Hej!

Hej vännerna!

Hoppas ni mår bra där ute. Vilket väder det är ute, snön kom med besked helt klart! Märktes inte minst på tågen som var konstant försenade i eftermiddags. Får väl se hur det blir imorgon... men men, nu ska jag inte vara så negativ :P Imorgon är det julbord med jobbet! Det ska bli mycket roligt och gott. Verkar bli mat först och sen bowling, vi får väl se hur det går haha. Har nog aldrig vunnit en bowling tävling haha, men kul är det! Och det är ju det som är det viktigaste.

Har lite ont i halsen och lite småförkyld efter kryssningen förra veckan. Men det var det värt för ååh så roligt det var! Lady Dana säger jag bara, WOW! Vilket obeskrivlig puls längst fram vid DJ-båset! Underbart att stå så nära och se henne spela, hon är verkligen grymt duktig! Lisa Lashes var också otroligt bra, men hon spelade på stora golvet dag 2 och syntes som en liten prick längst upp typ. Grymt coolt och kul med det stora golvet men inte lika personligt såklart. Längtar redan till nästa kryss med underbara och finaste E & L!

Och snart är det julafton! W00t!? Det var ju sommar nyss.. tiden går verkligen alldeles för fort. Men mysigt blir det med julafton och att få träffa hela familjen. Vi smygstartar redan på söndag med lite julfika.

Kram till er!

Kommentarer
Postat av: Ängla

Puss älsklingen! Ja nu firar vi loss med jul och kabrak, haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback