tusen tankar som rusar runt

Att flytta ihop med sin respektive är (förhoppningsvis) helt underbart. Men det innebär också en hel del förändringar, speciellt om man aldrig bott med någon förut. Kommer man komma överrens om småsaker? Hur mycket eget utrymme kommer man behöva och kan den andra ge en det? Kommer man falla in i roller som "den som diskar" eller "den som tvättar", eller kan man fördela arbetsbördorna så man får variation? Hur ska man göra med alla kostnader, dela allting rakt av eller dela upp att den ena betalar fasta kostnader, den andra rörliga?

Hjälp :S Flytta ihop må vara underbart, men oj vad mycket man ska tänka på.

Kanske bäst att ta en sak i taget. Först ut väntar vi på svar när vi får gå på visning!

det är tungt att leva ibland.

Det var befriande att stå i duschen och lyssna på Ryan Star jättehögt. Det blöta på kinderna kunde varit tårar, men lika gärna vatten. Nu har jag på mig ett nattlinne jag fick av mamma för många år sen. Bara för att.

Gud vad jag saknar dig.

underbar helg

Denna helgen (läs fre-sön) har verkligen varit helt underbar. I fredags fikade jag med min allra bästa vän Ellen, samt shoppade lite på stan. Behöver väl inte ens säga hur mysigt och roligt det var? :) På kvällen åkte jag till älsklingen och vi såg Sex and the City, vilket var jättekul eftersom Johan inte sett den förut. Han gillade den mycket, och jag älskar den verkligen!

När vi vaknat och ätit frukost på lördagen åkte jag hem en snabbis och bytte kläder osv, sen möttes vi upp på stan för att ta tåget till Stockholm. Vi kikade runt lite i affärer (jag köpte 2 varma tröjor från Zara, Johan köpte adidas tränings-shorts och kalsonger från Frank Dandy) och sen gick vi och åt mongoliskt på en av våra favorit restauranger i Sthlm. Mycket gott var det! Kvällen avslutades med bio på Sergel och Hellboy 2 - The golden army. Sjukt bra film och vilka fantastiska varelser! Sen åkte vi hem och myste framför en japansk animerad film. Jag somnade ganska snabbt i soffan, var så trött efter en  händelserik dag ^_^

Idag var vi och gymmade på Friskis & Svettis i Ekeby. Det gick jättebra och var väldigt skönt. Alltid roligare att träna när man är två. Brände 600 kalorier på crosstrainer + rodd och sen körde vi lite maskiner och fria vikter.

Jag önskar alla helger kunde vara såhär :D

ååh

Metallica - The Unforgiven III

Hur kan en låt skapa sådana känslor?! Jo, för att det är världens bästa band någonsin som skrivit den.

Metallica, ni förgyller mitt liv.

yay

Vi klarade det! Efter galet mycket slit och omänskligt mycket övertid så skickade vi vår leverans igår!  Wiie, sådan härlig känsla.

Idag blir det kick off, eller konferens som det, lite tråkigare, visst hette. Jag föredrar kick off ;) Vi ska sitta på Filmstaden på Södermalm och lyssna på föredrag mm. Vet inte riktigt vad det handlar om, men det visar sig väl. Skönt med halvdag i alla fall; börjar 13 och slutar 17:30.

Igår tränade jag igen! Efter 2 veckor på is pga jobb kändes det otroligt skönt att få komma igång igen. Nu hoppas jag det inte blir några fler uppbrott en på ett tag.

Hoppas ni får en bra dag därute!

helt otroligt bra

Jag såg denna killen på youtube av en slump (från Idol auditionen) och jag blev verkligen helt förtrollad av hans röst och hans vackra låtar. Jag hoppas verkligen inte att han vinner Idol och tvingar sjunga smöriga poplåtar som ändå ingen minns, utan får släppa sin egen skiva och göra sin egen grej. Jag lovar att jag skulle köpa den!

Jag säger bara wow, Lars.

ooh

Jag har ju glömt att berätta att jag såklart köpte Metallicas nya skiva i fredags! Jag och Nicke sprang ut på lunchen och jagade Sthlm runt typ för att hitta den (känns som skivbutiker är ganska utrotningshotade nu för tiden). Tillslut landade vi båda på Åhléns (på var sitt ställe i stan) och köpte skivan för 189 kr. Dyrt, men värt det.

Varenda låt ger mig gåshud.

söndagsjobb

Precis hemkommen från Medborgarplatsen. Känns som denna dagen gick otroligt fort! Däremot tycker jag inte att jag fick så mycket gjort direkt, kanske för att jag mest befann mig i någon slags feberdimma. Lite bättre blev det fram emot eftermiddagen med en ipren och lite övertids-godis som jobbet bjöd på ^_^

Nu har jag i alla fall (äntligen) lytt råd från min chef Anna samt mina nära & kära och sjukanmält mig till och med tisdag. Gått med detta elände i en vecka nu och tror knappast det blir bättre av att jag fortsätter jobba. Enda sättet är nog att stanna hemma och verkligen vila upp sig. Jag vill ju träna igen! (abstinens) Men så länge jag är såhär sjuk är det inte ens att tänka på. Så nu är det läge att stanna inne och vila on masse.

Tillfrisknandet börjar nu på studs med massa anime framför tvn. Härligt!

sjuk och sjukt med jobb

Såklart skulle jag bli sjuk (vem trodde nåt annat). Förkylning, halsont, nackvärk och hela faderuttan. Det blir väl så när man kör hårt samtidigt som 90% på jobbet är sjuka men ingen vill gå hem för det är för dyrt :S Suck.

Idag är jag i alla fall ledig. Det är väldigt skönt! Sovit 10 timmar och ska försöka pallra mig ner till apoteket snart för att inhandla allt som man behöver som sjukling. Annars blir det baara vila idag, vila och dricka litervis med vatten. Jag vill verkligen bli frisk! Imorgon ska jag jobba igen.

Ha en bra lördag allihop.

crunch

Håhåjaja. Det sammanfattar verkligen mitt liv nu. Jag hade verkligen (läs verkligen verkligen) behövt vila den här helgen som kommer. 3 helger i rad har jag haft saker inplanerade och knappt hunnit se mitt eget hem. Så det hade sannerligen varit behövligt... Men nu visar det sig att jag måste jobba övertid denna vecka plus mycket troligen helgjobb. Så så mycket för den vilan. Men såklart jag ställer upp, handlar inte om det. Känner mig bara så trött, så slut och så orkelös...

Men vila får man väl göra i graven.

Out.

Forever The Greatest

Metallica - Nothing Else Matters

Jag lovar att jag kommer älska Metallica tills jag dör. Dom är gudar i mina ögon.




5 dagar kvar...

i hate and love the future

Igår kunde jag inte somna... av någon dum anledning började jag tänka på allt jobbigt som jag och min familj har att vänta oss. Och jag drabbades av en kvävande känsla att jag vet fan inte hur jag/vi ska klara det!? Jag vet att det inte finns någon mening att oroa sig över det nu, men samtidigt går det inte alltid att låtsas som om allt bara är som vanligt och "normalt". För det är det inte, och det kommer aldrig bli det.

Ibland känner jag mig så utsatt, så sårbar och så ledsen. Det gör ont att andas och något skriker inombords och vill ut.

Men för det mesta mår jag bra.

Nordman, chimpanser och lite mer därtill

Hej allihop!

Igår var jag och resten av UL (plus andra inbjudna företag) på Furuvik för att fira att UL fyller 30 år i år! Johan åkte upp tiidigt för att förbereda det sista tillsammans med sina kollegor och jag åkte det chartrade Upptåget tillsammans med alla andra 09:14 :) Tusen barnfamiljer med knoddar i alla möjliga åldrar, men det var ganska trevligt ändå. Resan gick på 45 minuter, så det gick ingen nöd på mig.

Väl framme mötte jag av älskling som stod och hälsade välkommen och delade ut programblad. Strosade runt lite själv i 20 minuter ungefär och läste lite om Furuviks nya Afrikadel, sen ringde han och mötte upp mig. Vi kikade på chimpanserna och hann även med getter, får och shetlandsponnys innan han behövde jobba lite mer. Jag hjälpte till så gott jag kunde. Team Wezelius, eller hur var det? ;) Sen matade vi kameler och hälsade på orangutanger och bedårande gibbonapor.

14:30 intog Nordman och Linda Bengtzing Stora scenen för lite "back to back" uppträndande. Det var galet roligt! Nordman är fortfarande så grymt duktig, älskar hans hesa röst. Linda var rolig och väldigt energisk på scen. Såklart spelade de sina mest kända låtar och jag vrålade med för full hals. Lite kul att jag och Johan "betat av" både Magnus Uggla, Linda Bengzting och Nordman denna sommar, haha. Svensk musik kan faktiskt vara riktigt bra!

Vid 16 åkte vi Upptåget hem igen och tillbaka i Uppsala bjöd älskling på middag. En toppendag, helt enkelt! Tack min finaste pojke för att jag fick vara där med dig!

Idag åt jag middag hos mamma och pappa och nu njuter jag av de få helgtimmar jag får spendera hemma.

Hoppas ni har det great!

Viva la roddmaskin

Hemkommen från gymmet för andra dagen i rad! Wiie. Idag körde jag enbart kondition och fettförbränning. Först 30 minuter på crosstrainern och sen bestämde jag mig för att testa roddmaskinen, för jag har läst i Metro att det är en otroligt bra övning om man vill bränna kalorier (and I do!). Jag säger bara, sjuuukt roligt!! Satt och rodde i 40 minuter och sammanlagt brände jag bort 620 kalorier, vilket jag blev väldigt nöjd med. Jag ska absolut fortsätta med den övningen!

Imorgon är jag i Gävle hela dagen med älskling, på Furuvik. Det ska bli suuper! Han ska jobba lite, och då får jag strosa runt själv men vi får mycket tid tillsammans också. Längtar efter honom jättemycket... vi ses inte så ofta pga tidsbrist så längtar typ jämt efter honom :/ Men snart bor vi ihop och då träffas vi varje dag och jag får somna i hans armar varje natt. Åh, underbart.

På söndag ska jag träffa bästa vännen Ellen och sen äta middag hos föräldrarna. Båda ska bli jätteroligt!

Hoppas ni får en trevlig helg, allihop!

that will never change



DJ Ironik - Stay with me

Eventhough everything around us is changing, my love for you will always stay the same. Always and forever.