Himlen ramlar ner!

Hjälp vad det regnar! Verkligen svensk sommar på väg till höst. Nyss hemkommen från Stockholm där duktiga Aylen åter fick lägga vantarna på mitt hår. Hon har varit min frisörska i ungefär ett år nu och vet att det alltid blir super när jag går till henne. Dessutom är hon otroligt trevlig och vi har våra UFC-älskande pojkvänner gemensamt ;)

Håret (det var ju det det handlade om) blev svart/lila/rött. Mycket fint. Valde bort det blåsvarta denna gången och tog en varmare ton som jag nu ser passade mig mycket bättre. Sen blev det snelugg istället för vanlig, börjar bli smått trött på den. Summan av kardemumman - jag är otroligt nöjd! :D

Väl hemma öste som sagt regnet ned. Jag hoppade i en taxi i ren desperation (jag hade blott en tidning över det nyfärgade håret haha) och fick "skjuts" hem. I detta väder och med 20 minuter till nästa buss var det väl värt 167 kr. No doubt.

Nu rockar jag till lite skön disco; Michael Jackson - Off the Wall med andra ord och snackar lite med K och andra fans :) Strax blir det Lord of the Rings Online.

Kram till er!

Kommentarer
Postat av: In Memory of MJ

SV: Ja så söt alltså, jag dör typ.

Postat av: In Memory of MJ

SV: Jag har faktiskt inte sett den :( Måste göra det. Ja, precis, men nästan allt han har gjort är ju hur bra som helst :)

2009-08-13 @ 19:54:46
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/
Postat av: Emma

Vill du ha fler läsare till just din blogg?

Bli medlem på

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emmaamina

och höj din statistik!

2009-08-13 @ 20:28:19
Postat av: In Memory of MJ

Sv: Jag vet faktiskt inte, måste kolla upp det, ska fråga en kompis som vet så säger jag till när jag vet det :) Skriver nog det i bloggen också i så fall så håll utkik!

2009-08-13 @ 20:46:35
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/
Postat av: In Memory of MJ

Sv: Ja :( Blir så ledsen av det, efter som att det aldrig blev så att han fick leva föralltid, det gör ju ingen men ändå..

2009-08-13 @ 23:13:27
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/
Postat av: In Memory of MJ

Sv: Det ska jag absolut göra, vet bara inte hur :/



Jaa gud, så himla söt när han pratar!

2009-08-13 @ 23:19:45
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback