happiness

image52

YEEY! :D

mae govannen!

En hälsning från Medborgarplatsen kommer här. Det snöar jättemycket ute, så det är skönt att sitta här inne i värmen. Vi gör inte så mycket för tillfället, problem leder till andra problem så det blir mest väntan för oss. Men jag är positiv! Jag vet hur duktiga alla är här och hur alla brinner för vårat lilla spel. Så det kommer bli bra ^_^

Idag jobbar jag som senast till 18. Sedan blir det gym för mig & Simon. Ska bli skönt att träna, eftersom dagarna blir mycket sena från och med imorgon så passar jag på att träna nu, så jag i alla fall hinner med en gång denna veckan. Ska försöka klämma in en gång till nån dag, men hinns det inte med så vet jag i alla fall att jag hunnit träna nånting.

Imorgon är det lönedag! Hur kan man deppa då liksom :D Love it. Det är i alla fall nåt positivt med allt detta slit och all övertid - man får igen det på lönekontot. Det är jag glad över.

Hoppas att ni som läser detta (och alla andra också såklart) har en trevlig måndag. De flesta är nog lediga idag också, skönt för er :) Enjoy it!

So beautiful

image51

Rivendell

interesting

Jag kommer jobba 5,5 vecka den här månaden. Hmm.

Men nu är det helg!

en present till sig själv

Ja, det kan man väl vara värd ibland? De flesta sliter nog med jobb eller skola, stress och press. Då tycker jag man är värd att unna sig något ibland. Något som gör en glad helt enkelt och gör allt slit värt mödan. Vi är verkligen alla värda det! :)

För mig, denna gången blir det denna:

image47

12 dvd-skivor med Lord of the Rings. Yay, yes please ^_^

gulliga avalanche

Man kan inte låta bli att bli glad ändå när man kommer till jobbet och ett stort påskägg med fina praliner väntar på ens skrivbord. En till varje anställd naturligtvis.

Tack Ava, ni är för gulliga.

inget påsklov i sikte

Nej, nåt påsklov blir det inte tyvärr. Jobbet kallar. Alpha ska levereras och det är rejält tight tidsmässigt, så vad kan man göra. Vila får man göra i graven.

Men jag tänker inte ge upp än! Inte när jag kommit såhär långt och fått så otroligt många lovord. Jag är grym på det här! Och mitt slit vill löna sig en dag, det vet jag.

Keep up the spirit!

Kärlek till Johan, Ellen, Simon och pappa & mamma. Utan er hade jag aldrig orkat. Tack.

vykort

Sötaste vykortet fick jag av min pojke dagen innan vi skulle åka på skidresa. Om ni bara visste hur underbart det är att ha en pojkvän som alltid tänker steget längre. Som alltid tänker på det där lilla extra, det som förgyller och får en att le från öra till öra. En pojkvän som skickar vykort bara för att han vet att det gör mig så glad.

En sådan pojkvän har jag. Och det är jag evigt tacksam för.

raid

Ja, justja! Glömde ju säga att jag och J ska raida både fredag och lördag :D Wiiho! Är så extremt sugen på det nu, det var ju flera veckor sen sist. Hihi.

tillbaka efter skidweekend

Så var man tillbaka igen efter en toppenhärlig och mysig skidweekend med pojkvännen. Åh vad roligt det är att åka skidor! Och vad mysigt det är med hotellrum och hotellfrukost. Sådant får jag inte nog av. Med andra ord hade vi det jättebra. Precis som det ska vara. Tack, älskling!

Idag är jag tillbaka på jobbet. Det känns riktigt roligt, efter att ha varit iväg och rest under helgen. Känns som man fick en nystart på något sätt. Efter jobbet ska jag iväg till gymmet och trampa bort lite kalorier :)

Denna veckan kommer bli bra tror jag. Speciellt eftersom de flesta bara jobbar måndag-onsdag. Yay!

sista timmen

uuhu sista timmen på jobbet är alltid så seg. Hjärnan liksom vet att det snart är hemgång, så man sneglar på klockan hela tiden. Men det har varit en soft dag idag, så jag är inte speciellt trött, vilket är skönt.

När jag kommer hem idag, runt halv sju, ska jag tvätta inför helgens resa. Har verkligen inget rent, så det behövs.
Har jag tur har min bok kommit idag (vilket den inte hade gjort igår tyvärr), så då kan jag läsa lite. Skönt att komma hem i normal tid och inte ha så mycket inplanerat på agendan.

Snart har halva veckan gått :) Längtar så till helgen!

Take care.

Into the WestOne saga to rule them all...

min underbara

The future belongs to us

I love you

15 min to go

...tills måndagen är slut :) Då ska jag snabbt ta mitt pick & pack och ta tunnelbanan till gymmet. Yippie!

Sen när jag kommer hem hoppas (hoppas!!) jag att min nya bok har kommit. Såå sugen på att börja läsa den nu. Pratar såklart om Tolkien - Fellowship of the ring. The Hobbit slukade jag på en vecka, så jag antar att jag kommer sluka denna på bara några dagar ^_^ Riktigt roligt att få läsa på engelska igen dessutom.

Hoppas veckans första dag har varit trevlig för er!

ny design

Bloggen har ny, ljusare design. Jag tröttnade på det svarta och mörka. Hope you like it!

Ni som undrar - Aredhel betyder Helena på Sindarin (dvs språket älvorna talar i Lord of the Rings)

How

How do one find joy when the heart is filled with sorrow and despair?
How do one find hope when the journey is so long and dark?

T for therapy

Jag har en distinkt känsla av att Tolkien, vare sig som bok eller film, kommer bli ett ställe för mig att fly till när livet blir för jobbigt att leva. Jag ska ha en bok eller en av filmerna nära till hands och när allt det som gör så ont och det jag hatar mest av allting blir för påtagligt ska jag fly in dit. In bland älvor, hobbits och orcs.

T for therapy. Tolkien that is. Nära till hands och billigare än en psykolog.

övertid = halsont

haha alltså.. jag blir ALLTID sjuk efter crunch!? Det slår liksom aldrig fel. Denna gången är det en rejäl infektion i halsen med allt som hör till (dock klarat mig från förkylning, än så länge). Så idag är jag hemma och kurerar. Mycket troligt imorgon också. Ingen idé att gå tillbaka innan jag är riktigt frisk. Visst det kostar - men hälsan är ju viktigast.

På onsdag ska jag träffa Ellen! Det ska bli sjukt kul! Va alldeles för längesedan sen sist.

På torsdag hoppas jag att jag orkar träna. Saknar det något oerhört. Pga en massa övertid och helgjobb förra veckan så hann jag inte ta mig till gymmet. Och nu blev jag sjuk så då måste jag vila ut det. Jag hoppas jag orkar träna senare i veckan i alla fall.

Självklart ska jag träffa piggy under veckan med och i helgen ^_^ Min älskling!

Hoppas ni mår bra där ute!