fynd

Jag älskar när man gör riktiga klipp! Idag hittade jag ett par vårskor (promenadskor) från Scholl för 400 kr (ordinarie 750 kr). Jag som har så knasiga fötter måste helst köpa Scholl eller Ecco, dvs bra kvalitet som mina fötter klarar av att vistas i. Annars får jag obeskrivligt ont i knän och vader :S Så detta kap kom mycket lägligt, eftersom jag inte har några vårskor av promenadtyp. Yey!

earth hourJag hoppas DU deltar!

reseplanering och kött till middag

Idag var vi ner på stan med Ellen och Linus och tittade på resor. I sommar bär det av en vecka till Grekland, någon av öarna! Det ska bli helt underbart att åka utomlands med så fina vänner. Jag längtar!

Nu är vi hemma en sväng och chillar. Vid 19 ska vi äta på Texas Longhorn, det ska bli gott! Jag är verkligen sugen på en god köttbit till middag, mums!

Annars ser jag verkligen fram emot att få jobba med
Square Enix alldeles snart. De har köpt upp Eidos som vi gör Just Cause 2 med och nu kommer vi jobba med dessa japanska genier. Fatta, detta är killarna som gjorde Final Fantasy 7 (tiderna, historiens, unversums bästa spel) och de ska jag få jobba med :D Jag är som ett litet barn på julafton. Det är så spännande!

Jag har nog världens bästa jobb ändå :P

Kram till er!

problem problem...

Vad gör man när ens drömkappa plötsligt hänger där på Topshop och är alldeles för dyr men alldeles alldeles underbar... ååh ångest. Jag vet att om jag köper denna så kommer jag vilja ha den i många år framåt. Dvs en investering kan man säga. Å andra sidan så är det ganska mycket pengar på en gång för en vårjacka... så visst kan jag köpa en mer basic modell för typ halva priset. Men hur länge kommer jag vilja ha den i så fall?

Ah, dessa i-lands problem :P

bildstöld

Jag läste precis en blogg tillhörande en tjej som blivit anklagad för bildstöld och nu tvingas betala 2000 kr. Hon hade, som nog de flesta gör, bara tagit en bild från Internet och angivit källan. Tyvärr räcker inte det. Man måste alltid ha fotografens godkännande innan man laddar upp en bild. Så därför har jag nu skärpt till mig och tagit bort alla bilder jag lagt upp som inte jag eller någon jag känner tagit. Det säkra före det osäkra, så att säga. Så om ni tycker att bilder fattas i äldre inlägg så vet ni varför :)

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet om jag fortfarande mår bra. Jag hoppas det! Idag har jag varit hemma och vilat. Klickade hem två LoTR posters från discshop, varav en ska ramas in. Jag tar kort när de sitter uppe på väggen :)

Snart är det helg igen :) Då ska jag och älskling se "The Watchmen" på bio, det ser jag fram emot väldigt mycket.

Kram!

legitimt sjuk

Ibland när man bestämmer sig för att vara sjukskriven kan man känna att "jo men jag hade nog kunnat jobba ändå" och nästan få dåligt samvete. Men dagar som idag, när man vaknar med en mer eller mindre igensvullen hals (hur andas man?!), ont i öronen, kallsvettningar och ont i nacken samt en förkylning som vilken minut som helst kommer dra igång, då känner man att man faktiskt har all rätt att stanna hemma och bädda ner sig.

Det är precis vad jag ska göra nu. Usch för att va sjuk :Småtte det vara santDet ryktas att denna underbar Lord of The Rings musikal ska sättas upp igen i London 2010. Om det är sant kan ni ge er på att jag kommer vara där. Åh.. underbart.

Lördag

Idag har jag hjälpt Åsa och Fredrik att flytta tillsammans med resten av familjen (nästan) och sen har jag och J fixat lite i vår lägenhet. Ordnat i ordning våra tusen sladdar som legat lite varstans. Nu har vi en kabel-list som döljer dem. Mycket snyggare!

Nu är det dags för dusch, middag och sen film mys.

Ha det fint!

...

Metallicas konsert blev inställd ikväll pga att James blev magsjuk. Stackars honom. Och stackars alla de fans som hoppats på en oförglömlig kväll ikväll. Vilken otrolig tur att vi hade biljetter till gårdagens konsert, och inte kvällens. Puh!

Läs mer här: 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4597244.ab

Rock on!!!Tack Johan som tog så fina bilder!

Jag kan inte beskriva det
Det är inte ens någon idé att jag försöker beskriva gårdagen för det går bara inte. Det finns inte ord i det svenska språket (eller något språk) för att beskriva hur jag mådde när jag stod ca 10 meter från James Hetfield. Han är seriöst den grymmaste musikern ever. Såå cool och snygg (hoppsan, haha). Tårarna kom både en och två gånger... jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. Detta slår allt. Så är det bara. Metallica har räddat livet på mig (bokstavligen) och att få se dem live igår tog lycka till en helt ny nivå.

Under denna låten (ovan) föll jag nästan ihop, höll krampaktig i Johan för det var så överväldigande. Jag visste seriöst inte vart jag var eller vad jag hette. Under
All nightmare long headbangade jag till en annan planet typ. Gud så alla röjde till den.

Ett galet fan? Självklart.

James, Kirk, Robert, Lars... ni har förändrat mitt liv.

Idag!

Står jag tillsammans med 14999 andra och vrålar till Metallica :D I can't believe it !!!