V.I.P på Furuvik

Idag var jag & Johan på V.I.P invigning på Furuvik i Gävle. Det blev en toppendag, om en lite kall. Vi åkte med chartrat tåg från Stockholm och upptäckte snart att det vimlade av kändisar. På listan fanns b.la Jan Johansen, Josefin Crawford, Caroline af Ugglas, Felix Herngren, Pontus Gårdinger och den unga killen från ICA-reklamerna. Lite roligt, inte ofta man "minglar med kändisar" ;)

Väl på plats fick alla gratis inträde till djurpark och tivoli. Djurparken var helt klart förändrad sen jag var där för många år sedan. Chimpanser, kameler och kängurur fanns numera på plats. Alla fick se när aporna lekte utomhus och höra skötaren berätta om sitt arbete och även om dessa specifika individer. En liten chimpansunge fanns också med, gud så söt den var.
Överallt vimlade det av ungar (knoddar som Johan brukar kalla dem), stora och små. De minsta hade just lärt sig gå och var mycket fascinerade av djuren. En liten knodd matade en kamel, sötare bild får man leta efter. Kamelen var X antal gånger större ^^

Vid lunchtid rörde sig alla mot havsrestaurangen där det bjöds på förstaklassig mat. För mig blev det lax med potatismousse och kräftsås (fast med finare ord :P). Mums!! Vilken grej. Kändisarna vimlade runt och verkade generellt ha svårt att hålla reda på sina barn haha.

Några timmar senare rörde sig alla tillbaka till tåget för hemfärd. Med sig fick alla en påse med lite gott & blandat i, bla ett säsongskort för Furuvik.

Tack alla som gjorde denna dagen till en sådan lyckad fest! Underbart härligt var det :D
Bilder på djur kommer! Tills vidare bjuder jag på en bild när Minoreth tittar ut över det vackra landskapet.

Trevlig helg!

image22
Underbara spel, så vackert...

Kommentarer
Postat av: janet

jag äälskar furuvik :) mysställe

Postat av: Helena

Janet: Visst är det!

2007-05-18 @ 13:58:19
URL: http://www.aeris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback