tack för igår!

Tack alla fina vänner för en underbart trevlig Valborg igår! Kunde inte blivit bättre :) Vi grillade hos Linus först tillsammans med en massa härliga människor. Många glada skratt blev det. Sen drog vi vidare till Stensture Monumentet för lite skogsfest i elektronisk anda - underbart! Självklart kom kära polisen och hälsade på...hmpf.

Idag är det chill så det heter duga. Hinner nog inte till gymmet (vaknade typ nyss :S) så det får bli ordentligt imorgon istället. Vid 21 blir det bio!

Har äntligen (!!) fått min affisch nu som sitter snyggt på väggen. Känns bra efter snart 2 månader av tjafsande med discshop.se. Suck, liksom. Men nu har den som sagt äntligen kommit. Grymt fin och väl värd väntat. Nu har jag bara en vägg kvar som ska prydas med en LoTR tavla, sen är rummet färdigt! :D

Beställde även precis Lord of the Rings Online samt expansion pack (Mines of Moria). Så sjukt sugen att börja spela igen! Saknar verkligen den underbara världen och alla raider. Nu kommer vi (J beställde med såklart) dessutom spela på europeiska servrar vilket betyder att vi inte behöver sitta uppe typ 04-07 bara för att få raida (körde på amerikanska servrar förut så kväll hos dom var typ extremt tidig morgon hos oss). Längtar!

Hoppas ni har en fin första maj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback