God jul!

God jul alla fina vänner och bloggläsare!


Sötaste på jorden <3

Jag smälter verkligen.... titta på honom, bara!


Hej!

Hej vännerna!

Hoppas ni mår bra där ute. Vilket väder det är ute, snön kom med besked helt klart! Märktes inte minst på tågen som var konstant försenade i eftermiddags. Får väl se hur det blir imorgon... men men, nu ska jag inte vara så negativ :P Imorgon är det julbord med jobbet! Det ska bli mycket roligt och gott. Verkar bli mat först och sen bowling, vi får väl se hur det går haha. Har nog aldrig vunnit en bowling tävling haha, men kul är det! Och det är ju det som är det viktigaste.

Har lite ont i halsen och lite småförkyld efter kryssningen förra veckan. Men det var det värt för ååh så roligt det var! Lady Dana säger jag bara, WOW! Vilket obeskrivlig puls längst fram vid DJ-båset! Underbart att stå så nära och se henne spela, hon är verkligen grymt duktig! Lisa Lashes var också otroligt bra, men hon spelade på stora golvet dag 2 och syntes som en liten prick längst upp typ. Grymt coolt och kul med det stora golvet men inte lika personligt såklart. Längtar redan till nästa kryss med underbara och finaste E & L!

Och snart är det julafton! W00t!? Det var ju sommar nyss.. tiden går verkligen alldeles för fort. Men mysigt blir det med julafton och att få träffa hela familjen. Vi smygstartar redan på söndag med lite julfika.

Kram till er!

ååh

Nu blev det riktigt svårt. Jag tycker väl att jag har ganska bra att uttrycka mig i ord och har många gånger fått höra att jag är bra på att skriva, men i vissa tillfällen känns det som inga ord räcker till. Detta är en sådan gång. Jag har fått lov att lämna ett brev vid Michaels grav men jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Hur beskriver man allt det han får mig att känna på några A4 papper? Jag skulle behöva lägga en hel bok vid hans sida för att faktiskt få med allting. Åh. Jag får fundera lite och sen bara skriva från hjärtat. Det är nog egentligen det bästa. Jag tror jag ska köpa en nalle och skicka med också. Sen kommer jag få kort på när mina saker står vid hans grav, det kommer kännas konstigt men väldigt fint...

Hmm, dags att börja fila på vad man ska skriva då... svårt!

Älska, älska, älska


forever

You change the way people think, you show us how to love and respect eachother. You teach us the very foundation of compassion, the ingredients to make this a peaceful world. You give hope to children who have no hope left, you make them smile even when their eyes are filled with tears. You give nourishment to mothers who have no food for their youngsters and you give comfort to fathers who send their sons to war. You are a force of nature that will spread love to every corner of the world for an eternity. You are yesterday, you are tomorrow. You are forever and I love you.

 


naawNow you're happy my angel <3