memoriesIf you only knew all the memories I have to this song... and they aint happy ones.

underbara anime

Jag måste säga att ingen kan fånga känslor såsom japanerna i sina animerade filmer. Ååh jag ryser, det är så vackert! Det går typ inte att vara oberörd. Nu senast såg jag Toki wo kakeru Shôujo eller "The girl who leapt trough time" och det faktum att den fått 8.1/10 på imdb säger nog det mesta. Wow. Sitter här och ler med tårar i ögonen.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan anime. Tack gode gud att Johan introducerade det till mig för 4 år sedan.

Lycka.

varmt & pollenattack

Gud så varmt det är ute! Det går ju knappt att leva :S Man duschar och 30 min senare är man varm igen. Håhåjaja. Haha, låter så typiskt svenskt att klaga när värmen äntligen kommer. Resterande månader klagar man istället för att det är för kallt och regn och rusk. Svenskarna blir aldrig nöjda ;)

Nyss hemkommen från Flogsta. Frukost på balkongen i svalkande skugga var inte alldeles fel. Härlig start på en söndag! Av nån anledning känner jag mig väldigt avslagen idag, liksom trött i huvudet. Säkert värmen, eller vad tror ni? Pollen har nog en hel del med saken att göra också (guud mina ögon, snart river jag ut dem!) Hoppas att det känns bättre i veckan eller varför inte redan senare idag?

Nu: dags för några timmar återhämtning innan jag cyklar ner på stan igen för nationsmiddag med kära Ellen! Jag hoppas hoppas på Bryggan, jag bara älskar det där på sommaren. Sån utlandskänsla! Tyvärr tycker resten av Uppsala likadant, så platsbrist brukar vara givet. Vi får se vad det blir - oavsett så blir det jättetrevligt :)

Vi hörs snart igen!


talk like a manHelt fantastiskt hur papegojor kan lära sig att prata som oss!

ledig

leedighet.. smaka på ordet :D Underbart är det. Helt klart. Jag ska faktiskt inte alls göra mycket denna långhelg, utan bara njuta av stillheten. Imorgon ska jag gå på långpromenad ute i naturen med J, sen på lördagkväll ska vi grilla. På söndag ska jag träffa Ellen. Annars har jag faktiskt inget planerat och det är jätteskönt!

Nyss var jag ute och joggade, till g:a uppsala och tillbaka. Härligt väder ute och perfekt varmt såhär på kvällen, så det var bra timing. Nu ska jag snart kasta mig framför tvn och bara slappa. Känns som jag förtjänar det.

På måndag börjar jag på det nya projektet! Wiie :D Det ska bli superkul!

Trevlig helg!

hemma igen

Underbar underbar kryssning! Tack alla som var med och gjorde det till en fantastisk helg (speciellt till Ellen, Johan & Linus - så fantastiskt fina människor!)

Men nu är man bra mör i kroppen. Mot TV-soffan!