lycklig

image26

När Du ler är jag lycklig....

Sunny Beach

På tisdag åker jag och älskling till Sunny Beach i en vecka :D Wiiihooo! Underbart.

långsamt lidande eller total frontalkrock

Vilket är smärtsammast?

Jag vill inte att det här ska hända. Jag vill stanna tiden, nej jag vill spola tillbaka den. Jag vill vara i den tid då det bakades bullar, förbereddes lektioner och då vi pratade i timmar. Jag vill dit igen.

Jag saknar dig så fruktansvärt mamma. Även fast du är här så är du inte här som du en gång var... och det gör mig så arg, så fruktansvärt arg och ledsen. Du förtjänar inte det här. DU förtjänar det här minst av alla!!

Snälla någon, stanna tiden. Nej... spola tillbaka den.

11 dagar to go

Om 11 dagar åker vi till värme, god mat, sol & bad. Aahh längtar!

tusen tack gumman

för kvällens födelsedagsfirande och de jättefina presenterna! Jag blev verkligen galet glad :D Precis vad jag hade önskat mig!

Tack sötnos!

Jag är kär!!

I mitt nya vackra silverhalsband. ååh.. jag älskar det. Det är så mycket jag, så rätt. Och halskedjan, en sådan halskedja har jag velat ha i många många år. Framför allt är jag så lycklig över att den som gav det till mig är min underbara pojkvän. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och ingenting har någonsin känts så självklart som att det ska vara han & jag.

Forever amore

fest i dagarna tre

Tack mamma och pappa för ett jättemysigt födelsedagsfika igår! God tårta och trevligt sällskap, för att inte glömma alla vackra blommor (till Er på er bröllopsdag). Ni är så omtänksamma och gulliga, om ni bara visste, Tack!!

Ikväll är det inställelse 18:30 för middag på stan med älskling. Vet inte vart någonstans eller vad som ska hända sen så visst är jag nyfiken! Spännande spännande. Så söt han är som planerar överraskning. Hur kan man inte älska honom?

Och sist, men verkligen inte minst, ser jag jättemycket fram emot imorgon då jag & bästa vännen Ellen ska fira mig. Bryggan står på agendan, och där är det ju såå underbart på sommaren. Riktig utlandskänsla. Toppen ska det bli!

Nu ska jag snart iväg & sola. För övrigt nyser jag hela tiden och kämpar med kli i ögonen. Garanterat pollen... suck.

Minoreth

Yaay ikväll blev Minoreth level 20, så nu kan hon använda heavy armour :D Har väntat på denna dagen sen jag började spela. Nästa steg i armour-träsket är level 23, då kommer hon äga. Yippieyayoo!

Imorgon fyller jag 24 år! Detta var min första present *nörd* ;)


image25

r.i.p herr husläkare

Idag fick jag ett ledsamt och lite överraskande brev från Landstinget. Min husläkare har dött! :( Jättetråkigt. Han hette Thomas och var pappas husläkare också, han tog bort en leverfläck på mig och lugnade mig när jag var nervös för resultatet. Han skämtade om operationen och lekte Cityakuten.... hmm, ja han var väldigt trevlig. Känns verkligen jättetråkigt det här. Han var så ung också, kan inte varit en dag över 40.

I brevet stod det att jag automatiskt blir överflyttad till Thomas efterträdare, undrar vad det blir för prick. Hoppas han/hon är lika trevlig & glad som Thomas var.

Rest in peace!

>_<

frikkin förkylning som aldrig vill ge med sig *muttra*

utomlands

Åh denna sommaren ska jag göra något jag aldrig gjort förut. Åka utomlands tänker ni kanske nu (iom min rubrik), och jo det stämmer, men just det har jag gjort förut.. denna gången är det dock inte allt. Jag ska faktiskt åka på två utomlandssemestrar i sommar. En med pojkvännen (i juli) och en med bästa vännen (i augusti). Wow!!

Det kommer bli sista minuten i båda fallen (vem har råd annars liksom), dock med specifierat boende. Jag vill inte riskera att hamna på ett hotell utan dusch & WC och med en kackerlacka som sällskap. Nej tack du. Då betalar jag hellre en tusenlapp extra. Faktiskt.

Nu gäller det bara att förbereda med mycket solande innan den första resan går av stapeln (om 3 veckor!!) så att man inte bränner sönder sig utomlands sen. Den första resan kommer troligen gå mot Bulgarien. Ett kärt återseende för mig & Johan. Den andra resan vet jag inte än... dit är det ännu ett tag kvar :)

En ny bikini måste inhandlas! Sen skulle jag vilja ha en bra kamera med mig, men det finns det nog inte utrymme för i denna, redan ganska tight hålda, studentbudget.

Hej & hopp, nu är det sommar!

födelsedag coming up

Wiiho nästan glömt det, men om 9 dagar fyller jag 24 år! Det är alltid roligt att fylla år ^^ Så det ser jag fram emot.
Fortfarande sjuk, galet ont i halsen och förkylning. Trots detta fick jag ett ryck nyss och dammsög i rummet. Jag har alltid haft svårt att slappna av om  det är skitigt runt omkring mig. Och för att bli frisk måste man kunna slappna av, so there it goes. Skönt när man kan gå barfota på golvet utan att få diverse smulor och annat mellan tårna.

Snart ska jag nog gå ut och sätta mig halv som halvt i skuggan och fortsätta på Nobels Testamente. Jag har bara hunnit 20 sidor, men som vanligt har Liza Marklund redan fångat mitt intresse.

Hoppas ni har en bra tisdag där ute! Var rädda om er.

syskonkärlek

ta vara på dig min älskade syster. Du är den bästa som finns i hela världen. Jag beundrar dig för allt du gör.

Tänk att få höra något sådant av sin storebror, det är nog inte alla som får det.
Älskar alla mina bröder såå mycket!!

sjuk

Inte helt oväntat blev man såklart sjuk efter detta partyäventyr. Aj aj i halsen.

Typiskt.