denna kväll var alldeles, alldeles underbar

Ikväll var en av de finaste kvällarna i mitt liv. Jag träffade åtta underbara MJ-fans, alla tjejer och vi hade en fantastisk kväll tillsammans. Vi började med kinabuffé, massa massa skratt och knasiga och känslosamma diskussioner. Efter maten avslutade vi kvällen på Sergels torg med ljus, rosor, Michaels musik och varandras sällskap. Vi mindes vår ängel och grät mot varandras axlar. Det är ovärdeligt att kunna dela den kärlek jag känner för Michael (som, om möjligt, är ännu större efter ikväll!) med någon som känner likadant. Jag är så glad att jag hittat dessa människor! Minnen och vänner för livet, det lovar jag er.



Några killar som förde ett rejält liv tidigare kom helt spontant och satt med oss under absolut tystnad. De ville också visa respekt för den störste... Det värmer något otroligt när människor ser och uppskattar vad vi gör, och till och med vill vara en del av det. Speciellt när de är människor som annars beter sig burdust men i närhet av Michaels minne inser vikten av lugn och ro. Tack, killar!



Vi var åtta tjejer sammanlagt, plus de två killarna som satt med oss. Vi tände marshaller, la massor med rosor och skrev en hälsning till Michael <3







Jag älskar dig Michael, för alltid!!!

Kommentarer
Postat av: alicia

Åh vad fint ni hade gjort!

Han var säkert med er då när ni tände ljusen :')

Postat av: nathalie

Fin blogg!

ALlt bra idag?

2009-09-26 @ 11:48:19
URL: http://naattisch.blogg.se/
Postat av: j

Under kategorin till vänster i min blogg hittar ni massor med saker till salu, BILLIGT!

finns bland annat:



*Kläder

*Löshår

*skor

*Väskor

*Digitalkamera



http://enbbloppis.blogg.se/

http://enbbloppis.blogg.se/

2009-09-27 @ 17:24:17
URL: http://enbbloppis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback