crunch time

Sista veckan i månaden är alltid crunch time för oss. Med andra ord, ingen rast ingen ro och ofta mycket sena kvällar. Men men, jag ska inte klaga. Får ju betalt för det. Även om vila ibland kan vara mer värt än pengar...

Usch, det är bara första dagen och jag är redan trött :S Idag kom jag i alla fall hem i någolunda bra tid. Det brukar bli senare och senare ju närmre leveransen är.

Skänker en tanke till pappa som faktiskt också crunchar denna vecka. heja oss, pappa!

Hoppas Ni har det bra där ute!

nackspärr

Nackspärr är verkligen inte kul :S Fick sova sittandes (!) inatt för det gjorde för ont o ligga ner. Men under natten glider man ju ner så varje gång jag vände på mig vaknade jag av smärtan. Great.

Blä!

romantik

Tack piggy för den supersöta nallen och det fina kortet jag fick av dig på vår 4 års dag. Jag älskar dig för att du är så romantisk och omtänksam

image46

4 år, raid och lite söndags-biff

Igår firade jag och älskling 4 år tillsammans. Firandet ska ske i två omgångar, något större senare (efter lön) och nu middag igår. Det var sjukt gott! Vi åt på Kök, Kött & Bar uppe vid Vaksala Torg. På menyn stod oxfilé, potatisgratäng och kantarellsås. Behöver jag ens förklara hur gott det va? :)

På vägen hem busade och skojjade vi som två nykära ungdomar, jagade varandra runt på skoj bara för att landa i varandras armar för en jättelång kram. Så härligt att den känslan fortfarande finns kvar, jag hoppas den aldrig försvinner. Jag älskar dig!

På kvällen (eller natten snarare, mellan 02-07) raiade vi. Vi fick alla en ganska otrevlig överraskning när vi upptäckte att i och med bok 12 har Barz (första bossen), blivit typ 3 gånger så svår som han var innan. Den gamla strategin vi alltid kört med räckte inte ens halvvägs, så det var bara att snacka ihop en ny. Efter 5 försök fick vi äntligen ner honom och kunde gå vidare till Zurm. Av tredje bossen fick jag ett par feta handskar, great! Sen kunde jag sova gott :)

Idag blir det tacos och filmmys. Det ser jag fram emot. Veckorna är så fulla med aktiviteter så när helgen äntligen kommer är det riktigt skönt att bara få slappna av och ta det lugnt. Lite återhämtning inför den nya arbetsveckan som ständigt väntar bakom knuten.

Imorgon ska jag på middag hos mamma och pappa. Vi ska visst äta biff (vilket mamma tjatat om sen tisdags haha, hon gillar biff ;)), vilket låter mycket gott! Pappa är verkligen duktig på att laga mat, och han är så gullig som har anammat söndagsmiddagarna med allt vad det innebär. Du är toppen, pappa!

Hur har Er helg varit so far? Hoppas bara bra!

bah

Jag är verkligen sämst på att blogga nu för tiden! Skärpning, Helena!

Sen sist har det väl inte hänt så jättemycket. Jag jobbar fortfarande kvar på Avalanche (trivs fortfarande jättebra!) och pendlar till Stockholm varje dag. Det funkar, men jag kan inte sticka under stol med att det är väldigt tröttsamt. Allt folk och de långa restiderna tar ut sin rätt. Men men, det är värt det!
Jag har börjat träna också! På gym (haha, otippat jag vet). Jag tränar på Gym24Seven vid Hötorget, tillsammans med Simon. Det går riktigt bra och det är sjukt roligt. Älskar speciellt tramp maskinerna, där man kan se hur kalorierna flyger :D Sen är det skönt och kul med hantlar också. Detta är klart något jag vill fortsätta med.

På torsdag firar jag och Johan 4 år. Om det är möjligt älskar jag honom mer och mer för varje dag som går. Han är the love of my life ^^ Ser fram emot många många år tillsammans. Snart ska vi flytta ihop också! Inom ett år är planen. Längtar!!

Annars då... jag har "upptäckt" en ny artist (eller ny är verkligen inte ordet, men ny för mig så att säga) - Bruce Springsteen. I love the guy! Så sjukt härlig musik, scen närvaro. Han bara strålar glädje. Kan inte sitta still när jag hör hans svängiga musik. Jag bara måste gå på en av hans konserter någon gång!

Denna är en av favoriterna, känner ni hur glädjen bara flödar på scen?!