Tack tjejer!

Tack tjejer för en underbart rolig kväll igår!! Mat, vin, dans och MJ-konserter till långt in på morgonen. Älskar er hela bunten <3

Lite kort från kvällen:






















I wanna dance!

Lyssnat på Lisa Lashes - Can't sleep (Technikal remix) i flera timmar idag och jag blir helt galen :D Jag längtar såå tills Monday Bar Lucia Cruise!! Det finns nästan inget som slår att stå på dansgolvet med bästa vännerna, pojkvännen och flera hundra tokglada människor! Tokröja till drivig trance eller (helst) hardstyle! Kan det inte bara vara 10e december nu! ^_^

Lite smakprov på vilket ÖS det är på dessa kryssningar!! aaaaah!! :D (från 2008)


Call of Duty Modern Warfare 2

...är utan tvekan höstens coolaste och snyggaste spel! Wow, totalt mangelaction!! Du kan inte stå still en sekund, måste konstant röra på dig annars blir du skjuten. Helt matt efter man spelat en timme haha. Men grymt snygg grafik, sjukt roligt, innovativt gameplay och bra kontroller! Jag förstår att det sålde 2 miljoner ex bara första dagen...







Fullt ös medvetslös räcker inte långt i det här sammanhanget :P

Nää va coolt!

Haha vår kamp mot kanal 5 och deras planer på att sända RAW Comedy Club hamnade i Aftonbladet! Äntligen skriver kvällsblaskan om något vettigt! Detta är underbart coolt! :D

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6169315.ab

We did it! <3

note to self

Planera inte in varenda minut av söndagen!

Jag borde ha lärt mig vid det här laget vad som händer då - jag kan inte somna! Igår var jag först iväg och tränade, sen på bio med pappa och sist satt jag och spelade Call of Duty Modern Warfare 2. Allting satte adrenaliten i högsta växel så gissa hur bra det gick att varva ner och sova sen? Nej, precis, inte alls. Somnade väl strax efter 03 (det var sista gången jag kollade på klockan) och vaknade kallsvettandes, med huvudvärk och halsont. Förhoppningsvis är de symptomen en följd av dåligt med sömn och inget annat.

I det stadiet var det bara att bita i det sura äpplet (dryga 1000 kr-äpplet med andra ord) och sjukanmäla sig. Riktigt trist, såg verkligen fram emot att jobba idag. Men vad ska man göra när man inte kan sova?

Nu blir det lite frukost. Imorgon ska jag jobba igen, ja!

Kram till er

To everyone who needs a friend...

Like a bridge over troubled water, I will lay me down.



euforia

Detta var verkligen det som fick Cirkus att lyfta under Thriller Live! Jag vad helt euforisk och skrek och studsade och grät och skrattade om vartannat. Mina kompisar sa efteråt att de trodde jag skulle flyga ut genom fönstret haha. Så lycklig var jag :D Och när dom gjorde the lean höll jag på att smälla av! Dom gjorde verkligen the lean!!! OMG! :D



Detta är inte från Cirkus dock, men samma show

The Innocent Man



If I sail to Acapulco or Cancun Mexico
There the law is waiting for me
and God knows that I'm innocent

If they wont take me in Cairo
then lord where will I go?

I’ll die a man without a country
and only God knew I was innocent now.

Written by Michael Jackson during the trial in 2005

------------

My sweet angel. I hope you knew that there were always those who believed in you. Who never doubted your innocence. I hope that you felt the love of those who loved you and supported you. I pray that you never felt alone, although I realize that anyone would. The world told you that you were guilty of molesting Jordan Chandler, but you always knew that you were not. He knew that it was his father who forced him to say that you did, by using mind-altering drugs. The fans always knew that someone like you could never do such a thing. Someone beautiful and loving like you could never hurt a child. I pray that you knew all of this. We always believed in you, we always supported you and wanted to protect you from all of this. We never stopped loving you, Michael.

My sweet innocent angel.

Helg!

Underbara helg igen :) Idag blir det gym och sen lugna gatan för resten av dagen. Imorgon till kyrkogården och sen bio med pappa, wiee!

Hoppas ni får en fin helg allihop.

opinion äger!

Idag går jag verkligen med huvudet högt och känner mig stoltare än på mycket länge! Idag lyckades MJ-fansen faktiskt genomföra något i praktiken som minskar allt det skitsnack som florerat och tyvärr fortfarande florerar om Michael. Jag ska ta det från början!

Igår såg en vän till mig, vi kan kalla henne A, humorprogrammet RAW Comedyclub på kanal 5. Detta program är en standup show där komikerna driver allting sin till yttersta spets och verkligen skämtar om det mest osmakliga du kan föreställa sig. Tydligen tycker folk att det är underhållande. A såg slutet av programmet och reklamen för vad som skulle komma nästa vecka. Hon fick en rejäl chock när hon såg att en av komikerna pratar om Michael och säger "Vad är det med den där Michael Jackson egentligen? Hans näsa ramlar ju av varje gång han nyser sig och det kommer ut massa slem... eller är det pojksperma?"

Behöver jag ens säga hur fruktansvärt ledsna och upprörda vi blev av detta!? Självklart tar vi otroligt illa vid och det borde de flesta göra, Michael har fan fått utstå tillräckligt! Och det är en sak att skämta om någon som lever, en HELT annan att göra det om någon som är död och inte kan försvara sig. Har ni inget som helst vett i kroppen!? Ja.. jag behöver nog inte ens skriva mer hur upprörda vi blev, så jag fortsätter historien.

Vi pratade ihop oss på forumet och vi började mailbomba kanal 5. A spred det till Facebook så att våra utländska vänner kunde ta del av det och de mailade också. Jag tror säkert att vi skickade flera hundra mail allt som allt igår och idag. Vissa skickade 30-40 mail bara från dem. Idag satte vi gång att ringa. Jag ringde deras tittarombudsman och skrek och grät i telefonen för att jag var så upprörd! Jag försökte förklara för dem att folk (läs vi) mår fruktansvärt dåligt av Michaels bortgång och att vissa människor faktiskt tagit sina liv som en följd av detta! Det är med andra ord absolut inte läge att sända ett sådant här program på bästa sändningstid och smutskasta en fantastisk människa på det sättet! Det är INTE okej!!!

Först såg det ganska dystert ut, kanal 5 sa att programmet kommer sändas, varken ni vill eller inte. Ni får väl låta bli att titta på det, löd det. Men mot eftermiddagen hände något! :D Plötsligt började folk få mail från kanal 5 och nu lät det istället såhär:

Hej

Tack för ditt mail ang Raw.
Vi beklagar att du tagit illa vid dig.

Raw är ett humorprogram där man tänjer på gränserna.
Det kommande avsnittet med Michael Jackson skämtet spelades in i våras,
långt innan hans bortgång.

Vi har nu klippt om avsnittet, delarna som visades i gårdagens program
kommer inte att komma med!

Med vänlig hälsning,
Kanal 5:s Tittarservice
http://www.kanal5.se

VI VANN!!! Vi lyckades med endast mail och telefonsamtal få kanal 5 att förstå det otroliga misstag de var på väg att göra! Förstår ni hur underbart det kändes att faktiskt skydda Michael på det här sättet? Vi älskar honom så fruktansvärt mycket, mer för var dag som går och att se honom åter igen utsättas för sådana här påhopp fick våra hjärtan att fullständigt brista. Men vi vann! Vi visade dem att vi slutar aldrig stötta Michael, vi slutar aldrig fighta för hans skull! Det var en otrolig känsla <3 Opinion äger, om tillräckligt många stöttar en sak eller en tanke så kan man faktiskt göra en förändring! Till och med när det kommer till en sådan jätte som kanal 5.

We are Michael's army of LOVE! And we will never stop! :D Love you all, fans!

Jag hatar hösten

Någon som har nåt bra tips på hur man ska orka med det här höstmörkret? Min mamma avskydde hösten/vintern just för att det jämt var så mörkt och jag känner samma sak i år. Jag orkar verkligen inte! Jag har ingen lust att jobba (verkligen inte), ingen lust med nånting...

Inte nog med att jag ska orka med saknaden efter mamma och Michael, nu ska jag dessutom brottas med detta höstrusk. Gah, jag vill inte :(

Försöker komma på en anledning att vara sjuk imorgon, men som vanligt så finns det ingen...

Blä.

HELP

Okej, help help! Haha jag känner mig helt fnittrig och ungefär som när man var 16 år och besatt av nån idol :P Jag är väl inte besatt kanske, men visst blir jag smått hysterisk nu när jag sitter och chattar med en mycket nära vän till Michael som jobbat med honom under många år. Vad ska man säga?! Gah :D Om nån hade sagt till mig 1996 att jag skulle sitta och prata med en sådan nära vän och kollega till min idol hade jag bara skrattat. Jag menar, sånt hände bara inte på den tiden. Kanske om man hade turen att vinna nån tävling, men hur ofta gjorde man det?

Haha nu ska jag skicka en t-shirt till honom med svenska flaggan på, jag tror jag skrattar ihjäl mig xD

Internet rules!!

Bah. Det slog mig precis att det är helt sjukt att vi fansen har kontakt med så många i Michaels närhet nu MEN det är liksom fem månader för sent... :( Varför kunde jag inte fått kontakt med dessa människor medan Michael levde?! Ååh, så typiskt.

2012 imorrn!

Nu kom jag på nåt att skriva om, så pausen blev visst inte så lång haha. Dock kanske jag inte uppdaterar så ofta, men men. Imorgon ska vi se 2012 och det kommer lätt bli årets bioupplevelse (efter This Is It förstårs) tror jag! Har väntat på den här filmen i nästan ett år, det började med att pappa skickade en teaser i våras typ och sa att det nog var nåt för mig. And was it ever! :D Det bästa är att det är en katastrof-film OCH den är nästan tre timmar lång!! OMG!



paus

Bloggen har en liten paus. Känner väldigt mycket olika känslor just nu som jag inte vill skriva om här och det känns fel att hitta på nåt att skriva om bara för att. Jag återkommer när jag har något att dela med mig av :)

Ta hand om er!

Michael's army of love



Utanför Cirkus, Stockholm. Vi ska precis gå in och se Thriller Live, vilket var något av det mest fantastiska jag varit med om! Tack för en underbar kväll, allihop! I love you more <3

Varför kan ni inte förstå?

Åh ibland blir frustrationen så ohanterlig när jag hör någon säga "Michael Jackson? Det är väl den där pedofilen som opererade sig hela tiden?" NEJ! Det är INTE Michael! Michael skänkte 300 miljoner dollar till välgörenhet. Michael besökte otaliga sjukhus och barnhem i varenda land han besökte. Från Danmark till Ryssland, Afrika till Sydamerika. Han gav presenter, han berättade historier och han helade. Vart han än gick helade han. Han var en ängel helt enkelt. Han gav mer av sin tid och sitt engagemang än vi någonsin kan drömma om. Han spred glädje, trygghet och lycka vart än han gick.

Varför kan ni inte förstå det?! Lyssna inte på media, självklart skriver de bara påhittad skit för skit säljer alltid bäst. Lyssna inte på rykten, de baseras på medias förvridna bild av en fantastisk humanitär. Michael ville hela vår planet, han ville bara älska och bli älskad. Inget mer.

Michael var INTE en pedofil. Titta på denna video och svara mig ärligt om denna man någonsin skulle kunna skada ett barn?!

Snälla, människor.


haha

Omg jag minns den här reklamen! Jag såg den -92 när den kom ut och minns hur cool jag tyckte den va ^_^ Sen drogs den tillbaka om jag inte minns fel för att den innehöll scener som kunde relateras till hallucinogena droger. Bah, typiskt.


influensavaccin vs vaccin för nya influensan

Jag fick vaccin mot den årliga influensan på jobbet för ett tag sedan. Och nu funderar jag på om jag ska vaccinera mig mot nya influensan också när jag får möjlighet? Jag vill, men jag är osäker på om det finns några underlag för att dessa två vaccin fungerar tillsammans. Verkar lite läskigt att vaccinera sig innan man vet det säkert.

Nån som har någon information? 0_o

SONY förlänger This Is It med tre veckor...

SONY meddelade idag att de förlänger biovisningen av This Is It med ytterligare tre veckor. Egentligen skulle filmen bara gå två veckor på bio men när SONY insåg vilka intäkter de kunde dra in på filmen förlänger de nu visningarna. Jag tycker inte alls om det. Allt handlar bara om pengar för dessa människor, för dem är filmen en kassako som kan dra in några extra miljarder till ett företag som redan simmar i pengar. Känslan med filmen försvinner nu, idén var ju att det skulle vara precis som en konsert, något du får möjlighet att uppleva under en kort tid. En artist gör oftast högst en eller två spelningar i en stad innan turnén drar vidare. Tanken var väl att filmen skulle representera ungefär ett sådant turnérande. Nu känns det som vilken film som helst, i alla fall ur SONYs ögon. Det är så trist...

Visst känns det bra att fler människor får möjligheten att se filmen, men ville man verkligen se den hade man väl gjort det vid det här laget? Och när jag vet att SONY bara gör det för att generera pengar kan jag inte se det positiva i det. För dem handlar det inte om fansen, det handlar om intäkter. Enbart.

Jag såg den på premiären och ska se den igen på tisdag. Sen räcker det för min del. Det var en otroligt jobbig upplevelse att se den första gången och jag tror inte jag orkar se den mer än två gånger. På tisdag ska jag gå med A, V och J och det känns speciellt, så därför kommer jag gå på bio en gång till. Men sen väntar jag på blue-ray boxen som släpps i januari. Det känns bäst för mig.

Hallå!

Usch nu är jag sådär dålig på att uppdatera igen. Nåväl, så vad är nytt sen sist? Vi var på Thriller Live i måndags och det var utan tvekan en av de mest underbara och tillfredställande upplevelser i mitt liv, nästinpå religiös faktiskt. Jag var i fullkomlig extas efteråt, helt euforisk och så fruktansvärt lycklig <3 Det går inte att beskriva upplevelsen med ord, man var liksom tvunget att ha varit där för att förstå. Men jag kan säga att jag var den första som reste mig upp och sjöng med! 1649 andra människor satt ned, men jag stod upp! Jag sitter inte ner för min kung, no way. Sen vinkade en av tjejerna på scen till mig när jag gjorde Michael's tecken för att sprida kärlek. Hon kände igen det på en gång och log med hela ansiktet mot mig. Åh, underbara fans!

En annan väldigt euforisk upplevelse blir Monday Bay Lucia Cruise med älskade J, E & L! Det är roligare än roligast :D Gud jag längtar så mycket, det kommer bli helt underbart. Speciellt när jag åker med dem jag älskar mest.

Det finns mycket jag skulle vilja skriva om men jag tror det får räcka såhär för idag. Ta hand om er!


Mitt rum








Kul med bilder :) Här kommer tre på mitt rum och min MJ-samling. Inte så stor men fin ändå ^_^ Har även alla hans skivor och tusen tidningar i bokhyllan som inte syns här.

me <3 my tattoo





Yay! :D