mardrömmar

Jag hatar mardrömmar. Mer än något annat. Och det värsta av allt är när man vaknar och inser att mardrömmen faktiskt är full verkliget. Det är inte roligt att börja dagen med tårar... tur att älskling finns där då för att trösta.

Men nu är det bättre :) Snart kommer min bästa Ellen för att fika och prata massa. Åh, det ska bli så roligt!

Imorgon är det valborg! Hoppas på fint väder och gärna varmt också.

mamma

image16

Åh finaste mamma

pappa

Åh vad jag beundrar dig. Du är så stark, du är min klippa.

Jag önskar jag orkade vara lika positiv och stark som du. Kanske en dag...

Älskar dig, pappa min.

en ny dag

Ja, det kommer en ny dag. Fast jag nu mer än någonsin önskar att tiden skulle stå still så går dagarna. Solen går upp och sen går den ner igen. Jag antar att sorgen avtar med tiden... tiden läker alla sår sägs det ju.

Jag försöker leva i nuet. Det är så viktigt för mig just nu, jag varken orkar eller vill tänka på framtiden.

Carpe diem... eller nåt.

Dear God

Dear God

When I was a child I was taught that I should believe in you, that you were real.
I was taught that you were almighty, that you were kind and you had created mankind in your image to care and love for.
I was taught that whatever happend, you would be there with me, to save me.
I prayed to you, I learned your word and I guess I believed in you.

But that was many years ago.
That was before I got attacked and sexually harassed by an unknown man.
That was before I got my breasts full of scars and bruises.
That was before I became depressed and ran to the bottle for comfort.
That was before I hurt myself just to relieve the pain.

And that was before my mom got sick, my precious mom. A disease no one can cure, a disease that eats you up until there is nothing left of you.

So, where are you now? Where the hell are you now, God? If you're so almighty and so kind, if I prayed to you all these years so that you would save me the day I needed saving, then where the hell are you!? I could sure use some saving right now.

No, God. You've had your chance. There is no way that you can exist. No way.
To me, you're nothing but a joke.

Evergrey - When the walls go down


shopoholic?

Nja, någon shopoholic är jag nog inte. Oftast beror det på att jag jag inte anser mig ha råd - klart man vill ha kläder. Idag gjorde jag stan runt med pojken min, han stod för det mesta shoppandet, men 2 billiga toppar från H&M fick jag med mig hem i alla fall. Viva la basplagg!

Även ny hårfärg, denna gången svart. Var längesen nu och blev mycket sugen på det igen för några månader sedan. Så nu är det dags igen. Hoppas det blir fint!

Imorgon bär det åter av till Sthlm för en ny intervju. Denna gången hos Manpower. Hoppas på det bästa (som alltid). Något trevligt blir i alla fall lunchen efteråt, tillsammans med min kära vän Simon. Så om inte intervjun skulle gå bra så har jag i alla fall det att se fram emot ;)

Senare ska jag träffa undersköna Ellen. Det är alltid hur roligt som helst, mer behövs inte sägas!

För övrigt tänker jag extra mycket på min mamma imorgon pga ett kanske inte så roligt möte. Jag älskar dig kära mamma!

Men först av allt ska jag sova. Godnatt!

underbara toner från källaren

Vilken kväll det var igår! Vilken stämning, vilket ös! Underbart att se alla vänner, nya som gamla, njuta och ha det så roligt tillsammans. Det är sannerligen något speciellt.
Jag och Johan kom strax efter elva, efter att ha frusit o huttrat en stund i kön. Men tack vare folkmassan hade killen i kassan ingen koll på vem som var student (dvs kommer in gratis) och vem som inte var det, så det var mer eller mindre bara att traska rakt in. Sånt gillar vi ;)
Nere i källaren var det redan fullt ös medvetslös. Adam Miklas stod vid spakarna och bjöd på fantastisk hardtrance. Härligt att se dig i ditt rätta element igen, Adam! Utan tvekan kastade jag mig ut på dansgolvet och var snart omgiven av vänner som log och skrattade. Vilken känsla!
Efter en timme sådär var det så dags för Ultraform. Ända sen jag såg honom på Monday Bar Lucia Cruise vet jag att denna killen är något speciellt! Han bjuder på sig själv i större utsträckning än någon dj jag sett förut! Hela tiden är han igång, vevar med armarna, skuttar runt med benen, och gör diverse roliga grimarser i takt med musiken. Det är en fröjd att se & höra denna killen!
Tongångarna blev hårdare och hårdare allt eftersom kvällen gick, och jag stod väl still sisådär 10 min sammanlagt under dessa 3 timmar. Hur kan man stå still liksom!? :D

Vid halv tre snåret var det dags att ge sig av hemmåt, då vi som bor på "landet" är beroende av nattbussen hem. Väl hemma duschade vi av oss för att sedan stupa i säng. Gah trööött!

Idag är jag som vanligt seg och har rejäl träningsvärk i musklerna. Ser fram emot en dag med så lite innehåll som möjligt.

Tack Adam Miklas & Ultraform för en helt fantastisk kväll! Och tack alla mina nära & kära som delade den med mig.


it's weekend

Åh, helg. Även om jag är ledig i veckorna nu så är det ändå något speciellt med helgen. Då är ju alla andra också lediga! Ser verkligen fram emot denna helg, då den är fylld med roliga upplevelser. Ikväll blir det bio, imorgon hemlagad mat och sedan Basement! Yeeyo!

Hoppas alla där ute får en lika rolig helg som jag :)

mardröm

Altså. okej. Detta är seriöst det värsta jag varit med om någonsin!!! Det började med ösregn när jag skulle cykla från Luthagen till stan. Visst, ösregn, jag överlever. Men glöm det.. sen kom haglet, vi snackar golfbollar. Sen kom åskan precis över mitt huvud! Sen på vägen hem, i becksvart mörker, kom blåsten så jag flög in i en buske o föll med cykeln. På allt detta har jag varit dyngsur om fötterna sen klockan halv sex. Jag tänker seriöst aldrig mer gå ut.

An Inconventient Truth

Om ni har chansen, rekomenderat jag er mycket varmt att se Al Gore's miljöfilm An Inconvenient Truth. En film som behandlar högst viktiga problem, problem vi borde ha uppmärksammat för länge länge sedan.

Jag talar såklart om det välkända fenomenet global warming. I denna film ger Gore oss fakta, svart på vitt, om vad som håller på att hända. Ett exempel som kanske rör oss här i Sverige speciellt, är det faktum att Nordpolen hela tiden smälter och slungar ut mer och mer kallt vatten i golfströmmen. Förra gången en sådan stor is smälte nära vårat land (isen som då täckte Kanada) resulterade det i att hela Sverige låg under is. Och detta skedde på endast 10 år!? 10 år.. förstå hur lite tid det faktiskt är. Vi har inte tid att skjuta upp problemen, vi har inte råd att låta kommande generationer lösa detta! Gör vi inget NU kommer det kanske inte ens finnas kommande generationer.

Ska vi verkligen sitta och titta på medan mänskligheten utplånar sig själv? Vi har levt i miljoner år, i fred och i krig. Men vi har levt. Ska vi, den moderna människan, förändra det faktumet en gång för alla? Ska våra barn, barn och barnbarns barn inte ha samma rätt att leva på jorden som vi, och våra förfäder, har haft? Hur kan vi vara så själviska att vi bara låter detta ske?

Se filmen! Låt den öppna era ögon. Ta cykeln nästa gång du ska ner på stan, köp ekologisk mjölk på affären, införskaffa dig en låg energi lampa. Även om en ensam individ inte kan förändra världen, kan vi göra det tillsammans. Vi är skyldiga vår jord det.

För övrigt minns jag nu varför jag önskat att Al Gore skulle blivit president istället för George W. Bush. Vad är det för fel på det amerikanska folket?


Lyssna på: Damien Marley - Confontration


image14 it's up to us to save her

ultraform

Wow! Såg just på Basements hemsida att självaste Ultraform ska spela på lördag!! Vilken grej :D Ös är bara förnamnet.

Sov gott!

dansa

dansar mig varm nere på Basement!

foto: privat

helg snart?

Jag ser redan fram emot en jätterolig helg! På fredag har äntligen Sunshine biopremiär och självklart måste den ses på premiären :D På lördag är det åter dags för vårat kära Basement, denna gången med bla Adam Miklas vid skivspelarna. Även ett perfekt tillfälle att träffa alla gulliga vänner. Får inte missas!!

Jag är mer eller mindre ledig denna och nästa vecka, vilket är mycket skönt! Ett perfekt tillfälle för mig att söka jobb och samtidigt få lite egen tid för att just göra ingenting. Sådant kan man inte få för mycket av i detta stressade samhälle.

Fortsatt trevlig tisdag!

Basement ikväll!

Ser fram emot Basement ikväll, jättemycket! Då ska det banne mig dansas :D

Jag hoppas vi ses där!

fredag den 13e eller dagen innan helgen

Idag är det fredag den 13e. Bäst att passa sig om man är vidskeplig.

Men jag fokuserar inte på det, för mig är det som vilken fredag som helst. Och fredag betyder helg :D

kära pappa & jobbfunderingar

Nu har min kära pappa skaffat msn! Känns tryggt och skönt att se hans namn där, på nåt sätt känns både pappa och mamma ännu närmre än förut. Nu behöver vi inte ens ringa till varandra!

Imorgon börjar skolan igen. Lovet gick alldeles för fort (som alltid). Det är väl med blandade känslor jag tänker på morgondagen, det ska bli roligt att träffa folket igen, men inte roligt att plugga.

Jag ska titta närmare på vad för slags bidrag jag kan få imorgon. Det lockar mer och mer att sluta plugga och söka jobb på heltid. Till och med kvinnan på Arbetsförmedlingen tyckte det vore det bästa, vilket sporrar mig ännu mer. Har hänt 2 gånger nu att jag måste tackat nej till korta jobbuppdrag eftersom jag haft tenta då eller behövt plugga. Men jag vill ju jobba!? Trots det måste jag säga nej för att det handlar om ekonomisk inkomst. Allt handlar om pengar för mig, konstant, alltid. Börjar bli väldigt tröttsamt att leva på minimum och aldrig ha tillräckligt med pengar för att kunna slappna av.

punka vid världens sämsta tillfälle

Suck! Ja, klockan 02 på natten iförd högklackade skor vill man INTE ha punka. Ändå lyckas man få det... håhåjaja.
Med mycket möda lyckades jag i alla fall cykla hem, dock tog det dubbelt så lång tid som det brukar. Fasligt vad segt det går med luft i bara ett däck haha.

Nu blir det störtdykning i säng. Gaah så trött!

Tack Ellen för en jättemysig lördagskväll!

Glad Påsk!

Önskar jag Er alla!

Vi ses i vimlet.

klubb Orange

Ikväll ska jag för första gången testa klubb Orange. Technopop står på agendan, det ska bli mycket roligt att se vad det innebär. Har hört mycket gott om denna klubb dessutom, den verkar ha det där lilla extra.

Kvällens sällskap är min kära bästis Ellen. Detta kan bara bli super!

Ha en fin lördag.

beslutsångest

Hmm. Ska man tacka ja till ett sommarjobb där man kommer jobba ihop ca 20.000 under sommaren (efter skatt) eller ska man vänta och hoppas på något bättre och samtidigt riskera att inte få något alls?

Nu blev det svårt.

respektlöst

Vissa arbetsgivare får mig att vilja slå sönder något! Jag blir bara så trött... först mer eller mindre lova jobb, för att sedan ta tillbaka det med motiveringen att "vi sa ju från början att vi redan hade en tjej". Nej?! Det gjorde ni inte alls det. Hade ni gjort det hade jag inte lagt så mycket tillit till erat dumma företag.

Suck. Motgång efter motgång. Hur ska man orka?

Men jag är i alla fall ledig. Och smådjuren har en ren o fin bur. Imorgon ska jag träffa min bästa vän och på torsdag är det Basement. Min pojkvän är den finaste killen i världshistorien. Så man kanske inte ska klaga i alla fall :)

tenta avklarad!

åh vad skönt det är! Nu kan jag äntligen få vara lite leeedig :D

ledighet i sikte

Ja, tanken kittlar mig och jag måste le. Nästa vecka är jag (nästan) helt ledig! Då ska jag avsätta tid för mig själv, bara njuta av våren och umgås med mina nära och kära. Jag ser verkligen fram emot det, tro mig, it's needed.

Men först är det tenta imorgon och ett PM som ska skrivas på tisdag. Även om jag såklart skulle behöva en vecka till för grammatikplugg så känns det skönt att tiden faktiskt snart är inne. Nu får det bära eller brista!

Hoppas ni har en fin söndag!