I'm alive!

Oj, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. Men det känns inte som det finns tid eller ork att surfa efter jobbet. Jag myser hellre med J i soffan och varvar ner innan läggdags :) Men nu sitter jag i all fall här och tänkte ge er som läser en liten uppdatering.

Det är SÅ skönt med helg! Denna veckan har varit minst sagt slitsam... det var längesen jag kände mig så utarbetad. Sena kvällar, fullplanerade veckor och för lite sömn är nog en bidragande faktor. Men nu är det ju fredag! Och denna helgen ska jag verkligen vila, tvinga mig själv att göra så lite som möjligt. Jag behöver gå ner i varv riktigt ordentligt och bara få vara. För även om det är otroligt roligt att träffa folk och festa så tar det också på krafterna. Ibland kan man behöva "låsa in sig" och faktiskt vara sysslolös.

Ikväll är älskling hos Staffan och spelar Street Fighter 4 med gemensamma vänner. Riktig grabbkväll haha. Roligt för dem! Själv har jag köpt massa (massa!) naturgodis och cola, samt HYRT två filmer (ja, faktiskt hyrt helt lagligt) som jag ska titta på. Tropa de Elite och 21, jag hoppas båda är bra och underhållande :)

Och ja.. jag vill bara meddela er att om 2 veckor kommer jag stå öga mot öga (nästan) med det största bandet sen tidernas begynnelse. Bandet jag bokstavligen lyssnat på sen jag föddes. Bandet vars "symbol" jag tatuerat in på ryggen. Herregud... jag kan knappt tänka tanken för då vill jag skrika och gråta av lycka och hysteri. Jag känner mig verkligen som en riktig fjortis när jag säger detta, men jag kan inte hjälpa det. Metallica betyder så otroligt mycket för mig!! Deras musik har hjälpt mig genom så många jobbiga situationer... att få se dem live är det största jag kan tänka mig. Så är det bara. Nu är det bara 2 veckor kvar... herregud!! Jag måste fundera ut vad jag ska ha på mig :D Skulle vilja hitta någon grym klänning i lite rockstil. Det vore riktigt nice tillsammans med svarta skinnstövlar. Och sen ska jag färga håret blåsvart dagen innan. Detta är årets händelse så det måste till ordentliga förberedelser!

Gud jag vet inte vart jag ska ta vägen... James Hetfield liksom. Hur ska jag klara mig igenom detta utan att svimma!? AAhh... andas...

Nu ska jag förbereda kvällen! Försöka leta rätt på kitten och tvinga henne se film med mig :D

sjukskriven för andra dagen

pga inflammation i ryggen troligen. Yippie. Ska köpa Zon idag och hoppas det hjälper.