movies ftw

Det enda bra med att vara hemma och sjuk är att man kan titta på oändligt mycket film! Idag har jag (än så länge) betat av Fellowship of the Ring, samt en tung drama från Hong Kong som var otroligt bra (Ocean flame). Nu lagar jag lite middag och sen ska jag se The Two Towers.

Seeya!

Jag ger upp.

Great. Toppen. Wondebar. Fantastico. Eller inte..

Så blev man såklart jättesjuk också! Som om man inte hade nog problem innan. Åååh jag hatar att va sjuk; jag har ingen matlust (ätit 1 banan idag so far), grymt ont i halsen, kallsvettas, tungt huvud, värk i axlar och nacke. Jag vill bara sova och försvinna bort nånstans.

Så hemma idag. Troligen imorgon med. Inte som att jag egentligen har råd att vara sjuk men vad gör man. Kan inte sitta på jobbet med feber. Nån måtta måste det få vara (tydligen).

Nu sängen & tvn.

Arwen's Evenstar

När jag hittar jobb och får råd ska jag tatuera in denna i svart på vaden. En symbol att vart jag än går finns Lord of the Rings alltid med mig - som filmer, böcker, musik eller i tanken. Utan dem skulle jag inte kunna gå... ungefär.Nu ska jag börja se Fellowship of the Ring... igen :D

The Hunter teaser trailer

Nu finns det en teaser trailer av vårat fantastiska spel The Hunter ute! Filmen finns att beskåda här.

Titta & njut!


det finns inte ens ordUtan tvekan en av mina favoritscener... så otrolig styrka.

Jag skulle inte överleva utan dessa filmer. Tack gode gud att de finns och att de hjälper mig igenom detta helvete.

Wonderbar!

Det var verkligen så sjukt roligt igår!! Roligaste utekvällen på väldigt länge. Stort tack till Play!, Dj Linus och Joel som levererade musik i toppklass och självklart till alla mina nära & kära som var där. Ni gör verkligen livet värt att leva! Ni är så underbara allihopa. Tack för att Ni finns!

Imorgon blir det jobb igen som vanligt (lycka till att komma till Stockholm dock i detta väder :S). Dagen blir dock ganska kort för 17:30 har jag en intervju på Proffice i Uppsala. Det ser jag fram emot! "Intervjukjolen" är givetvis på ;) Sen ska jag mysa hemma hos älskade pojkvännen. Och snart flyttar vi till vårat gemensamma hem, så då får jag mysa med honom varje kväll! :D Längtar så mycket.

Nu tillbaka till tvn och chips & dipp. Mums!

hello

Hallå där ute!

Hoppas ni har en bra helg. Det har jag! Igår tränade jag ordentligt och sen varvade jag ner med Return of the King hemma. Grät massor i slutet såklart. Försökte börja tänka på en viss väldigt jobbig sak, men det gick inte. Inte ens trots filmen. Så jag väntar med det, skjuter fram sorgen. Det är jag ju så bra på...

Nu till betydligt roligare saker! Ikväll är det feeest!! Jag är så partysugen! Det var alldeles för länge det var fest, helt enkelt. jag, Johan mfl ska till Orange där Play! (Ellen & Elin) spelar. Jippie! Linus, Joel mfl kommer också rodda skivspelarna. Riktigt roligt ska det bli att få dansa lite. Svarta fluffen är givetvis på.

Tidigare idag fikade jag med min bästis gumma, Ellen. Alltid lika otroligt roligt att träffa henne! Puss på dig söt.

Imorgon ska jag äta middag och kära mamma och pappa och samtidigt passa på att hämta min vinterjacka. Vinter är ju här med besked!

Trevlig helg!

I run, I disappear

...into Middle Earth.

Lord of the Ring is not simply a movie to me. It's my way to escape reality when I do not have the strenght to face it.

It holds my hand when I'm scared and alone. It dries my tears and it comforts me. It makes me laugh, it makes me cry, it makes me love and it makes me hate. It is everything to me and it is my way of dealing with the cruel fact that my mother is leaving me.

Goodnight. 'Quel undome.


min helg

Idag är det ju fredag (eller lördag nu för att vara korrekt) och en härlig helg stundar! Imorgon ska jag fika med kära Ellen på dagen, det ser jag jättemycket fram emot! På kvällen ska jag på bio med älskling och se "Låt den rätte komma in", vilket ska bli mycket roligt. Bestämdes lite i en hast :) Senare på kvällen (hemma) ska vi också se nya Narnia filmen. Kommer bli en jättemysig lördag!

På söndag ska jag mest chilla, tvätta på eftermiddagen. Söka lite jobb också kanske, även om jag nog betade av de flesta idag.

Hoppas ni får en trevlig helg!Kram!

detta berör migSäga vad man vill om Bush och hans administration, men när jag hör detta ryser jag och mina ögon fylls av tårar. Oavsett land, oavsett tid och oavsett idelogogi - krig och dödandet av civila kan ALDRIG berättigas.

Over and out.

Ps! Ja, jag är otroligt intresserad av amerikansk politik :D Ds!

Yes, we can!


död åt SJ

Just nu hatar jag SJ mer än vanligt. En dryga timme tvingades jag sitta fast i Märsta, en fredagskväll. Kul!! Inte. Tog mig 3 timmar att ta mig från jobbet och hem :( Blä blä blä. Och det är inte direkt första gången detta händer. Det känns som det är minst en gång i veckan som tågen blir försenade pga både det ena och det andra. En rejäl satsning på förbättring av tåg, spår och signaler borde göras. Jag lovar att jag inte är den enda som är sur över detta eviga försenande!

Nu är jag i alla fall äntligen hemma. Dödshungrig, men hemma. Och det är trots allt fredag. Det i sig är värt att glädjas åt.

Hoppas ni får en trevlig helg!Det ser ju trevligt ut, eller hur? Akta er, bakom fasaden döljer sig signalfel, trasiga tåg, hala räls och brist på spår :S

Imorgon gäller det, Barack!

Imorgon gäller det!! Måtte du vinna valet, Obama. Du är verkligen världens hopp. För bra för att vara sann. Jag stödjer dig och ditt parti till 200%. Om jag kunde rösta skulle jag rösta 10 gånger om :D

Heja!!!


Ingen kan påstå att jag är lat!

Nej lat är nog det minsta jag är, ibland önskar jag att jag var lite mer lat och faktiskt tog en dag (eller några timmar i alla fall) för att bara vara. Men det är lättare sagt än gjort när veckan bara har 7 dagar. Även om jag förespråkar egen tid till andra, är jag väldigt dålig på att följa det själv. Men vad gör man :)

Denna helgen har varit späckad, som de flesta. I fredags tränade jag länge och väl, i lördags sökte jag jobb hela dagen och socialiserade på kvällen. Idag har jag ätit middag hos föräldrarna och sen tvättat kläder samt färgat håret. Puh.

Nu är jag i alla fall klar bestämmer jag. Har brett en smörgås och kokar te och gör mig beredd på 2 lata timmar innan läggdags. En stund att bara vara.

heja!

Idag har jag sökt 27 jobb! Det känns mycket bra. Samtidigt drar jag åt snaran lite och sparar ytterligare 1000 kr denna månad. Hellre leva lite snålt nu och slippa låna så mycket sen, om jag nu skulle stå arbetslös i december. Det känns bra och livsviktigt med framförhållning i dessa tider.

Nu bär det snart iväg till älskling :) V ska äta tacos, mums. Senare ikväll kommer kära Ellen och Linus för film & snacks, det ska bli mycket roligt! Hoppas kanske på en skräckis, halloween till ära. Vi får se vad vi är sugna på!

Hoppas ni får en trevlig kväll!