihop! Det ska jag ha.

en bästa vän

Inte alla är välsignade med en bästa vän. En människa som finns för en i vått och torrt, någon som alltid lyssnar. Någon man kan ringa mitt i natten, på julafton eller trettio gånger i rad. Någon som aldrig suckar, någon som aldrig säger "måste vi snacka om det nu?". Någon som alltid stöttar dig.

Men jag är välsignad med en sådan vän. Och jag tackar Gud för att hon finns.

Gumman, jag har känt dig sen vi sprang i blöjor och lekte i sandlådan. Nu, 23 år senare är vi närmare vänner än någonsin. Tänk allt vi gått igenom i sorg och i glädje, i tårar och i skratt. Genom svåra stunder har vi vi hållt ihop, tillsammans.

Tack för att Du finns! Jag vet att jag säger det ofta, men jag vill säga det igen. Tack.

Jag älskar Dig.

image18

en dag

En dag kommer sanningen hinna ifatt mig. Fånga mig och riva hela min värld så som jag känner den. En dag kommer allt sjunka in, en dag kommer jag inse vilket helvete som väntar oss. En dag kommer allting förändras, allting kommer falla på plats och jag kommer gå sönder inombords. En dag...

Men idag är inte den dagen. Inte än, snälla. Jag orkar inte... idag är inte den dagen.

Hos min älskling finner jag tröst. Dit vänder jag mig när livet blir för svårt för att leva och när bördan blir för tung för att bära. Hos Dig finner mitt hjärta styrka igen.

angel

Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it okay
There's always some reason
To feel not good enough
And it's hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seeps from my veins
Let me be empty
And weightless and maybe
I'll find some peace tonight

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort there

So tired of the straight line
And everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
And the storm keeps on twisting
You keep on building the lie
That you make up for all that you lack
It don't make no difference
Escaping one last time
It's easier to believe in this sweet madness oh
This glorious sadness that brings me to my knees

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort there
You're in the arms of the angel
May you find some comfort hereI listen and I cry.

orka

Hur f*n ska man orka med vardagen?

Har mått illa till och från i en vecka nu. Det börjar bli ganska tjatigt. Vill ju bara att allt ska vara som vanligt igen, att inget av detta skulle ha hänt och att jag fick vara glad igen.

Nu blir det i alla fall lugnt med festandet en tid framöver. Orkar inte träffa folk typ. No offense.

Jag vill bara gömma mig hos dig.